Bir dahaya tüp alırken barkod numarası istersen akşama internete düşüyor, kendin de bakabilirsin. halk sağlığı laboratuvarı gibi bi şeydi sanırım internetten bakılan site.
E nabıza da düşüyor ama daha geç düşüyordu sanırım oraya.
Canim ne dicem en son doktora ne zaman gittin sen ? Senle satlarimiz cok yakin bnm bebe sekerden heralde aldi basini gidio seninki kac kg hatirliyormusun ( her bebe farkli Tabiki o ayri ) kilosu gerci doktor onumuzdeki kontrolde diet yaptigin icin nornale donecektir die umut verdi ama
Benimde 60 çıkıyor hep açlık yüklemeden sonra 80 çıktı doktor normal dedi ama 50 de baya düşük etkilemiyormu sizi benim düştüğü zaman hiç halim kalmıyor ayakta bile duramıyorum
Canim ne dicem en son doktora ne zaman gittin sen ? Senle satlarimiz cok yakin bnm bebe sekerden heralde aldi basini gidio seninki kac kg hatirliyormusun ( her bebe farkli Tabiki o ayri ) kilosu gerci doktor onumuzdeki kontrolde diet yaptigin icin nornale donecektir die umut verdi ama
27+1 de gittim en son 1200lerdeydi ama doktor normal dedi 10 gün kadar önde görünüyodu. Şeker yüklemesi yaptırmadım ben ondan mı bilemicem ama bence dengelenecek o haftalar ilerledikçe. Çok muymuş seninki kaç hafta ilerde görünüyo?
27+1 de gittim en son 1200lerdeydi ama doktor normal dedi 10 gün kadar önde görünüyodu. Şeker yüklemesi yaptırmadım ben ondan mı bilemicem ama bence dengelenecek o haftalar ilerledikçe. Çok muymuş seninki kaç hafta ilerde görünüyo?
Canım sarı renk hep daha şıktır ama ilk doğduğu günlerinde bebeği sarı ışığa ve sarı giysilere maruz bırakmamak gerekir. Sarılık riskini arttırıyormuş ben de tam şuan bu konuyla ilgili uzman yazılarını okuyordum üstüne denk geldi senin sorun. Bizim ev de hep sarı ışıklıdır :/ bir yenidoğan takımı da sarı renk almış annem sanırım giydirmeyeceğim risk geçene kadar veya sütümün bol gelip onu sık içtiğini görene kadar
Ben daha dün ebebekten 10'lu hastane çıkışını sarı zürafa aldım iyi mi Gerçi sadece zürafalar sarı bir şey olmaz herhalde. Bana biraz hurafe geliyor bu işler. Sadece sarı tülbentin sarılığın anlaşılmasını zorlaştırdığını bu yüzden kullanılmamasının tavsiye edildiğini duymuştum. Aldığım takım da şu
Erkek Bebek Hastane Çıkışı & Mevlit Takımı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hastane Çıkışı & Mevlit Takımı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Hanımlar merhaba, benim meme uçlarım aşırı derecede acıyorlar, yanıyorlar. Dün darkettim biraz ıslaktı da. Doktorum 2 hafta sonra, soracağım ama sizlere de sormak istedim. Sizlerde var mı meme ucu çok hassas olan? Krem sürmek için erken daha değil mi? Hindistan cevizi yağı sürüyorum normalde vücuduma, biraz acıyan yerlere de süreyim diye düşündüm. Sütyenlerim çok rahat bu arada onların rahatsız etmesi gibi bir durum söz konusu değil.
Ben eskilerin sarı kullanma olayına inanıyorum. Tecrübe ve görgüye önem veririm. Yıllarca öyle bilindiyse muhakkak bir nedeni vardır. Hem sarı kullanmanın tek dez avantajı da bebeğin sarılığını geç farketmek, yani daha dikkatli olmak gerekiyor. Ben büyük olasılıkla dar bir sarı omuz bezi falan koyarım beşiğinin üstüne. Işıkların, renklerin hayatımızdaki etkisine inanıyorum.
“Bebeğin üzerine sarı tülbent örtülürse sarılığının geçeceği batıl inançlara dayanıyor. Oysa sarı tülbent örtülmesinin sarılığa faydalarına yönelik bilimsel bir çalışma yok. Üstelik zaman kaybından başka bir işe yaramıyor. Üstüne üstlük gecikmeye ve değerlendirirken göz yanılsamasına yol açıyor.”
Aynen canim onuda 38+4 te 40+1 olctukleri icin suni sanci ile doguma aldilar. Dkikkat ediyorum insallah duzelir. Hayir sekerden sadece kilolu olsa kabul nornal olmazda sezeryan olur farketmez ( zaten normal dogum icin dusuncemi biliosun hatirlarsan ) elbet ama bebege gecme ihtimali beni korkutuyor. Allah korktugumuza ugratmasin hc birimizi
Ben daha dün ebebekten 10'lu hastane çıkışını sarı zürafa aldım iyi mi Gerçi sadece zürafalar sarı bir şey olmaz herhalde. Bana biraz hurafe geliyor bu işler. Sadece sarı tülbentin sarılığın anlaşılmasını zorlaştırdığını bu yüzden kullanılmamasının tavsiye edildiğini duymuştum. Aldığım takım da şu
Erkek Bebek Hastane Çıkışı & Mevlit Takımı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hastane Çıkışı & Mevlit Takımı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Dünde pijamayi aldım iyi mi
Az once bildirim Geldi istedigim stoga girmis
Geleni geri gondersem satıcının hakkina girmis olurum
Nasibim buymus artık kullanicam
Dünde pijamayi aldım iyi mi
Az once bildirim Geldi istedigim stoga girmis
Geleni geri gondersem satıcının hakkina girmis olurum
Nasibim buymus artık kullanicam
Yalnız değilsiniz, beni de hiç aramıyorlar ama umrumda değil zaten orda yapılan tahlillere güvenmiyorum.
Geçen gün ilk defa nasıl olduysa aile hekimi aradı, kilomu sordu, 70 yazim mi dedi, ben de yok 68'im dedim tamam dedi kapattı