Kızlar sizden okuyup aşağıdaki bim’e indim hemen malesef hep kız ürünleri kalmıştı oğluşuma pek az şey buldum. Mama önlüğü, biberon e-bebekte çok daha yüksek fiyatlı aynı marka ürün hemen kaptım. Çoraplar da ucuzdu 6-12 ay ve 12-24 ay aldım. Bir de pilates topu aldım kendime 1 tane kalmıştı. Ama diğer herşeyden vardı da hep pembeydi işte... oyun halısından vardı, bebek kitabı vardı. Ana kucağını göremedim. Kalsaydı bebek çamaşır sepetinden alacaktım, erkek müslin örtüler de kalmamıştı.
Şunlar aldıklarım, bi diğer fotoda hep kız ürünü kalmış derken ne demek istediğim
Eki Görüntüle 2942031
Kızlar sizden okuyup aşağıdaki bim’e indim hemen malesef hep kız ürünleri kalmıştı oğluşuma pek az şey buldum. Mama önlüğü, biberon e-bebekte çok daha yüksek fiyatlı aynı marka ürün hemen kaptım. Çoraplar da ucuzdu 6-12 ay ve 12-24 ay aldım. Bir de pilates topu aldım kendime 1 tane kalmıştı. Ama diğer herşeyden vardı da hep pembeydi işte... oyun halısından vardı, bebek kitabı vardı. Ana kucağını göremedim. Kalsaydı bebek çamaşır sepetinden alacaktım, erkek müslin örtüler de kalmamıştı.
Şunlar aldıklarım, bi diğer fotoda hep kız ürünü kalmış derken ne demek istediğim
Gule gule giysin bebis
Ya bende hic muslin filan kalmamıştı
Biberonu alıp hakmara girdigimde orda ayni marka buyuk boy 7 liraya düşmüştü
Bi şok yasadim kazıklanmış hissi iyi olmuyor
Eki Görüntüle 2942031
Gule gule giysin bebis
Ya bende hic muslin filan kalmamıştı
Biberonu alıp hakmara girdigimde orda ayni marka buyuk boy 7 liraya düşmüştü
Bi şok yasadim kazıklanmış hissi iyi olmuyor
Teşekkür ederimm. Bende hep kız bebek müslinleri vardı :) Aslında benim aldığım biberon değil alıştırma bardağı 6.aydan kullanım için ben fiyatını daha yükseğe görmüştüm daha önce ondan aldım
Bence çok şey kaybetmediniz :) bana pek kaliteli gelmediler, pijamalar biraz daha iyiydi ama pembe diye almadım. Sadece çok ucuz geldi bana hani kalite aramadan zaten batıracak bebek hepsini diye alınacak türdendi kıyafetler. Alabileceğim tek şey çoraplardı :) bir de mama önlüğünün aynısı ebebekte 45 tl idi burda 19 tlye görünce aldım önü kaplı plastik
Merhabalar bugun kontorulmuz vardi 25+2 yiz bebis 35 cm 930 gram .
Doktor once agrin varmi dedi evet dedim.biraz suyun fazla gibi dedi.
O ara baska birsey konuştu soramadim bu ağrılar ondan mi oluyor yani.
Bebegin boyuna kgNa bisey demedi .
Birde idrae tahlili istemiş alakali olabilirmi.
Tahlilden sonra tekrar gidicem ama su fazlaligina.takildim
Benimde 3 gündür kasik ağrilarim var.once adet sancisi gibi basladi 2 gündür sadece sağ ya da sadece sol kasik ağrim var.yarin kontrol var.erken dogum vs olmasinda..gobek deligimin sağ tarafinda bi sertlik şişlik oldu bebek ayagini dayiyor saniyorum ama kasilma fln olabilir diyenler olmuş.var mi benzer durum yasayan
Benimde 3 gündür kasik ağrilarim var.once adet sancisi gibi basladi 2 gündür sadece sağ ya da sadece sol kasik ağrim var.yarin kontrol var.erken dogum vs olmasinda..gobek deligimin sağ tarafinda bi sertlik şişlik oldu bebek ayagini dayiyor saniyorum ama kasilma fln olabilir diyenler olmuş.var mi benzer durum yasayan
Benim öyle oluyor. Bende bebek dayanıyor sanıyordum. Doktor gördü kasılma dedi. Çok sık olmadıkça problem değil ama doktorunuza danışın. Nts de biraz fazla çıktı kasılma ama sıklığı fazla değildi.
Stres ve yorgunluk artırıyor. Magnezyum ve progestan verdi kasılma olmasın diye. İlaçları kullanalı daha az oluyor.
Bak sen var 3.5 beklemek
Saka bi yana kas gelişimine gore her cocujta farklı oluyor
Tuvalet egitimine baslamak icin en dogru zaman
Sabahları bezinin nisbeten kuru kalktığı zamanlarmış
Ben birine 2
Digerine 2.5 ta öğretmiştim
Bim'e gitmeyenler bir şey kaybetmediniz. Müslin bezler, ağız mendilleri, çoraplar, patikler güzeldi. Biberon ve emzikleri incelemedim ama onlar da iyi görünüyordu. Ben gaza gelip babynest aldım. Pek aklımda yoktu aslında işe yarıyor mu ne dersiniz? Hastaneye götürmeye gerek var mı ki Diğer şeyler de ıvır zıvırdı.
Bak sen var 3.5 beklemek
Ben birine 2
Ben bu bayanı takip ediyorum. Güzel paylaşımlar yapıyor ama verdiği tuvalet eğitimini herkes yapamaz bence. Çalışan insanlar nasıl yapacak ki bakıcı falan da uğraşmaz devamlı bebeği takip etmen lazım. Ama ben yine de bir ara denemek istiyorum
Bak sen var 3.5 beklemek
Ben birine 2
Bim'e gitmeyenler bir şey kaybetmediniz. Müslin bezler, ağız mendilleri, çoraplar, patikler güzeldi. Biberon ve emzikleri incelemedim ama onlar da iyi görünüyordu. Ben gaza gelip babynest aldım. Pek aklımda yoktu aslında işe yarıyor mu ne dersiniz? Hastaneye götürmeye gerek var mı ki Diğer şeyler de ıvır zıvırdı.
Ben bim’deki babynesti yazın almıştım, daha doğrusu annem almış, hiç sevmedim kullanmadım ama makinaya attığım gibi pamukları tek yere toplantı, bazı yerleri boşluk boşluk. Bir de makinadan önce de sevmemiştim yani ucuz ama kaliteli değil zaten internette gördüklerim bunun 3 katı fiyatındaydı bu bence bebek omurgasına sağlıklı değil uzun yatırılmaz. ben altını değiştirirken sereceğim hiç hastaneye götürmeye gerek yok bence