Sorma o bende de varYa değil mi insan hem bi an önce doğsun istiyor hem de bu rahatlığı aricaz diye endişeleniyor. Korkum ikisine birden yetememek. Bazen kızımı aldatıyomuşum gibi hissediyorum
Oyyy anammm masallahhh sana. Ben oglumda sanci vs ile gitmedigim icin tabi nasil olur anca dizi filmlerden biliyorum sanci tutunca nasil olacak dieİlkinde hiç panik olmamıştık, benim sancılarım başladı yavaştan ama dizim var İstanbullu Gelin bitsin öyle gideriz diyorumneyse dizi bitti bi de sıcak bi duş alayım, son kez temizliğimi yapayım falan diyorum öyle rahatım bi de sıcak duş sancıları iyice artırdı hastaneye vardığımızda gece 1'di 5 çeyrekte de doğmuştu. Yani aslında erken gitmek de gerekmiyormuş
İnşallah herkese böyle benimki gibi kolay doğumlar nasip olsun
Havalardan olabilir bir de artık ödemimiz daha çok var dudaklar genişliyor deri çatlıyor o nedenleKizlar benim dudaklarım çatlıyo vitaminsizlikten mi acaba ? Geçen b12 düşük çıkmıştı iğne vuruluyorum her hafta.
Ayrica dusuk olmasini da onermiyor doktor diye biliyorum ihmal etme doktoruna danis mutlaka
Ben açken iyiyim aslında ama yemek yesikten sonra bi çarpıntı başlıyor ne yesem böyle. Bugün endokrine gidip kan verdim sonuçlar öğleden sonraya çıakcak bakalım ne diceklerBenimde 60 çıkıyor hep açlık yüklemeden sonra 80 çıktı doktor normal dedi ama 50 de baya düşük etkilemiyormu sizi benim düştüğü zaman hiç halim kalmıyor ayakta bile duramıyorum
Benimki gayet olgun karşılıyor gibi ama bana siz şimdi öyle sanın bak doğunca neler edecem diyor gibi geliyoSorma o bende de varyetememe duygusu islerimi nasi yetistircem duygusu berbat bisi ama kolayligi olacaktir elbette.yani insallah umut fakirin ekmegidir Oglum bide kiskanmio vs dioduk ama baya baya kiskaniyor bisi konusuldugunda vs baya baya bebegi kimseye vermem alamazlar kucaklarina mama sandalyem benim ona yenisini alin vb soylemleri var insallah sancisiz gecer o donemler
Yiyince bi anda cikiyormu acaba seker oda olabilirBen açken iyiyim aslında ama yemek yesikten sonra bi çarpıntı başlıyor ne yesem böyle. Bugün endokrine gidip kan verdim sonuçlar öğleden sonraya çıakcak bakalım ne dicekler
Hatirlarsan bende anlatiodum hic bir seyi yoktu heyecanla sevecenlikle bekliodu ne zaman besik geldi esyalar vs geldi isin rengi degismeye basladi isteBenimki gayet olgun karşılıyor gibi ama bana siz şimdi öyle sanın bak doğunca neler edecem diyor gibi geliyo
30 mu 7 aylık, 28 değil miGunaydin pesindeyim tin tin bende yarin olucambebegin esyalarini utuledim yerlestirdim bi bavul kaldi hazirlanicak onuda erken diom henuz otursun oturdugu yerde sicacik
Evet bence bir anda çıkıyor, bende merakla bekliyorum. Şimdi kahvaltı yaptım çarpıntı başladı bu çarpımtı hissi çoktandır var aslında sizler de oluyormu yemek sonrası çarpıntı?Yiyince bi anda cikiyormu acaba seker oda olabilirhaberdar edin sonuclardan guzel cikar insallah
Aynısı bende de oluyor. Özellikle kahvaltıdan sonra bi halsizlik, baygınlık hissi. Ama benim açlık 80 civarı çıkıyor genelde tokluk da 136 çıkmıştı. Doktor iyi dedi yükleme yapmaya gerek duymadı.30 mu 7 aylık, 28 değil mi
Evet bence bir anda çıkıyor, bende merakla bekliyorum. Şimdi kahvaltı yaptım çarpıntı başladı bu çarpımtı hissi çoktandır var aslında sizler de oluyormu yemek sonrası çarpıntı?
30 olunca 7 doluyor 8 e basiyorsun ama tam 7 aylik hamileyim deniyor.30 mu 7 aylık, 28 değil mi
Evet bence bir anda çıkıyor, bende merakla bekliyorum. Şimdi kahvaltı yaptım çarpıntı başladı bu çarpımtı hissi çoktandır var aslında sizler de oluyormu yemek sonrası çarpıntı?
Ben diet yapiyorum ya mesela gecen bi olctum sekerimi aclik 68Aynısı bende de oluyor. Özellikle kahvaltıdan sonra bi halsizlik, baygınlık hissi. Ama benim açlık 80 civarı çıkıyor genelde tokluk da 136 çıkmıştı. Doktor iyi dedi yükleme yapmaya gerek duymadı.
Simdi ben sana bisi soylimİlkinde hiç panik olmamıştık, benim sancılarım başladı yavaştan ama dizim var İstanbullu Gelin bitsin öyle gideriz diyorumneyse dizi bitti bi de sıcak bi duş alayım, son kez temizliğimi yapayım falan diyorum öyle rahatım bi de sıcak duş sancıları iyice artırdı hastaneye vardığımızda gece 1'di 5 çeyrekte de doğmuştu. Yani aslında erken gitmek de gerekmiyormuş
İnşallah herkese böyle benimki gibi kolay doğumlar nasip olsun
Ayyyy ne guzel masallahhhh bende 1. De cok cektim simdi gitmicem diorum hemen doktorumda evde cektirticem sancini telde olucaz dio insallah darisi basimizaSimdi ben sana bisi soylim
Oglumda oyle cektimki kizimda gitmicem dedim
Sonra sancılar aşırı siklasinca
9 bucukta hastanedeydim 10:10 da kızım dogdu
Annem arkadan getirdi çantayı
Hastaneye o sancıyla esim arabayi prk etmeye gidince yalniz yürüdüm çıktım
Allahim bu bebemde oyle gelsin aminnn ins
Hepimizin sağlıcakla cok kolay doğumları olsun
Amin canımSimdi ben sana bisi soylim
Oglumda oyle cektimki kizimda gitmicem dedim
Sonra sancılar aşırı siklasinca
9 bucukta hastanedeydim 10:10 da kızım dogdu
Annem arkadan getirdi çantayı
Hastaneye o sancıyla esim arabayi prk etmeye gidince yalniz yürüdüm çıktım
Allahim bu bebemde oyle gelsin aminnn ins
Hepimizin sağlıcakla cok kolay doğumları olsun
Ne iyi dr musAyyyy ne guzel masallahhhh bende 1. De cok cektim simdi gitmicem diorum hemen doktorumda evde cektirticem sancini telde olucaz dio insallah darisi basimiza
Olsun sezaryn olsun dr un ne derseAmin canım
Herkes 2.ler daha kolay olur diyor
Ama benim bunda sezaryen ihtimalim var maalesef.
Sağlıkla kavuşalım inşallah..
Ahhh venimde oyle iste 1. Gebeligim riskli gebelikti bi ton sorun vardi vs 38 de kontrole gittigimde suni ile zorla dogurttu benide doguma alicam diyince sok olmustum univ hastanesiydi benimki o zamanlar gik edemiosun hakkaten ne dese hemen inaniosunNe iyi dr musbenim 1. De 38 haftalikken hic bir sancim yokken suni sancıyla zorla doğurtmuştu beni Ondan öyle oldu
İlk cocuk cahilliği ne derse yapiyorsun iste
Olsun sezaryn olsun dr un ne derse
Dogum esnasinda bebek kilolu oldugu ici. Bazı seyler yasadık mesela
Kolay dogum yokta iste
Rabbim sıkıntısız sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
ben bir tane hastane çıkışı takım aldım süslü bişey. bir tane de takım olmasa da hastane çıkışında giyeceği şeylerden takım yaptımkaç tane hastane çıkışı alıyosnz kızlar. Ben 0-3 ay için hastane çıkışıyla birlikte 10 tane kdr tulum almış oldm o yüzden bir çıkış daha alsam mı almasam mı kararsızım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?