2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sütümün gelmeme ihtimali olursa diye birşeyler almalı mıyım hastane çantasına? Bir de ne almalıyım yardımcı olur musunuz sadece göğüs kremi ve gümüş kapak aldım memeye dair başka bişey almadım hiç

Başka renkleri indirimdeymiş ama onlar da pahalı geldi sanki 900 lira

Peki sen tuvalete tuttuktan sonra altına normal hazır bezlerden mi bagladin yoksa yikanabilir bebek bezlerinden mi? Ben de tuvalete tutmak istiyorum. Ama bez yikamak istemiyorum yaa
Yok canım hazır bez kullandım. Ben yıkanabilen bezlerden kullanmak istedim uzun süre araştırdım hatta sipariş verecektim ama nedense hiç cesaret edemedim. Aslında tuvalet iletişimi ile birlikte kullanılsa çok daha kolay olurmuş çünkü beze sadece çiş yapıyordu kızım oda geceleri ve gündüz bikaç kez. Diğer türlü onu temizlemek çok zor geldi bana iyi temizlenmezse falan sıkıntı yani.

Aynen benim de asagi sarkik karnim. Ilkinde top gibiydi dogumq kadar da asla inmemisti

Kolay gelsin smdiden yardimci olabilecek baska biri var mi cunku ben dogru durust bir sey de yapmadim annem uzanma uzanma diye bisey yaptirmadi ona ramen yoruldm acikcasi
Cok sagol canim. Toparlama ayiklama islerini benden baskasi bilemiyo esimle basladik bugun yavas yavas ben oturdugum yerden bisiler yapiyorum. O da dedigimi yapiyo. Simdilik hic kavga etmedik. Benim bir seyi yerine koyarken altini bikac su sildirmeme sinir oluyor. 1 kere gayet yetermis:) Halilari yikadi sagolsun makineyle. Derin temizlik icin de toparlama, ayiklama islerim bitince birini alicam camlar kapilar silinecek. Pedeler yikanacak.
Benim bugunden itibaren aniden yorgunluk cokmelerim basladi. Resmen ayakta durasim yok. Isler bitsin bebisleri bekleyelim huzurla

Mama sandalyesi Ikea'nin en basit modelini tavsiye ederim, antilop modeli. Hem cok guvenli hem cok pratik. Kizimdayken bizde, kayinvalidemde ve annemde ayri ayri vardi. Ben alinca onlar da begenip almisti gelince kullanmak uzere. Fiyati da baya uygundu o zaman su an 400'e yakinmis baktim da.

Canım ben göğüs pompası için bebeğin doğmasını bekleyeceğim. Bir bakayım belki gerek kalmayacak ucuz bir şey de değil. Olmazsa hastaneden kiralarım bir süre. Onun yerine anne sütü toplayıcı aldım lansinoh. Onu çok öneriyorlar 90 lira bir şey. Lansinoh göğüs kremi aldım. Bir de Philips aventin göğüs kalkanını alacağım.

Göğüs kalkanı çok mu gerekli alsam mı almasam mı bilemedim

Mama sandalyesi rüyalarıma girdi valla, bütün gece onla uğraştım

Günaydın
Sizleri okudukça panik oldum ya hu bende başlayayım bari zira alınmış bir zibini yok uşağimin
Benim alışveriş işi bitti bi yıkayıp ütülemek kaldı. Eksikleri de doğduktan sonra belli oldukça hallederim, çünkü bebeği evde bırakıp biraz dışarı çıkmak için bahanelerim olsun istiyorum

Şaka maka vaktinde gelirse 2 ayım falan kaldı
Hiç geçmiyor derken bi bakmışız ki doğurmuşuz
Sağlıkla gelsin miniklerimiz
Benimde çoğu bitti herşey hazır hemen hemen bilin bakalım ne eksik daha isim koyamadik biz ben Asel diyorum eşim Asya iki isim koymakta istemiyoruz bakalım inşallah doğuma kadar hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…