Olmazsa mecbur yollarızYa ben de L almıştım ama yorumlarda bi beden küçük alın yazmış kimisi çok bol olursa geri gönderirim diyordum
Ya keske benimkilerde boyle olsaYalnız değilsiniz, beni de hiç aramıyorlar ama umrumda değil zaten orda yapılan tahlillere güvenmiyorum.
Geçen gün ilk defa nasıl olduysa aile hekimi aradı, kilomu sordu, 70 yazim mi dedi, ben de yok 68'im dedim tamam dedi kapattı
Nerden cnm buBu nasıl beybi,benimde sepette bu , memlekete gidip geleyim yapıştıracam siparişi
Ne kdr ince dusuncelisin valla hic boyle dusunmemistm halbuki kendim de satis yapiyorm trendyolda, begenmedm diyip gonderiyorlar ben de mecbur kabul ediyorm iadeleri:) keske herkes senin gbi olsa dicem ama ben de cat diye gonderiyorm bazen:)Dünde pijamayi aldım iyi mi
Az once bildirim Geldi istedigim stoga girmis
Geleni geri gondersem satıcının hakkina girmis olurum
Nasibim buymus artık kullanicam
Bizimde çok karışık, bir sürü isim buluyoruz ama uzlaşamıyoruz, ben ipek veya Asya, istiyorum, eşim istemiyor, birde Maya ismini beğeniyorum bakalım nasip doğunca yüzüne bakıp karar vericez sanırımMerhaba hanımlar .Herkese sağlıklı hamilelikler ,doğumlar dilerim .Kızı olacak anne adaylarımız isme karar verdi mi?Otuz birinci haftaya gireceğim ama henüz karar veremedim .Sizler ne koyacaksiniz?
Ayrıca ilk kızım gündüzleri genelde hareketsiz olur .Akşam 11 de hareketlenmeye başlar sabaha kadar hareketli olurdu .Hatta son aylarda iyice güçlendiği için hareketlerinden ben de uyuyamazdim.Dogunca da aynı oldu.Butun gün uyuyor .Akşam 11 de uyanıyor .Sabaha kadar uyumuyordu.Şimdi yoldaki kızım da aynı..
Tamda aradığım renkdantelli olmasîn dedim ya
Dantel olmasa hep kullanirim
Sen kîz anasisin giy kokoşluk yakışır
Ben oglusumla spor takılayım
Canım cok guzellerSuwen Felicia Hamile Lohusa Gecelik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Suwen Felicia Hamile Lohusa Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Chakra Arel Hamile Gecelik Kum Beji Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Chakra Arel Hamile Gecelik Kum Beji yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Chakra Arel Hamile Sabahlık Gri - Fiyatı, Yorumları
Chakra Arel Hamile Sabahlık Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu chakraninki baya hosuma gtti de sabahligiyla birlikte biraz pahali oluyo ama yine de alicam gibi
Kız sen satış yapıyorsan nasıl düşünmezsinNe kdr ince dusuncelisin valla hic boyle dusunmemistm halbuki kendim de satis yapiyorm trendyolda, begenmedm diyip gonderiyorlar ben de mecbur kabul ediyorm iadeleri:) keske herkes senin gbi olsa dicem ama ben de cat diye gonderiyorm bazen:)
Evet onu ben de fark ettm simdi, yorumlara biri yazmis ztn.Canım cok guzeller
Yalniz chakranin geceligi kullanışsız hamileyken giyeceksen ok
bebek dogduktan sonra emzirmek zor olur
Ama sabahlik. Cok kibar
Angelo n attığı gecelik effort marka
Eger link verirse bizde bakalım
ben dogumdan sonra cok üşüyorum yaEvet onu ben de fark ettm simdi, yorumlara biri yazmis ztn.
Valla bi gecelik bulamadm ben de nedense.. sade şık yumuşak kumaşli..
Simdi dagi'de bi model gordm o da baya hosuma gitti ama kucuk bedeni kalmamis
Dagi Kadın Ekru Kalpli Lohusa Önden Düğmeli Gecelik - Fiyatı, Yorumları
Dagi Kadın Ekru Kalpli Lohusa Önden Düğmeli Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yani bu internette her sey cok cabuk tukenio bazen ben alsam mi almasam mi diyene kdr sonra ayni urunden bulamiorm fln, ben de alaym gozumle goruo giyip kombinleyip bakaym oyle karar vereym en kotu iade ederm diye aliyorm bulunca hemen:) eticaretin biraz da sifatinda bu var, satis yapan da onu goze alip yapicak. Cok da keyfi iade yapmiyorm tabi de, o sirada baska bisey begenirsem yollarm yani.Kız sen satış yapıyorsan nasıl düşünmezsin
Ben satış yapmıyorum
Satış yapan birinin eften püften gerekcelerle geri yollanan kargolarda adamın ettigi zarari görünce
Yazık gunah görerek alıyoruz nihayetinde
Gördüğün haricinde bi durum olursa o başka
Bi kere hepsiburadada. Bi markanin porselen tabak setini almıştım
Geldiki çakması altında ne baskı var ne bişi
Hemen iade olusturdum yorum yaptım
Butun kutuları acmadım bile
Sen adam beni ara hakarete varan konus
Yazmaya devam edicektim ama burası baska topikti dimitopluyorum
Yani aslında her zaman dikkat ederim
Ben ettiğim halde
Herif arayıp beni azarlamıştı
Ya usuyorm diyen bi tek seni duydm burda herkes emzirirken ter icinde kaliyodk yazmis. Ben de uzun kollu baktm ama hep gecelikler kisa kollu fln. Ben de napicagmi bilemedm. Normalde ben usuyen bi tipimdir hatta aslnda pijama alirdm da sezeryanla pijama rahat olmaz diye gecelik bakiyorm hepsi de dedgm gbi kolsuz. Usuruz diyosan o suwendekini alirim sankiben dogumdan sonra cok üşüyorum ya
Üşürsünüz kuzum
Bunlar yaza daha uygun sanki
Hem mallarıda baya ince duruyor
Çok tatlıymış güle güle kullanılsın :) zaten sarı değil ki gri takımınızBen daha dün ebebekten 10'lu hastane çıkışını sarı zürafa aldım iyi miGerçi sadece zürafalar sarı bir şey olmaz herhalde. Bana biraz hurafe geliyor bu işler. Sadece sarı tülbentin sarılığın anlaşılmasını zorlaştırdığını bu yüzden kullanılmamasının tavsiye edildiğini duymuştum. Aldığım takım da şu
Erkek Bebek Hastane Çıkışı & Mevlit Takımı Modelleri - n11
Erkek Bebek Hastane Çıkışı & Mevlit Takımı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hastane Çıkışı & Mevlit Takımı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Yok canım ben kabul etmemiştim baştan. çünkü beşiktaşın kazanacağını biliyordum
Eşim bana erkek olursa ben koyucam kız olursa sen demişti o kazandı o koydu ismini bende önüne istediğim isimi ekledim orta yolu buldukYok canım ben kabul etmemiştim baştan. çünkü beşiktaşın kazanacağını biliyordum
Ay iyi ki gaza gelip tamam dememişim
Zürafalar sarı diye şey ettimÇok tatlıymış güle güle kullanılsın :) zaten sarı değil ki gri takımınız
O kadardan birsey olmaz benceZürafalar sarı diye şey ettim
Effort marka kendi siteleri yok ama ürünlerini satan bir çok yer var yine en uygununu bu site satıyorNerden cnm bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?