Ben hastane çantamı 2 Hafta sonra hazırlayacağım, hala siparişlerim var çünkü yıkayacağım.
Kullandığım deterjan Siveno Baby, yumuşatıcıya gerek olmadığı yazıyor içeriğinde vanilya ve portakal yağı olduğu için, tamamen organik zaten deterjan.
Bebeğin herşeyi ütülendi ve dizildi, ne eksik gördüm sipariş verdim onlar da gelince 1 makina daha yıkanıp ütülenir.
Park yatağını açıp silmek kaldı, içine çarşafı falan herşeyi koymak kaldı bunu son 3 hafta kala yaparım, bir de hastane çantası kaldı o kadar onu da 2 hafta sonra hazırlayacağım. Onun dışında odasındaki montessori yatağına da serebilirim uyku setini yıkayıp zamanım olursa tabi.
Bebek arabasını, puşetini falan aldık. anakucağı-mama sandalyesi olan tek ürün olan bagi’nin swingo trio isimli mama sandalyesini sipariş verdik, 6 aya kadar sallanan ana kucağı, 6 aydan sonra mama sandalyesi olacak 3 yaşa kadar. Bir de acaba bir hastane takımı diktirsem mi onda kaldı aklım internette bir sayfada hoşuma giden model gördüm, 170 tl’ye tulum ve şapka var fotoğraflık, nakış işlenen ama kararsız kaldım :/