2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya değil mi insan hem bi an önce doğsun istiyor hem de bu rahatlığı aricaz diye endişeleniyor. Korkum ikisine birden yetememek. Bazen kızımı aldatıyomuşum gibi hissediyorum
Sorma o bende de var yetememe duygusu islerimi nasi yetistircem duygusu berbat bisi ama kolayligi olacaktir elbette.yani insallah umut fakirin ekmegidir Oglum bide kiskanmio vs dioduk ama baya baya kiskaniyor bisi konusuldugunda vs baya baya bebegi kimseye vermem alamazlar kucaklarina mama sandalyem benim ona yenisini alin vb soylemleri var insallah sancisiz gecer o donemler

Oyyy anammm masallahhh sana. Ben oglumda sanci vs ile gitmedigim icin tabi nasil olur anca dizi filmlerden biliyorum sanci tutunca nasil olacak die insallah bunda evde cekerim bende sancimi normal kendi sancimla vs. Baya bi arastirdim 1. Dogumlarin 16 18 saat surmesi nornalmis 2. Ler 7 ile 9 saat arasi yanis hatirlamiyorsam. Bi arkadasim vardi anam 2. Dogumuydu sancisi basladi hemen gittiler 1 saatte dogurdu kadin sok olmustum sanci vs hersey dahil 1 saat anamm saka gibi masallah oyle dogum yapanlara

Ayrica dusuk olmasini da onermiyor doktor diye biliyorum ihmal etme doktoruna danis mutlaka

Benimde 60 çıkıyor hep açlık yüklemeden sonra 80 çıktı doktor normal dedi ama 50 de baya düşük etkilemiyormu sizi benim düştüğü zaman hiç halim kalmıyor ayakta bile duramıyorum
Ben açken iyiyim aslında ama yemek yesikten sonra bi çarpıntı başlıyor ne yesem böyle. Bugün endokrine gidip kan verdim sonuçlar öğleden sonraya çıakcak bakalım ne dicekler

Benimki gayet olgun karşılıyor gibi ama bana siz şimdi öyle sanın bak doğunca neler edecem diyor gibi geliyo

Ben açken iyiyim aslında ama yemek yesikten sonra bi çarpıntı başlıyor ne yesem böyle. Bugün endokrine gidip kan verdim sonuçlar öğleden sonraya çıakcak bakalım ne dicekler
Yiyince bi anda cikiyormu acaba seker oda olabilir haberdar edin sonuclardan guzel cikar insallah

Gunaydin pesindeyim tin tin bende yarin olucam bebegin esyalarini utuledim yerlestirdim bi bavul kaldi hazirlanicak onuda erken diom henuz otursun oturdugu yerde sicacik
30 mu 7 aylık, 28 değil mi
Yiyince bi anda cikiyormu acaba seker oda olabilir haberdar edin sonuclardan guzel cikar insallah
Evet bence bir anda çıkıyor, bende merakla bekliyorum. Şimdi kahvaltı yaptım çarpıntı başladı bu çarpımtı hissi çoktandır var aslında sizler de oluyormu yemek sonrası çarpıntı?

Aynısı bende de oluyor. Özellikle kahvaltıdan sonra bi halsizlik, baygınlık hissi. Ama benim açlık 80 civarı çıkıyor genelde tokluk da 136 çıkmıştı. Doktor iyi dedi yükleme yapmaya gerek duymadı.

30 olunca 7 doluyor 8 e basiyorsun ama tam 7 aylik hamileyim deniyor.
Yediklerine dikkat et biraz mesela beyaz ekmek yeme kahvaltida domates salatalik peynir sut tuketmeye calis bak vakalim carpintin gene oluyor mu ?

Ben diet yapiyorum ya mesela gecen bi olctum sekerimi aclik 68 bayilcam sandim. Ama genelde acligim 83 89 arasi toklugumda max 110 civari cikiyor tabi dikkat ettigim surece yoksa 160 da oldu hupletince

Simdi ben sana bisi soylim
Oglumda oyle cektimki kizimda gitmicem dedim
Sonra sancılar aşırı siklasinca
9 bucukta hastanedeydim 10:10 da kızım dogdu
Annem arkadan getirdi çantayı
Hastaneye o sancıyla esim arabayi prk etmeye gidince yalniz yürüdüm çıktım
Allahim bu bebemde oyle gelsin aminnn ins
Hepimizin sağlıcakla cok kolay doğumları olsun

Ayyyy ne guzel masallahhhh bende 1. De cok cektim simdi gitmicem diorum hemen doktorumda evde cektirticem sancini telde olucaz dio insallah darisi basimiza

Amin canım
Herkes 2.ler daha kolay olur diyor
Ama benim bunda sezaryen ihtimalim var maalesef.
Sağlıkla kavuşalım inşallah..

Ayyyy ne guzel masallahhhh bende 1. De cok cektim simdi gitmicem diorum hemen doktorumda evde cektirticem sancini telde olucaz dio insallah darisi basimiza
Ne iyi dr mus benim 1. De 38 haftalikken hic bir sancim yokken suni sancıyla zorla doğurtmuştu beni Ondan öyle oldu
İlk cocuk cahilliği ne derse yapiyorsun iste
Amin canım
Herkes 2.ler daha kolay olur diyor
Ama benim bunda sezaryen ihtimalim var maalesef.
Sağlıkla kavuşalım inşallah..
Olsun sezaryn olsun dr un ne derse
Dogum esnasinda bebek kilolu oldugu ici. Bazı seyler yasadık mesela
Kolay dogum yokta iste
Rabbim sıkıntısız sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin

Ahhh venimde oyle iste 1. Gebeligim riskli gebelikti bi ton sorun vardi vs 38 de kontrole gittigimde suni ile zorla dogurttu benide doguma alicam diyince sok olmustum univ hastanesiydi benimki o zamanlar gik edemiosun hakkaten ne dese hemen inaniosun

ben bir tane hastane çıkışı takım aldım süslü bişey. bir tane de takım olmasa da hastane çıkışında giyeceği şeylerden takım yaptım

şu sıralar boğazına hakim olamama durumu hakim bende.. devamlı kendimi bişeyler atıştırırken buluyorum, biraz stres yaptım ondan mı acaba.. kendi kilomu değil de( 30 haftalığım 8 kilo falan aldım) bebişin kilosunu düşünüyorum.. normal doğum düşünüyorum da 4 kilo falan doğarsa çıkarabilecek miyim acaba bebeyi

benim geçen biraz tansiyonum çıktı 14-8 olmuş.. bacaklarım tir tir titredi kalbim küt küt attı, yerimde duramıyordum. gecenin 3ünde acile gittik eşimle.. neyse orda müdahele etmediler kadın doğuma yönlendirdiler. gebelik riskinden şüphelendi kan tahlili idrar tahlili falan verdim. sıkıntı cıkmadı cok şükür.. serum aldım 1 bucuk saatt. o azcık da olsa toparladı beni. nst ye girdim.
stres cok kötü bişey kızlar, asla ne olursa olsun hicbiseyi kafanıza takmamaya calısın ben deneyimledim bu hayatta en önemli şey sağlıkmış. insan başına gelmeyince ders almıyor cidden. hatırlatma için yazdım..
ertesi gün kadın doğumcuma gittim tansiyonunun olduğunu sanmıyorum ama bir hafta takip yapalım ne olur ne olmaz.. gebelikte de kullanılan ilaçlar var dedi. ilerde Allah koruusun tansiyon bebek için cok riskli sonuclar doğurabiliyormuş.. hepinize sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu hamilelikler ve doğum diliyorum

Benim bugün 26+1 kızım 1075 gr 10 gün önden gittiği için şeker testi istedi doktor o da tokluk 150 çıktı sınırda yüksek biraz dikkat et dedi sadece sanırım şeker etki ediyo gelişimine sağlıklı olsunlar da bakalım 2 hafta snra tekrar kontrol var dikkat edicem ama ben 4 lü bal karışımı aldım
(bal propolis polen arı sütü) o bebeğin gelişimine etki ediyomş ondan da olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…