2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebeğin dönmesi derken baş aşağı durmasını kastediyorsunuz değil mi ? Ben 28.haftada kontrole gittim. Doktor çocuğun pozisyonunu anlattı. Başı aşağıda rahime doğru, kalçası göbek hizasında, ayakları da göbek deliğinin altına doğru kıvrılmış şekilde gösterdi. Bu iyi bir şey sanırım

Bende 2-3 hafta sonra hazırlamayı düşünüyorum kıyafetleri yıkayıp ütüledim kaldırdım birkac eksiği kaldı onları da halledersem valize geçecem valiz için ne aldınız valiz düzenleyici beğendim ben ama farklı fikirlere de açığım

Ben de valiz düzenleyici aldım pek beğenmedim . Kilitli poşet alsaydım keşke . Gerek yokmuş ona para vermeye.Yine de küçük şeyler için kilitli poşet büyük ürünler battaniye gibi onlar için valiz düzenleyiciyi kullanacağım.

Ultrason kağıdında FL yazan rakamı 7 ile çarparak boyunu sizde hesaplayabilirsiniz, uyluk kemiğiymiş bu, bunu doktor söylemişti

Kilitli poşet aldım ben

Kizlar merhaba, dun kontrolum vardi. Cok kisa surdu her zamanki gibi. Bebek iyi gorunuyor cok sukur, donmemis henuz. Doktor yakinda donmesini bekliyoruz umarim doner dedi. Bakalim. Artik 2 haftada bir gidicem. Sonraki kontrolde de buyumesine bakacak. Insallah iyidir gelisimi. Hemsire grip asisi vuralim mi dedi istemedim. Covid asimi olayim da once. Yemek durumum hala kotu. Hala midemi bulandiriyo bazi seyler, koku hassasiyeti tam gaz devam. Tasinma isimiz ertelendi. Bu hafta derin bir temizlik toparlama planliyorum sonrasinda da hastane cantasi vs hazirlarim kismetse. Bebisin kalan kiyafetlerini yikar utulerim diye dusunuyorum. Bende haberler boyle

Selamlar kızlar heyecanlar giderek artıyor…Bende perşembe doktordaydım 1100 gram 38 cm olmuştu çok şükür pozisyonu pranayama tarif ettiğin gibi kafa aşağıda popo göbek hizasında bu haftadan itibaren yavaş yavaş doğum pozisyonuna girmesini bekleriz dedi…Ben de grip aşısını sordum olmamı önerdi evde 1.sınıfa giden kızım olunca devamlı bir virüs getirme ihtimali var şuan da hasta hep direkten dönüyorumHerşeyleri aldım tıktım dolaba ne aldım ne ettm bilmiyorum artık yıkarken görücem..Arabası beşiği tamam da anakucagı alamadım henuz 4moms ile babybjörn arasında kararsızım…bide bu küvet banyo malzemelerini falan almadım

Valiz için erken degilmi daha kızlar benim ilkinde 37 haftalikti işi biraktim o hafta hepsini yıkadım utuledim valizimi de bir günde hazırladım şimdi bunda da o kadar beklemeyeyim diye düşünüyorum bu hafta hava durumu sıcak gösteriyor Çarşamba günü için çamaşırları yikayip utulesem hunclasam acaba bidha doğum zamanı yıkamak ütülemek gerekir mi kızımda var çok yoruyor beni bu hafta agirlastim birde kafamda deli sorular birde grip olmuşuz gene akıl akıldan üstündür yol gosterin banaaa

Ben de sonunda bugün bebeğin ilk 3 aylık kıyafetlerini tamamladım. E bebekte çok güzel indirimler vardı. 5 li setler 24 liraya bile vardı. 3 tane 5 li set aldım. Çorap, penye battaniye, ikili patikli pantolonlar falan 20 liraydı kızlar. Vaktiniz varsa bakın derim.

Evet doğum pozisyonunu alması lazım.

Bir daha yıkamak gerekmez ben de dolaba hurçla koyacağım. Hatta şifonyer kullandığım için üstlerine tozlanmasın diye çarşaf örtsem bile olur.Hastaneye koyacaklarımı ayrı paketlerim. Valize son anda da koyulur. ben son ana bırakırsam yapamam gibi hissediyorum

Çok teşekkür ederim bnde bu hafta hava hazır guzelken yikayayim bari ayiklarim hem giyilcek eksik ne kalmış görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…