2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Suwen in bu modeli çıkıyor benim de karşıma sürekli. Gecelik ihtiyacım olsaydı kesin alırdım bunu.

Güzelmiş zürafaları sarı kendi değil ki :) Hastane çantama koyacağım yedek takımlardan biri beyaz üstüne sarı limonlar

Kizlar benim dudaklarım çatlıyo vitaminsizlikten mi acaba ? Geçen b12 düşük çıkmıştı iğne vuruluyorum her hafta.

Güzelmiş zürafaları sarı kendi değil ki :) Hastane çantama koyacağım yedek takımlardan biri beyaz üstüne sarı limonlar
kaç tane hastane çıkışı alıyosnz kızlar. Ben 0-3 ay için hastane çıkışıyla birlikte 10 tane kdr tulum almış oldm o yüzden bir çıkış daha alsam mı almasam mı kararsızım açıkçası

10lu hastane çıkışı ve alt üst 2 takım, 1 tulumlu takım. 4 takım koyacağım toplamda.
2 penye battaniye, 1 kalın battaniye, 1 müslin. Hastaneden çıkarken üşümesin diye de kalın bir ayı postu

Gunaydin pesindeyim tin tin bende yarin olucam bebegin esyalarini utuledim yerlestirdim bi bavul kaldi hazirlanicak onuda erken diom henuz otursun oturdugu yerde sicacik
Erken gibi sanki çanta hazırlamak için bence de
Ben daha sadece ikili tulum aldım internettten o da gelmedi daha
Kızımın kıyafetlerinden çıkardım biraz, çok fazla zıbın almışım buna hiç almicam onları kullanıcam.
Aslında dışarı çıkabilsem kıyafet işi bi günde biter de kızımla olmuyor işte.

Biz de oglumda cikmaktan korkuyorduk bi e bebek bulduk avm icinde oyun alani da vardi 2 yil aradan sonra ilk kez oglani oyun alanina soktuk 1 saat vala talan ettik e bebegi sonra da aksam uzeri anneme biraktik 2 saatt onda da civile gittik jet hiziyla tamamladik cok sukur sorun olmadi ama bi tek ana kucagini asiri kiskandi

İlkinde 34'te her şey hazırdı. Yatağın nevresimini bile takıp hazırlamıştım ama kızım 42 de gelince o bavuldan kaç kere o pijamalar gecelikler çıkıp çıkıp ütülendi nevresim tozlanmıştır diye tekrar yıkandı ütülendi
Bunda bebeğin kıyafetlerini koyarım çantaya ama pijamaları falan en son giderken 5 dakikalık iş askıdan alınıp koyulur bence. Yatağın nevresimi de eve gelince takılır yani

İnsallah 42 yi beklemez bu sabaha karsi bi uyandim sagima yatmisim kolumu ne yaptiysam ust kisminda bir aci ama nasil agliyorum acidan kalcam oyle berbat agrio sol ayagima kramp girmis dedim bune gaziden beterim esimi uyandirdim masaj yaptik vazelinle vs rahatladim azicik geceler haram olmaya iyice basladi bana. Oglumda da 34 dan sonra sikayetlerim gece aglamalarim baslamisti dogsun artik die agliodum sandim ki dogunca uyuyacagim sjimdi neler olacagini bildigimden uykudanda umidim yok o yuzden dursun icerde durabildigi kadar diorum

Yaninda olacak kisi panikse unutma ihtimalin yuksek yanliz demedi deme sen gene 37 38 gibi koy bavula geceligini vs. Ama bebegin yatagi konusunda haklisin eve gelince 2 dk lik bisi sonucta bende yaymayi dusunmuyorum. Ayyyy ne geldi aklima daha dun gibi aslinda beta degeri takip etmelerimiz asm de kan vermeler vs simdi ki konumuza bak rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah

Ya değil mi insan hem bi an önce doğsun istiyor hem de bu rahatlığı aricaz diye endişeleniyor. Korkum ikisine birden yetememek. Bazen kızımı aldatıyomuşum gibi hissediyorum

İlkinde hiç panik olmamıştık, benim sancılarım başladı yavaştan ama dizim var İstanbullu Gelin bitsin öyle gideriz diyorum neyse dizi bitti bi de sıcak bi duş alayım, son kez temizliğimi yapayım falan diyorum öyle rahatım bi de sıcak duş sancıları iyice artırdı hastaneye vardığımızda gece 1'di 5 çeyrekte de doğmuştu. Yani aslında erken gitmek de gerekmiyormuş
İnşallah herkese böyle benimki gibi kolay doğumlar nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…