2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
40 ina kadar gelmemeli haram sayılıyor bizde .
Kuzu haram olmayn biseye haram diyemeyiz
Bu sadece bir hurafe
(Bu alanda diploması olan biri olarak söylüyorum)
Yinede icinize sinmiyorsa kabul etmezsiniz
Haram olmayan biseye haram demeyelim yeter
Birde mesela benim boyle bir hassaiyetim yok ama
Yinede aynı ortamda bulunmak
Zorunda kalsam karşı tarafın hassasiyeti varsa diye bakmam

Oyyy benimde icim cız etti

Kızlarr nasıl olmuş
Çok güzel olmuş güle güle kullansın yakışıklı Göktuğ.

Ya ne saçma şeyler Allah aşkına ,kadınların kadına yaptığı şeye bak .Bebek olmaması bir kusur değil sağlık problemi ,keza adet görmek doğanın bize sunduğu büyük nimetlerden biri ayıp değil kaldi ki anne olarak bizde 40 gün kaniyoruz yani yörenin adeti bir şey diyemem ama bana son derece saçma geliyor.Adet olduğunda kirliyim diyen bile oluyor çok üzücü .

Yok hayır neden yalniş anlayayim dediğin gibi her bölgenin kendine ait âdetleri var . Bişey diyemeyiz.

Gecen sosyal medyada da bununla ilgili bir tepki olmustu. Tdk resmi sitesinde kirli kelimesinin karsiligindaki aciklamalardan biri olarak aybasi halindeki kadin yazilmis resmi tdk sitesinde..

Bebeklerin yuzunde sivilce vs cikmasinin en buyuk sebebi alerji ve gereksiz insanlarin sapur supur opmesi elemesi. Kimseye yaklastirmam cocugumu uyaririm. Bir de emzirirken cilek,balik, patlican vs. Yerken dikkat etmek lazim. Bebisler hemen kizario.

Bu sacma hurafelere inananlarin da adetli kadin kadar basina tas dussun. Rabbimin verdigi bir guzellik icin kadini kotu hissettirmekten baska bisi degil. Uyduruk

Özellikle geceleri tansiyonum bazen 14 ü buluyo.. neden acaba yakafama cok takıyorum, kahveden mi yoksa tuzdan mı acaba.. panik atagım tetikleniyo resmen

Kaburgam batıyor çok feci . Kalbimin üstüne doğru battı yerimden doğrulamadım. Yalnız yatıyorum eşime de seslendim duymadı. Geçene kadar kaldım yerimde. Hala ufak ufak batıyor. Çok mu büyüdü bu çocuk.
Telefonu şarja koymuştum, ayırmayacağım bir daha yanımdan .
Doğursam duymayacak kimse

Özellikle geceleri tansiyonum bazen 14 ü buluyo.. neden acaba yakafama cok takıyorum, kahveden mi yoksa tuzdan mı acaba.. panik atagım tetikleniyo resmen
Benim de geceleri carpintim oluyor tansiyonum da yukseliyor mu bilmiyorum evde tansiyon aleti yok. Gecen amsam annemlerde kötü hissedince baktım 13tu. Duzenli bakmakta fayda var. İstersen tuzu biraz kıs belki ise yarar

Benim de geceleri carpintim oluyor tansiyonum da yukseliyor mu bilmiyorum evde tansiyon aleti yok. Gecen amsam annemlerde kötü hissedince baktım 13tu. Duzenli bakmakta fayda var. İstersen tuzu biraz kıs belki ise yarar
Doktor takip yapmamı istedi, ben de günde 3 defa ölcücem artık 1 hafta. Sanırım psikolojik panik atak tetiklendi bende son zamanlarda. Acaba yükseliyor mu diye düşünürken bile bi bakmısım yükseliyo. Acayip bi olay gerçekten. Genelde normal ama bazı durumlarda hafif yüksek işte. Tuzu kısıtlıyım bakalım düşücek mi, acep doktor ne diycek 1 haftanın sonunda

Cok geçmiş olsun. Ben de arada kaburgamın oralarda gezindiğini hissediyorum hafif bir baskı duyuyorum ama bu derece yoğun olması şaşırttı beni. Doktorunuza sorun kesinlikle bence unutmayın bu durumu

Cok geçmiş olsun. Ben de arada kaburgamın oralarda gezindiğini hissediyorum hafif bir baskı duyuyorum ama bu derece yoğun olması şaşırttı beni. Doktorunuza sorun kesinlikle bence unutmayın bu durumu

Sol tarafıma yatmaktan olduğunu düşünüyorum ama canım çok yandı korktum. Sormuştum doktora normal olur baskı dedi. Her şeye normal diyor bilmiyorum.

Her şeye hazırlıklı olup telefonu yanımdan ayırmamam gerektiğini düşündürdü bana.

Evet bence de özellikle yalnızsanız telefonu yanınızdan ayırmayın, binbir türlü hal var.
Aslında sola yatmanın gerek annenin kan basıncını dengene tutması, gerekse bebeğe oksijen gitmesi açısından en uygun pozisyon olduğunu okumuştum ben ama uzun süreli mi yattınız acaba bilemiyorum o faktör etkilemiş olabilir

Kan akışı iyi olsun diye yatıyorum ama
Uzun süre yattım sanırım baskı yaptı.Pek egzersiz de yapmıyorum etkilemiş olabilir .

Alakasi var mi bilmiyorum ama kahveyi kafeinsiz icseniz?
Stres yapinca, kafanizi ona takinca tansiyonunuzun yuksek cikmasi normal bence. Nitekim psikolojimiz herseyimizi etkiliyor.
Suyunuza falan limon siksaniz az faydasi olur mu acaba. Gecmis olsun.

Alakasi var mi bilmiyorum ama kahveyi kafeinsiz icseniz?
Stres yapinca, kafanizi ona takinca tansiyonunuzun yuksek cikmasi normal bence. Nitekim psikolojimiz herseyimizi etkiliyor.
Suyunuza falan limon siksaniz az faydasi olur mu acaba. Gecmis olsun.
Öneriniz için çok teşekkür ederm, dikkate alıcam deniycem bunu Hem tadını da merak ediyordum
Cok sagolun dilerim hicbirimiz daha sıkkntı çekmeden sağlıkla ilerleriz doğuma dek

Öneriniz için çok teşekkür ederm, dikkate alıcam deniycem bunu Hem tadını da merak ediyordum
Cok sagolun dilerim hicbirimiz daha sıkkntı çekmeden sağlıkla ilerleriz doğuma dek
Tadinin hic bir farki olmaz. Turk kahvesi yerine filtre kahveyi de turk kahvesi gibi pisirebilirsin markette bulmasi daha kolaysa. Filtre kahve ve turk kahvesi arasindaki tek fark birinin daha ince ogutulmus olmasi.

İkisi de olabilir ya ,ben şişeyle içiyorum suyu ve mutlaka limon sıkarım içine zira kahve çay tuz madde bağımlısı gibiyim limon dengeliyor ama tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…