2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canim ne dicem en son doktora ne zaman gittin sen ? Senle satlarimiz cok yakin bnm bebe sekerden heralde aldi basini gidio seninki kac kg hatirliyormusun ( her bebe farkli Tabiki o ayri ) kilosu gerci doktor onumuzdeki kontrolde diet yaptigin icin nornale donecektir die umut verdi ama

27+1 de gittim en son 1200lerdeydi ama doktor normal dedi 10 gün kadar önde görünüyodu. Şeker yüklemesi yaptırmadım ben ondan mı bilemicem ama bence dengelenecek o haftalar ilerledikçe. Çok muymuş seninki kaç hafta ilerde görünüyo?

Benim aile hekiminden arayıp soran yok valla nasıl takip ediyorlarsa, bi arar sorar yaptırtırım. Demir ilacı vs. kullanmadığım için aklıma takıldı
Yalnız degılmişim sevındımben arayıp sordum gecen brnı hıc aramıyorsunuz tetanoz asısı ıcın falan dedim umurlarında degıl ılk gebeligimde baska aıle hekimliğinde cok ilgililerdi

Boyu vs 1.5 h kadar onde ama kilosu 1600 du gecen ctesi gunu diyetle duzelecek sekeeden dedi ama iste bilemiyorum

Kagida baktim da 27 h da kilosu 30h ile uyumlu gorunuyor

Ben daha dün ebebekten 10'lu hastane çıkışını sarı zürafa aldım iyi mi Gerçi sadece zürafalar sarı bir şey olmaz herhalde. Bana biraz hurafe geliyor bu işler. Sadece sarı tülbentin sarılığın anlaşılmasını zorlaştırdığını bu yüzden kullanılmamasının tavsiye edildiğini duymuştum. Aldığım takım da şu

Hanımlar merhaba, benim meme uçlarım aşırı derecede acıyorlar, yanıyorlar. Dün darkettim biraz ıslaktı da. Doktorum 2 hafta sonra, soracağım ama sizlere de sormak istedim. Sizlerde var mı meme ucu çok hassas olan? Krem sürmek için erken daha değil mi? Hindistan cevizi yağı sürüyorum normalde vücuduma, biraz acıyan yerlere de süreyim diye düşündüm. Sütyenlerim çok rahat bu arada onların rahatsız etmesi gibi bir durum söz konusu değil.

Ben eskilerin sarı kullanma olayına inanıyorum. Tecrübe ve görgüye önem veririm. Yıllarca öyle bilindiyse muhakkak bir nedeni vardır. Hem sarı kullanmanın tek dez avantajı da bebeğin sarılığını geç farketmek, yani daha dikkatli olmak gerekiyor. Ben büyük olasılıkla dar bir sarı omuz bezi falan koyarım beşiğinin üstüne. Işıkların, renklerin hayatımızdaki etkisine inanıyorum.

“Bebeğin üzerine sarı tülbent örtülürse sarılığının geçeceği batıl inançlara dayanıyor. Oysa sarı tülbent örtülmesinin sarılığa faydalarına yönelik bilimsel bir çalışma yok. Üstelik zaman kaybından başka bir işe yaramıyor. Üstüne üstlük gecikmeye ve değerlendirirken göz yanılsamasına yol açıyor.”

Şekerdendir o zaman canım düzelir diyetle. Ama senin oğlun da sanki ilerde gidiyodu demiştin e genetik de olabilir.
Aynen canim onuda 38+4 te 40+1 olctukleri icin suni sanci ile doguma aldilar. Dkikkat ediyorum insallah duzelir. Hayir sekerden sadece kilolu olsa kabul nornal olmazda sezeryan olur farketmez ( zaten normal dogum icin dusuncemi biliosun hatirlarsan ) elbet ama bebege gecme ihtimali beni korkutuyor. Allah korktugumuza ugratmasin hc birimizi

Güle güle kullansın minnak,ben inanmıyorum öyle şeylere ya ama renk yanılsaması yapabilir buna bir şey diyemem .

Yalnız degılmişim sevındımben arayıp sordum gecen brnı hıc aramıyorsunuz tetanoz asısı ıcın falan dedim umurlarında degıl ılk gebeligimde baska aıle hekimliğinde cok ilgililerdi
Yalnız değilsiniz, beni de hiç aramıyorlar ama umrumda değil zaten orda yapılan tahlillere güvenmiyorum.
Geçen gün ilk defa nasıl olduysa aile hekimi aradı, kilomu sordu, 70 yazim mi dedi, ben de yok 68'im dedim tamam dedi kapattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…