Bence kontrol gününden birkaç gün önce asm'de kan verip, sonuçları doktoruna göster derim.
Gebelikte kan düşebiliyor çünkü yeniden tahlil yaptırmanda fayda var.
Benim baya düştü günde 2'ye çıkardı doktor kan ilacını.
Kızlar açlık kan şekerim 50 çıktı, şeker yüklemesi yaptırmamıştım haftasını geçirdim galiba 29 dayım. Var mı açlık şekeri düşük çıkan bu da bir tehlike midir acaba? Randevum cuma günü doktorumla
Bugün gs-bjk maçı varmış.
Eşim diyo ki tamam gs kazanırsa Aslan'a onay veririm ama
Bjk kazanırsa Kartal koyarız
Asla kabul etmem. Aslan'a tamamım ama Kartal ne ya
Sağlıkla gelsin oğlunuz inşallah .Benim de beğendiğim erkek ismi çok var .Erkek olsa kolayca koyardım diyorum.Heralde hangisi olursa çok düşündüğümuzden zor geliyor .Teşekkür ederim fikirleriniz için .
Bugün gs-bjk maçı varmış.
Eşim diyo ki tamam gs kazanırsa Aslan'a onay veririm ama
Bjk kazanırsa Kartal koyarız
Asla kabul etmem. Aslan'a tamamım ama Kartal ne ya
Günaydın canım. Birinci hamileliğimde oğlum hep geceleri hareketliydi.sabah mesela onun tekmeleriyle uyanirdim. Doğduktan sonra da dediğin gibi rahat üç yaşına kadar geceleri hiç uyumuyirdu. Ben sinir krizi geçiriyordum sinirden ellerim titriyordu artık. Ama ben bunu hep çalışan bir anne olmama bagladim. Çünkü oğlum bana aşırı düşkün bir çocuk ben eve geldikten sonra bir dakika bile benden ayrı durmak istemiyordu. İşten saat 6 da geliyordum. Akşam de en geç 10 da uyutuyordum. Dört saat ilgilenebiliyirdim. gece sürekli uyanıp kucağımda olmak istiyordu. Bu durum üç yasina kadar surdu. Hatta konuşmayı öğrendiğinde bana şunu söyledi "annecim ben akşam uyumak istemiyorum çünkü sen sabah işe gidiyorsun " dedi.
Bakalım bunda ne olacak. Bu da birinci oğlum gibi aşırı hareketli. Ayrıntılı ultrasonda doktor şaştı kaldi ne kadar hareketli diye. Sağlıkla kucağımıza gelsinler d katlaniyoruz birsekilde her seylerine
Bende 13 aya kadar calistim 4 aylikken ise dondum etkisi belkide vardir gercekten
Tabi canlari sagolsun keyifleri yerinde olsunda sadece hatira olarak kaliyor o gunku sinir harpleri seni cok iyi anliyorum aynilarini yasadim resmen ama geriye donup baktigimda o gunlerinde ayri tadi vardi....
Çok güzel isim Ayşe de ,Zeynep guzel ,Elif güzel .Bizde bu isimler çok var .O yüzden koyamiyorum .Sağlıkla gelsin kızınız inşallah İpek ilk kizimin adı .Duru da düşündüğüm isimler arasinda ,Leyla var Pınar var ,Nazlı var seçeneklerde..Ama karar veremiyoruz
Kızlar günaydın
Ağustos ayında aile hekimime gittiğimde kan değerlerime bakılmıştı normaldi.
Tekrar baktırmam gerekir mi? Aile hekiminden de aramadılar daha, doktorum da istemedi
Çok güzel isim Ayşe de ,Zeynep guzel ,Elif güzel .Bizde bu isimler çok var .O yüzden koyamiyorum .Sağlıkla gelsin kızınız inşallah İpek ilk kizimin adı .Duru da düşündüğüm isimler arasinda ,Leyla var Pınar var ,Nazlı var seçeneklerde..Ama karar veremiyoruz
düşündüğünüz isimlerde çok güzeller. Sizinde kızınız sağlıkla gelsin inşallah. En kısa süre de karar verirsiniz inşallah olmadı kura çektirin kızınıza :)
Bende cuma gunu yaptırdım
Bugun çıktı muhtemelen ama gidemedim
Kalcamda eklem
Yerimde ağrım var
Yormak istemedim
Yrin iyi olursam gidecegim
Sağlıkocaginda yapılan tahlilleri göremiyorum ben
Aile hekimi benim
Girip sisteme yollamam lazım demisti
Barkod noyu. Bilsek aslında görürüz ama vermediler
Kızlar açlık kan şekerim 50 çıktı, şeker yüklemesi yaptırmamıştım haftasını geçirdim galiba 29 dayım. Var mı açlık şekeri düşük çıkan bu da bir tehlike midir acaba? Randevum cuma günü doktorumla
Yüksek çıkıp diyet yapanlar var ama düşük çıkan olmadı sanırım ya da yazan olmadı.
Olmazsa daha erken gidersiniz randevuya, gerekli görülen durumlarda 28.haftayı geçse de yükleme yapılabiliyor diye biliyorum.
Bir dahaya tüp alırken barkod numarası istersen akşama internete düşüyor, kendin de bakabilirsin. halk sağlığı laboratuvarı gibi bi şeydi sanırım internetten bakılan site.
E nabıza da düşüyor ama daha geç düşüyordu sanırım oraya.