2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de bebek esyalari icin hangi deterjanlari onerirsnz diye sormak icin gelmistm herkes esyalarin hazirlanmasini sormus:) dun ve bgn annem de sagolsn evin butun dolaplarini talan ettk, baya bi kiyafetimi ayikladim esime de zorla bazi esyalarini ayiklattm neyse ki fazla sorun cikarmadi:) bebegin esyalarina yer actik dolapta. Aldiklarimi da posetlere tikip dolaba koymustm yer acilinca hepsini posetlerden bi cikarip baktik. Bundan sonra yavas yavas yikar utuleriz diye dusunuyodm ama benm bebek icin aldigim sifonyerin gelmesine daha var o zamana kdr dolaba dizerm diyorm.
Genelde unibaby mi kullaniyosnz bebek deterjani olarak?

Ya ben de ilkinde her seyo gec yapmistim alisveris vs. Ama minik bir hastane cantasi hazirlamistim. Allah korusun erken dogum durumu icin. Birer parca koyarim simdilik. Normal zamanina gelince zaten o canta guncellenir, detaylanir ben bu hamileligimde cok ayakta dolaniyorum. Nerdeyse gun icinde hic oturmuyorum. Ya araba kullaniyorum ya yuruyorumm nedense erken dogurabilirmisim gobi geliyo. Kizim tam gununu beklemisti 40. Hafta doldugu gun dogdu. Umarim bu da oyle olur

Ohh elinize saglik. Dolap ayiklama atma deyince icim ferahliyo biz de annemle sik sik yapariz ama simdi uzaktayiz tabi. Bu hafta ben de temizlik yerlesme yaparken guzel bi atim yaparim. Ferahlamak lazim

Ben bunları aldım canım

Dalan roxy kullanıyodum ben kızımda bunda da aynısını alıcam.

Sağlıkla alın kucağınıza bebişi inşallah. Bana da doktor grip aşısı olmamı önerdi ancak biontechin de iki dozunu olduğumdan ağır mı gelir bilemedim, henüz olmadım o yüzden. Bebek arabası olarak ne tercih ettiniz acaba? Benim de anakucağı, bebek arabası ve elektrikli süt pompasının kararını vermem gerek ancak okudukça kafam karışıyor. Tecrübeli annelerin önerisi nedir acaba?

Duru granül klasik aldım. Şu an yıkanıyor uyku seti. Bakalım nasıl kokacak

Ev tipi Ana kucağı için kararsız kaldım ben 7-8 ay kullanacağız çok gerekli mi? Fuzuli harcama gibi geldi elim gitmedi

32.haftada çantanın hazır olması gerekiyormuş

Duru granülle yıkadım ben, yumuşatıcı dalin almıştım

Bende ilkinde geç yaptım ama bunda bana da sanki erken gelecek gibi geliyor dediğin gibi kızım sağolsun bni iki dakika oturtmuyor çok yoruluyorum gün içerisinde annem dün zaman sonra bugün gördü beni karnın düşmüş dedi bnde hiç dik durmadı ki hep aşağı bakio erken gelecek herhalde dedim gülüştük inşallah zamanında gelir. Kızımı 38 bitti acil sezeryan ile aldım kucağıma
Dalan roxy kullanıyodum ben kızımda bunda da aynısını alıcam.
Bnde kızımda falan roxy kullandım bunda da iki paket aldım e bebekten de leke cikaricisini kullanmıştım yine aldım onu kızımda çok araştırmıştım saf olsun kimyasal fazla olmasın diye bunda ne enerjim ne vaktim var üç yılda içerikleri değişmemiştir diye kendimi avutuyorum
32.haftada çantanın hazır olması gerekiyormuş
Bnm sorum aslında çanta için değilde bu çamaşırları yikayip utuleyip kaldırma için şimdi yıkayıp utuleyip kaldircam ilerleyen zaman da bidha yıkayıp ütülemek gerekir mi gerekiyorsa iki iki iş yapamam çünkü gerekmezse hazır hava da sıcak bu hafta yapayım bitsin kafasindayim

Bebeklerde yumuşatıcı önerilmiyor diye hiç kullanmadım yıkamadan sonra utuluyordum zten yetiyordu
Bende bilemedim koysam mı koymasam mı diye, ilk defa yıkıyorum biraz koyayım dedim Yıkandı ütülendi dolabında mis gibi duruyor tozlanma olmadı yani bence 2.ye gerek olmaz. Hastaneye götüreceklerim zaten kilitli poşetlerde duruyor

Kizlar bana da valiz içine koyulacak organizer linki filan verebilir misiniz bir de dolap içi organizer. İnternette bakıyorum ama güvenemiyorum bir tane olumsuz yorum olsa vazgeçiyorum almaktan. Alıp memnun olan varsa paylaşırsa benimle çok sevinirim.

Dalin aldım ben sıvı deterjan ve yumuşatıcı

Bende bu hafta halledeyim o zaman hazır hava iyi evimin işi yok yikayip ütüler eksikleri not alırım hunclar kaldırırım bizim dolabimizda yer açmam gerekiyor eşim kızımın odası dolabına koyalım eşyaları diyor ama bnde usenirim odadan odaya mi gececem gece üst değiştirmeye veya gündüz diyorum en azından yattığı yerde olsun kiyafetleri yaşına girmeden odasını ayiririm kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…