2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ev tipi Ana kucağı için kararsız kaldım ben 7-8 ay kullanacağız çok gerekli mi? Fuzuli harcama gibi geldi elim gitmedi
Canım ben de çok kararsızım. Kızımda aldım hiç oturmadı sonra başkasına verdim. Bir çoğunun max. taşıma kapasitesi 9 kg diyor. Erkek bebişler 6 aylıkta bile ulaşabiliyor o kiloya dediğin gibi belki en fazla 10 ay biner ki erken emeklemeye başlarsa hele hiç durmaz içinde. Kararsızdım ama şu an yazarken kendime çok ikna oldum almicam

Bebişin hastaneye götüreceğim kıyafetlerini koydum takım olarak üstüne de yazdım ne olduğunu
Aa mantıklıymış bu canım.
Ben doğar doğmaz giyeceklerini battaniyesine sarmıştım bohça gibi, annemi de tembihledim hatta ebeye bunu vereceksin diye.
Diğer takımları birbiri içine iyice katlayıp yerleştirmiştim çantaya. Kirlileri için de buzdolabı poşeti kullanmıştım diye hatırlıyorum ama kilitli poşet de mantıklıymış bulabilirsem yapayım.

Sen söyleyince ben de biraz ikna oldum
Mama sandalyesi gerçi 6. Aydan sonra lazım olacak. Onu almaya gerek var mı? Sanki onun sağlam güzel bir şey olması gerekiyormuş gibi hissediyorum

Mama sandalyesi gerçi 6. Aydan sonra lazım olacak. Onu almaya gerek var mı? Sanki onun sağlam güzel bir şey olması gerekiyormuş gibi hissediyorum
6.ayda ek gıdaya geçtiğinde lazım olur. Ben pilsanın 4 ayaklı bi modeli var kırmızı şu klasik modellerden ayakları çıkabiliyo ve hafif onu kullanmıştım, öyle pahalı bir şey almadım. Kayınvalide, anne evine giderken bile götürüyorduk yanımızda, oğlanda da onu kullanıcam. Koyacak yerin varsa alabilirsin şimdiden, bilmiyorum acele etmeye gerek var mı.

Ohh elinize saglik. Dolap ayiklama atma deyince icim ferahliyo biz de annemle sik sik yapariz ama simdi uzaktayiz tabi. Bu hafta ben de temizlik yerlesme yaparken guzel bi atim yaparim. Ferahlamak lazim
Kolay gelsin smdiden yardimci olabilecek baska biri var mi cunku ben dogru durust bir sey de yapmadim annem uzanma uzanma diye bisey yaptirmadi ona ramen yoruldm acikcasi

Gerek yok aslında, baktım bugün hoşuma gitti çok. Haziran’dan önce işimize yaramayacak sonra da alınabilir.

Mama sandalyesi güzel sağlam bulursam alacağım sürekli zam geliyor her şeye

Mama sandalyesi güzel sağlam bulursam alacağım sürekli zam geliyor her şeye

Ebebek her 250 liralık alışverişe 50 lira hediye çeki veriyor. Bir tane beğendim orda kararsız kaldım. Sonra da alınabilir bilemedim.
Bu hoşuma gitti çok mu pahalı anlamıyorum bunlardan .

Pahalı evet 500 tlyi geçmeyecek şekilde bakıyorum bende.. Mesela buna bak seninkiyle çok benziyor 700 tl kanz. Biraz daha uyguna rahat edebileceği bir model bulursun yani

Ben şunu aldım güzel çıktı, makineye de attım bir şey olmadı

Kampanya yarın son günmüş yalnız. Ben bugün 277 liralık alışveriş yaptım 50 tl hediye çeki kazanmışım 1 kasımdan itibaren kullanabilecekmişim. Alışveriş yapmayı düşünen varsa yarın son gün hediye çeki için.

Oğlumda bunu almıştım, çok dayanıklı sağlam, alırken bende çok araştırmıştım, çocuk ayağını masaya dayayıp sandalyeyi yıkabiliyormuş, bunda öyle Bi sorunumuz olmadı, boyu yetişene kadar masada yanımızda kullandık. (e bebek şubatta indirime giriyor diye biliyorum, belki fiyatı düşer o zaman)

Ben hastane çantamı 2 Hafta sonra hazırlayacağım, hala siparişlerim var çünkü yıkayacağım.
Kullandığım deterjan Siveno Baby, yumuşatıcıya gerek olmadığı yazıyor içeriğinde vanilya ve portakal yağı olduğu için, tamamen organik zaten deterjan.
Bebeğin herşeyi ütülendi ve dizildi, ne eksik gördüm sipariş verdim onlar da gelince 1 makina daha yıkanıp ütülenir.
Park yatağını açıp silmek kaldı, içine çarşafı falan herşeyi koymak kaldı bunu son 3 hafta kala yaparım, bir de hastane çantası kaldı o kadar onu da 2 hafta sonra hazırlayacağım. Onun dışında odasındaki montessori yatağına da serebilirim uyku setini yıkayıp zamanım olursa tabi.
Bebek arabasını, puşetini falan aldık. anakucağı-mama sandalyesi olan tek ürün olan bagi’nin swingo trio isimli mama sandalyesini sipariş verdik, 6 aya kadar sallanan ana kucağı, 6 aydan sonra mama sandalyesi olacak 3 yaşa kadar. Bir de acaba bir hastane takımı diktirsem mi onda kaldı aklım internette bir sayfada hoşuma giden model gördüm, 170 tl’ye tulum ve şapka var fotoğraflık, nakış işlenen ama kararsız kaldım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…