2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bez konusunda yazılanlara kesinlikle katılıyorum
Stok yapma taraftarai degilim
Pisik oluyor vs degistirmek zorunda kalıyorsunuz
Bizde en kucuk boyunu 1 paket filan kullandık galiba
Hemen 2 ye gecis yapmıştık
Alınacaksa mantıklı olan 3 almak
Nereye koyacaksınız o kadar bezi
Evde her bir fazlalık gozume batıyor

Sorma çok pahalı ama çok güzeldi premium care sleepy de güzel kardeşim oğluna kullanıyor memnun .1 yaşta çiş eğitimi verecem

Kızlar gaz sancıları için kiraz çekirdekli yastık kullanan oldu mu, işe yarıyor mu?

Anne yanı yatağını diyorsan gördüm, güzeldi bence ama almadım ondan. Ana kucağı almıştım ben o yüzden, çok gerekli mi bilmiyorum
Gittim bende babynest pek sevmedim ben
Dağınık gibi duruyordu
Aldım önlük Filan
Galiba babynest almaktan vaz gectim

Sorma çok pahalı ama çok güzeldi premium care sleepy de güzel kardeşim oğluna kullanıyor memnun .1 yaşta çiş eğitimi verecem
Kızımda kendiliğinden bıraksın bezi diye bekledim, baktım bırakacağı yok, rahatsız olsun diye bimin bezine geçtim
Bir ay kullandık kullanmadık, bir sabah uyandı ben artık bez takmak istemiyorum dedi tam 2 buçuk yaşındaydı. Tuvalet eğitiminde bimin bezini tavsiye ederim

Anakucağı var mıydı canım, nasıldı?
Canim bu yumusak bebek yataklari var ya
Babynest diyolar ana kucagi gibi degil tam
Ben beğenmedin cok kucuk ve desenide hoşuma gitmedi
50 lira ama fiyatina gore. Cok iyi tabi
Benim begendigim 150 liraydi
Ama tabi onlar baya büyük
Yatagin icine koymaya filan guzel

Ben 3.5 yaşında verebildim kolay olur diye bekledim ama o çişini salonun ortasına yapıp şıp şıp üstünden geçişi gözümün onunde

Ben 3.5 yaşında verebildim kolay olur diye bekledim ama o çişini salonun ortasına yapıp şıp şıp üstünden geçişi gözümün onunde
Kızz ne ettin
Ozellikle 3 ü gecirmek tehlikeliymis
40 inda tutanlar var
Bi rus kadın vardı görmüşsünüzdür youtube da anlatıp duruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…