2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim aile hekiminden arayıp soran yok valla nasıl takip ediyorlarsa, bi arar sorar yaptırtırım. Demir ilacı vs. kullanmadığım için aklıma takıldı
Bence kontrol gününden birkaç gün önce asm'de kan verip, sonuçları doktoruna göster derim.
Gebelikte kan düşebiliyor çünkü yeniden tahlil yaptırmanda fayda var.
Benim baya düştü günde 2'ye çıkardı doktor kan ilacını.

Kızlar açlık kan şekerim 50 çıktı, şeker yüklemesi yaptırmamıştım haftasını geçirdim galiba 29 dayım. Var mı açlık şekeri düşük çıkan bu da bir tehlike midir acaba? Randevum cuma günü doktorumla

Bugün gs-bjk maçı varmış.
Eşim diyo ki tamam gs kazanırsa Aslan'a onay veririm ama
Bjk kazanırsa Kartal koyarız
Asla kabul etmem. Aslan'a tamamım ama Kartal ne ya

Kartal Tibet var
Biz de isim bulamadık.
Eşim de Altay diye tutturdu. Ne zaman Altay dese çocuk hareketleniyor bak sevdi diyor bi de

Kartal Tibet yaşıyor mu diye baktım bu sene vefat etmiş . Çocuklarının isimleri de kanat ve kumru

Biz Ayşe olarak karar verdik ama Ece,İpek,Duru,Naz beğendiğim isimler

Bugün gs-bjk maçı varmış.
Eşim diyo ki tamam gs kazanırsa Aslan'a onay veririm ama
Bjk kazanırsa Kartal koyarız
Asla kabul etmem. Aslan'a tamamım ama Kartal ne ya
Bu gözler kızına Beşiktaş koyanlari gördü.Aslan kartal yine iyi bence

Kızlar sütlü kahve vizon renklerinde bir gecelik lazim bana alan gören memnun alan varsa yazabilir mi:))

Bende 13 aya kadar calistim 4 aylikken ise dondum etkisi belkide vardir gercekten
Tabi canlari sagolsun keyifleri yerinde olsunda sadece hatira olarak kaliyor o gunku sinir harpleri seni cok iyi anliyorum aynilarini yasadim resmen ama geriye donup baktigimda o gunlerinde ayri tadi vardi....

Biz Ayşe olarak karar verdik ama Ece,İpek,Duru,Naz beğendiğim isimler
Çok güzel isim Ayşe de ,Zeynep guzel ,Elif güzel .Bizde bu isimler çok var .O yüzden koyamiyorum .Sağlıkla gelsin kızınız inşallah İpek ilk kizimin adı .Duru da düşündüğüm isimler arasinda ,Leyla var Pınar var ,Nazlı var seçeneklerde..Ama karar veremiyoruz

Kızlar günaydın
Ağustos ayında aile hekimime gittiğimde kan değerlerime bakılmıştı normaldi.
Tekrar baktırmam gerekir mi? Aile hekiminden de aramadılar daha, doktorum da istemedi
Merhaba. Doktorum her ay duzebli kan ve idrar istiyor. En kotu ihtimalle aile hekiminden iste kendi doktoruna goster bence

Bu aralar çok duyuyorum ama defne de güzel isim.

düşündüğünüz isimlerde çok güzeller. Sizinde kızınız sağlıkla gelsin inşallah. En kısa süre de karar verirsiniz inşallah olmadı kura çektirin kızınıza :)

Bugün şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında sonuçlr ertesi gün mü çıkıyo bilen var mı henüz çıkmadı

Bugün şeker yüklemesi yaptırdım sağlık ocağında sonuçlr ertesi gün mü çıkıyo bilen var mı henüz çıkmadı
Bende cuma gunu yaptırdım
Bugun çıktı muhtemelen ama gidemedim
Kalcamda eklem
Yerimde ağrım var
Yormak istemedim
Yrin iyi olursam gidecegim
Sağlıkocaginda yapılan tahlilleri göremiyorum ben
Aile hekimi benim
Girip sisteme yollamam lazım demisti
Barkod noyu. Bilsek aslında görürüz ama vermediler

Herkesin normal mi acaba

Laboratuvara gönderdikleri için ertesi gün çıkar. Kan verdiğim zaman ertesi gün alıyorum sonucu
Bir dahaya tüp alırken barkod numarası istersen akşama internete düşüyor, kendin de bakabilirsin. halk sağlığı laboratuvarı gibi bi şeydi sanırım internetten bakılan site.
E nabıza da düşüyor ama daha geç düşüyordu sanırım oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…