2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya ben de L almıştım ama yorumlarda bi beden küçük alın yazmış kimisi çok bol olursa geri gönderirim diyordum
Olmazsa mecbur yollarız
Ya keske benimkilerde boyle olsa
Gitmezsem 5 yuz kere arar

Dünde pijamayi aldım iyi mi
Az once bildirim Geldi istedigim stoga girmis
Geleni geri gondersem satıcının hakkina girmis olurum
Nasibim buymus artık kullanicam
Ne kdr ince dusuncelisin valla hic boyle dusunmemistm halbuki kendim de satis yapiyorm trendyolda, begenmedm diyip gonderiyorlar ben de mecbur kabul ediyorm iadeleri:) keske herkes senin gbi olsa dicem ama ben de cat diye gonderiyorm bazen:)

Bizimde çok karışık, bir sürü isim buluyoruz ama uzlaşamıyoruz, ben ipek veya Asya, istiyorum, eşim istemiyor, birde Maya ismini beğeniyorum bakalım nasip doğunca yüzüne bakıp karar vericez sanırım

Tamda aradığım renk dantelli olmasîn dedim ya
Dantel olmasa hep kullanirim
Sen kîz anasisin giy kokoşluk yakışır
Ben oglusumla spor takılayım

Bu chakraninki baya hosuma gtti de sabahligiyla birlikte biraz pahali oluyo ama yine de alicam gibi

Canım cok guzeller
Yalniz chakranin geceligi kullanışsız hamileyken giyeceksen ok
bebek dogduktan sonra emzirmek zor olur
Ama sabahlik. Cok kibar
Angelo n attığı gecelik effort marka
Eger link verirse bizde bakalım

Ne kdr ince dusuncelisin valla hic boyle dusunmemistm halbuki kendim de satis yapiyorm trendyolda, begenmedm diyip gonderiyorlar ben de mecbur kabul ediyorm iadeleri:) keske herkes senin gbi olsa dicem ama ben de cat diye gonderiyorm bazen:)
Kız sen satış yapıyorsan nasıl düşünmezsin
Ben satış yapmıyorum
Satış yapan birinin eften püften gerekcelerle geri yollanan kargolarda adamın ettigi zarari görünce
Yazık gunah görerek alıyoruz nihayetinde
Gördüğün haricinde bi durum olursa o başka
Bi kere hepsiburadada. Bi markanin porselen tabak setini almıştım
Geldiki çakması altında ne baskı var ne bişi
Hemen iade olusturdum yorum yaptım
Butun kutuları acmadım bile
Sen adam beni ara hakarete varan konus
Yazmaya devam edicektim ama burası baska topikti dimi topluyorum
Yani aslında her zaman dikkat ederim
Ben ettiğim halde
Herif arayıp beni azarlamıştı

Canım cok guzeller
Yalniz chakranin geceligi kullanışsız hamileyken giyeceksen ok
bebek dogduktan sonra emzirmek zor olur
Ama sabahlik. Cok kibar
Angelo n attığı gecelik effort marka
Eger link verirse bizde bakalım
Evet onu ben de fark ettm simdi, yorumlara biri yazmis ztn.
Valla bi gecelik bulamadm ben de nedense.. sade şık yumuşak kumaşli..
Simdi dagi'de bi model gordm o da baya hosuma gitti ama kucuk bedeni kalmamis

ben dogumdan sonra cok üşüyorum ya
Üşürsünüz kuzum
Bunlar yaza daha uygun sanki
Hem mallarıda baya ince duruyor

Kızlar pijama olarak bende bunları lcwden aldım, kumaşları çok güzel, sabahlığı bu pijamayla kullanıcam, alternatif olarak düşünebilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20211025_235601_com.lcwaikiki.android.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20211025_235544_com.lcwaikiki.android.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 53
Yani bu internette her sey cok cabuk tukenio bazen ben alsam mi almasam mi diyene kdr sonra ayni urunden bulamiorm fln, ben de alaym gozumle goruo giyip kombinleyip bakaym oyle karar vereym en kotu iade ederm diye aliyorm bulunca hemen:) eticaretin biraz da sifatinda bu var, satis yapan da onu goze alip yapicak. Cok da keyfi iade yapmiyorm tabi de, o sirada baska bisey begenirsem yollarm yani.
Bi ara benden bi kadin trendyoldan 10 bluz alip 9unu iade ediyodu:) bikac kez boyle takildi ustelik aldigi bluzun etiketini mi ne kesmis yanlislikla bi de telefon edip yuklu iade edicem etiketsiz sorun olur mu fln dedi ben de edin sorun olmaz dedm napalm:) kadina da hak verdm alsin denesn denesin gondersn evet kargo parasi oduyorz ama onu hesap ederek fiyati koyuyorz ztn trendyola.. yeter ki eticaret buyusun. 2010dan beri eticaret isiyle ugrasan biri olarak buyumesi beni mutlu ediyo acikcasi.
Aynen burasi baska bi forum ama benm de sevdigim konular:)

ben dogumdan sonra cok üşüyorum ya
Üşürsünüz kuzum
Bunlar yaza daha uygun sanki
Hem mallarıda baya ince duruyor
Ya usuyorm diyen bi tek seni duydm burda herkes emzirirken ter icinde kaliyodk yazmis. Ben de uzun kollu baktm ama hep gecelikler kisa kollu fln. Ben de napicagmi bilemedm. Normalde ben usuyen bi tipimdir hatta aslnda pijama alirdm da sezeryanla pijama rahat olmaz diye gecelik bakiyorm hepsi de dedgm gbi kolsuz. Usuruz diyosan o suwendekini alirim sanki

Çok tatlıymış güle güle kullanılsın :) zaten sarı değil ki gri takımınız

Yok canım ben kabul etmemiştim baştan. çünkü beşiktaşın kazanacağını biliyordum
Ay iyi ki gaza gelip tamam dememişim
Eşim bana erkek olursa ben koyucam kız olursa sen demişti o kazandı o koydu ismini bende önüne istediğim isimi ekledim orta yolu bulduk

Effort marka kendi siteleri yok ama ürünlerini satan bir çok yer var yine en uygununu bu site satıyor

Ben 2 takım aldım daha öncesinden ama şimdi evde giymelik yedek bakıyorum,malum çok terleniyor emzirirken

Benm sağlık ocağındaki ebem iyi ya sevdim tahlil sonçlarımı falan whatssaptan yolluyo hem de gidince bebeği eliyle yokluyo mesela nerde falan diye o daha çok hoşuma gidiyo hltrasonda tam anlamıyom yerini gezidirip duruyo aleti ordan oraya ama elleyince sırtı kafası falan diyo çok güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…