2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya owli ben de djsunuyodm ama cok dusukmus tog degeri. Bunu kullaninca uzerine bi daha ortu ortecek miyiz. Icine normal uyku tulumu da giyecek heralde bi de ortusu olursa fazla gelir kararsiz kaldm en azindan 1 tog olsaydi diorm

Uyku tulumunu değil de polar dış kundağını hastaneye falan giderken dışarı çıkarken kullanmak için hoşuma gitti. Buna benzer uygun tulum bulursam onu da alabilirim

Eklentiler

• 9528AD90-DB62-4B76-AA46-DC6464E51DA0.webp
    26 KB · Görüntüleme: 50
Doğumdan sonra giyicez doğumla beraber bi 5-6 kilo anında gidecek zaten. Göğüs bölümü sıkmamasına dikkat edin o tam tersi doğumdan sonra biraz daha büyüyecek

Doğumdan sonra giyicez doğumla beraber bi 5-6 kilo anında gidecek zaten. Göğüs bölümü sıkmamasına dikkat edin o tam tersi doğumdan sonra biraz daha büyüyecek
Göğüs kısmı sıkmadı bir tık daha büyüyebilir belki ama o kadar çünkü benim göğüslerim zaten büyük Ölçünce 100 cm şu an. İyice inek gibi olacağım

Uyku tulumunu değil de polar dış kundağını hastaneye falan giderken dışarı çıkarken kullanmak için hoşuma gitti. Buna benzer uygun tulum bulursam onu da alabilirim
evet bunlar dışarısı için özellikle mantıklı dün de bi arkadaşım gönderdi bu tarz şeyler

şu penye olanı o gece kundağı olarak kullanıyormuş

Canım okadar benzıyor kı yasadıklarımı Allah isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin. Bak ben 2. Kez evlat sahibi olacagım ınsallah hem de 40 yasımda tedavı surecı yıpratıyor insanı ama kucagına alınca herseyı unutuyorsun sen de ınsallah saglıkla kavvusursun yavruna

Göğüs kısmı sıkmadı bir tık daha büyüyebilir belki ama o kadar çünkü benim göğüslerim zaten büyük Ölçünce 100 cm şu an. İyice inek gibi olacağım
benim de 98 cm olmuşlar , siz hangi beden aldınız merak ettim ona göre alıyım. 170 boy 69 kilo olmuşum

benim de 98 cm olmuşlar , siz hangi beden aldınız merak ettim ona göre alıyım. 170 boy 69 kilo olmuşum
Ben S aldım o siteden. Biraz daha büyümesinde sakınca yok gibi epey pay var şu an. Tabi aşırı büyümezse Sizin boyunuz ve kilonuz benden fazla belki size M daha iyi olur. Sitedekilere whatsapp'tan yazın onlar uygun bedeni söylüyorlar.

çok teşekkürler. normalde de m giyiyorum m alacağım büyük ihtimal ama yine de bir sorıyım dediğiniz gibi
ayrıca lütfen daha fazla büyümesinler yaa sanki bedenim taşıyamıyor hamile kalmadan önce 87 ydi . boyutları normalken büyük göğüslü kadınlar şikayetlerinden bahsederdi de önemsemezdim, cidden bel ağrısı sarkıklık falan yapıyormuş

Aynı şeyi ben de düşündüm. Hamilelikten önce 90'dı. Şimdi 100 ne ya Göğüsleri daha büyük olan insanların çektikleri sıkıntıyı çok iyi anladım. Çekilecek gibi değil. Ben kendi göğüslerimi bile büyük bulup rahatsız olurdum şimdi iyice damızlık gibi hissediyorum

Owli dış kundak bende düşünüyorum 189 liraydı zam gelmiş. Yıkayınca memnuniyetinizi paylaşır mısınız? Çekme pamuklanma falan oluyor mu ?
Acaba tog değeri daha düşük olan mıydı sizin bahsettiğiniz? Benimki 0.5 tog bir de 0.3 tog var fiyatı daha düşük olan. Belki odur 189 tl olan. Ama herşey zamlı tabi şuanda olabilir de. Tabiki elime gelsin 1-2 hafta içinde yıkarım Ama 30 derecede yarım saatlik yıkıyorum ilk aşamada tozu gitsin diye. hatta kurutucuya bile atabilirim sizinle paylaşırım sonucu

Büyük göğüsluler büyüklükten küçük göğüsluler de küçüklükten dert yanıyor benim vücuduma göre küçücük göğüslerim var 75 destekli silikonlu takiyorum hamile degilkende içleri boş oluyordu şimdi içini dolduruyor keşke 85 falan olsaydı küçük meme ucu yok kızımı emziremedim bile bunda tek duam emzirmek gerçekten bunu yaşamak istiyorum parçalansa da kanasa da emzirmek o hissi bebekle yaşamak istiyorum Allah sesimi duysun

Amin canım inşallah dilediğin gibi olur Meme ucunun göğüs boyutuyla çok alakası yok aslında. Göğsü minnacık olup ucu kocaman olan kadınlar var. O biraz memenin yapısıyla alakalı. Benim de öyle aman aman ucu yoktu hamile kalınca kocaman oldular. Silikon meme uçları var küçük meme uçları için kullanmadıysan onları bir deneyebilirsin.

Elyaflı olan uyku tulumu değil de polar dış kundak. Peluş olanı beğendim dışarıda giymelik . Hepsiburada da hala aynı fiyata satılıyor ordan alabilirim aslında

pranayama benimde göğüslerim küçük , ama uçları hep büyüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…