2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de geceleri carpintim oluyor tansiyonum da yukseliyor mu bilmiyorum evde tansiyon aleti yok. Gecen amsam annemlerde kötü hissedince baktım 13tu. Duzenli bakmakta fayda var. İstersen tuzu biraz kıs belki ise yarar
Gecmis olsun kizlar..tansiyona aman dikkat..turşu tuzlu seyler kahve azcik uzak durmakta fayda var

Özellikle geceleri tansiyonum bazen 14 ü buluyo.. neden acaba yakafama cok takıyorum, kahveden mi yoksa tuzdan mı acaba.. panik atagım tetikleniyo resmen
İkisi de yapar, ikisini de azaltmak lazım. Tansiyon çok yüksek değil ama bol bol su tüketip bir de hareketinizi biraz arttırın, çok ağır yemeklerde sıkıntı yararıyor, fazla karbonhidrat vs.. bu son 2 ay sağlıklı bol sebze yoğurt tüketelim.
Ah canım ilk çocuk mu? Doğurursan herkes duyar merak etme çocuğun pozisyonunana görede değişiyor nereye yaslanırsa orası ağrı yapıyor.

Benim de geceleri carpintim oluyor tansiyonum da yukseliyor mu bilmiyorum evde tansiyon aleti yok. Gecen amsam annemlerde kötü hissedince baktım 13tu. Duzenli bakmakta fayda var. İstersen tuzu biraz kıs belki ise yarar
Bende çarpıntı her yemekten sonra oluyor, tansiyon aletim var yükselmiyor bazen düşük çıkıyor. Ama ben çarpıntımın şeker ve karbonhidratla ilgili olduğunu farkettim. Yemek sonrası başlıyor eğer ekmek ve pilav yemişsem bir saat kendime gelemiyorum. Onun için kestim. Siz de bir deneyin. Şekerle ilgili mi

Tansiyonu cikanlar cok gecmis olsun
Aman dikkat hamilelikte yuksek tansiyon iyi degil
Benimkide hep yerlerde

Kaburgam batıyor çok feci . Kalbimin üstüne doğru battı yerimden doğrulamadım. Yalnız yatıyorum eşime de seslendim duymadı. Geçene kadar kaldım yerimde. Hala ufak ufak batıyor. Çok mu büyüdü bu çocuk.
Telefonu şarja koymuştum, ayırmayacağım bir daha yanımdan .
Doğursam duymayacak kimse
Bu kaburgalarımın ic ice gecmesi
Diger hamileliklerimde cok oluyordu
Hele son aylar o acidan kivranirdim
Oturmak iskence gibiydi
Bugunlerde hep aklimda niye baslMadi diyodum
Malesef bebeler dayanıyor galiba
Seninki benden buyuk siginamamaya basladiysa demek
Allah yardımcımız olsun

Yavrum sığamadı bir yere zaten gerinip duruyor.sağdan soldan aynı anda yükleniyor. Dar geldi yeri tontonumun
Sürekli aynı yere yatınca da eziliyor herhalde kemikler.

Bende öptürtmeyeceğim, tenleri çok hassas oluyor. Bu pandemi de zaten korkuyorum koruyabiliriz inşallah kendimizi

Bu oğlan gündüz tek tük hareket ediyor ama gece ne zaman uyansam ya da tuvalete kalksam hareketlerini hissediyorum, ben uyanınca mı uyanıyor yoksa hiç uyumuyor mu geceleri bilmiyorum

Bu oğlan gündüz tek tük hareket ediyor ama gece ne zaman uyansam ya da tuvalete kalksam hareketlerini hissediyorum, ben uyanınca mı uyanıyor yoksa hiç uyumuyor mu geceleri bilmiyorum
Benimki hareketli sürekli, sadece ben uyurken duruluyor.. Ama tuvalete kalktığımda uyanıyor
Bu gece doğru düzgün uyuyamadım döndüm durdum yatakta tekmeledi durdu. Seninki gececi olabilir :)

Kızlar ben devlet hastanesinden randevu aldım mhrs den 10 Kasım a almışım o gün resmi tatil değilmi sadece o güne vardı mecbur aldım

Yavrum sığamadı bir yere zaten gerinip duruyor.sağdan soldan aynı anda yükleniyor. Dar geldi yeri tontonumun
Sürekli aynı yere yatınca da eziliyor herhalde kemikler.
Bende de aynı durum sola donuk yatmaya çalışıyorum, sol tarafındaki kaburga 1 gündür berbat durumda ,otursam oturamıyorum,yatsam yatamıyorum sırta doğru kaydı agrisi, gün içinde agridikca dolaşıyorum evin içinde, biraz iyi geliyor ama yattığım oturduğum anda başlıyor aynı yer ağrımaya.. bebek agirlik yapiyor yatarken eziliyor kaslar büyük ihtimal,bir de vücudun agirlik merkezi değişiyor tabi bebek büyüdükçe.. normal bence..bu carpintilarla ilgili olarak da ben de dün, kızartma gibi birsey yemiştim ama biraz abarttım ne zamandır yemediğim için resmen şişkinlik baskı yaptı yukarı doğru,davul gibi oldum, az ama sık yemek lazım artık midenin de yeri daralıyor.benim esim zaten diyor,'çocuğum icerde hic rahat değil iki büklüm doğumu bekliyor,ayakları hep çubuk gibi kafasının önüne dikiyor 'diyor iki ultrasonda da yüzünü rahatça göremedik,hep eller ayaklar suratının yanında..benim icerde yer baya daraldi sanirim artık göbeğim gerilmekten çatlayacak ortadan

Owli 224 tl’ye geldi canım 30 tl kupon vardı aşağısında. Diğerini de aldım artık gelmiş bile hemen kargosu
Owli dış kundak bende düşünüyorum 189 liraydı zam gelmiş. Yıkayınca memnuniyetinizi paylaşır mısınız? Çekme pamuklanma falan oluyor mu ?

Owli dış kundak bende düşünüyorum 189 liraydı zam gelmiş. Yıkayınca memnuniyetinizi paylaşır mısınız? Çekme pamuklanma falan oluyor mu ?
Ya owli ben de djsunuyodm ama cok dusukmus tog degeri. Bunu kullaninca uzerine bi daha ortu ortecek miyiz. Icine normal uyku tulumu da giyecek heralde bi de ortusu olursa fazla gelir kararsiz kaldm en azindan 1 tog olsaydi diorm

Kızlar lohusahamile'den aldığım lohusa takımı geldi gerçekten kumaşı çok güzel. Ölçü için siteden yetkili biriyle konuştum. Şu an 62 kiloyum haftamı söyledim S alın dediler. Şimdi giydim tam oldu üstüme. Doğuma kadar daha ne kadar kilo alırım yine olur mu bilemedim. Ama M de büyük olabilir. Zaten bunları doğumdan sonra giyiyoruz değil mi kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…