2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aslında bebek memeyi tüm kahverengi kısmıyla beraber tutması gerekiyor o yüzden meme ucunun büyük-küçük olmasının bi önemi yokmuş.
Benim hem kendisi büyük hem ucu. Anne olmadan önce 80'di aslında ne büyük ne küçük ideal, sert ve dikti
İlk gebelikte 85 oldu, şu an 90 numara sütyenlerden bile taşıyor hatta 95 taksam daha rahat ederim

Kullandım kullanmaz olurmuyum hiç kızım üç yaşına geldi hep derim hamilelikte bebek buyutmekte hicbirsey yok uykusuzluk hepsi boş bnm için en önemli sorun emzirmek neler çektim neler ah ahh o zaman da emzirme hayali hel kurmuştum nasip olmadı inşallah bunda olur
Forumda bakinirken çin takvimi.yorumlarini gördüm. Çin takvimi tutan oldu mu ?
Benim tuttu
@pranayama benimde göğüslerim küçük , ama uçları hep büyüktü
Ne güzel benim sıfır uç birtanesinde oburunde azıcık birşey var onuda bebem tutamamisti üç gün süt gelmemişti tutturamadik silikon uc aldik gene sevmedi tutmadı ağzından attı

Ben de kucuk gogusluym yaa smdi 85 oldu bi de hamileyken dolgun dolgun da oluyo ya, eskiye donunce nasi bi hayal kirikligi yasayacagm kim bilir. Yeniden o halini kabullenmek zor olacak

Insan hazirlanmaya korkuyor degil mi. O kadar iyi anliyorum ki sizi. Bisiler aliyorum ama evin muhtelif koselerine sikistiriyorum. Icimde hep bi aksilik olur da bunlari kullanamazdak korkusu var. gecen sefer hamilelikle ilgili aldigim herseyi binanin ortak kullanim alanina birakmistim. Allah kimseye yasatmasin.

Biz herşeyi dizdik annelerimiz gelip uğraştılar ütülediler yerleştirdiler masraf yaptılar ilk torunu olacak iki annenin de ama çok korkuyorum bir şey olursa diye...

Kızlar sizce 1 ve 2 numaralı bezden kaç tane almak gerekir? Tecrübeli anneler ne dersiniz? Çünkü kampanya oluyor 1 alana 1 bedava gibi. Öyle alıp kapatmak istiyorum.

Fazla stok yapmaktan yana değilim sonra çocuk kilo alınca elinde patlıyor insanın..1 den değil 2d başladım ben siz kendiniz bilirsiniz tabi :)

Kızlar sizce 1 ve 2 numaralı bezden kaç tane almak gerekir? Tecrübeli anneler ne dersiniz? Çünkü kampanya oluyor 1 alana 1 bedava gibi. Öyle alıp kapatmak istiyorum.
Biz ilk cocukta hic 2 numara kullanmamistik. 1den 3 e gecmistik. Annem bayilir kampanyapardan almaya hep 3 beden almasini soylemistim. 3 numarayi uzunca bir sure kullanmisti diye hatirliyorum.
Biri bana simdi elinde kalan 1 numaralari hediye etti, ben artik bez almayacagim misal. O kutu bitsin bence yine 3 numaraya geceriz.

Biz herşeyi dizdik annelerimiz gelip uğraştılar ütülediler yerleştirdiler masraf yaptılar ilk torunu olacak iki annenin de ama çok korkuyorum bir şey olursa diye...
Benim ilk başlarda daha büyük korkum vardı hamileliğin tadını çıkaramadım.
Hayatta her şey başımıza gelebilir ama 28 hafta yaşam sınırına yaklaştı demek oluyor. Şu an daha rahatım. Tabi 36 dan önce gelmesinler inşallah. Erken gelirse de umudum var.

1 in en küçük paketini almıştık ona rağmen direkt 2 ye geçiş yaptık çok hızlı büyüyorlar.Stok yapacaksan 3 ve sonrasından yapabilirsin onları çok kullanacaksın

Stok yapmayın bence her bez her bebek için uygun olmuyor, kimisi lastikleri kızartıyor kimisi pişik yapıyor falan bence bir tane alın denemelik memnun kalırsanız bebeğin büyüme hızını hesaplayarak stok yaparsınız.
Kızımda prima premium care'den başka bez kullanamadık mesela.
Ama çok çok pahalanmış o da her şey gibi bunda sleepy denicem, herkes direk 2 numara al diyor, bir paket 2 numara alıcam memnun kalısam devam ederim.

Ben ilk zamanlar 30'u görsem rahatlicam diyordum ama öyle olmuyormuş, şimdi de 34'ü görsem rahatım diyorum
Sonra da 40'ı isterim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…