Sütümün gelmeme ihtimali olursa diye birşeyler almalı mıyım hastane çantasına? Bir de ne almalıyım yardımcı olur musunuz sadece göğüs kremi ve gümüş kapak aldım memeye dair başka bişey almadım hiç
Oğlumda bunu almıştım, çok dayanıklı sağlam, alırken bende çok araştırmıştım, çocuk ayağını masaya dayayıp sandalyeyi yıkabiliyormuş, bunda öyle Bi sorunumuz olmadı, boyu yetişene kadar masada yanımızda kullandık. (e bebek şubatta indirime giriyor diye biliyorum, belki fiyatı düşer o zaman)
Peki sen tuvalete tuttuktan sonra altına normal hazır bezlerden mi bagladin yoksa yikanabilir bebek bezlerinden mi? Ben de tuvalete tutmak istiyorum. Ama bez yikamak istemiyorum yaa
Yok canım hazır bez kullandım. Ben yıkanabilen bezlerden kullanmak istedim uzun süre araştırdım hatta sipariş verecektim ama nedense hiç cesaret edemedim. Aslında tuvalet iletişimi ile birlikte kullanılsa çok daha kolay olurmuş çünkü beze sadece çiş yapıyordu kızım oda geceleri ve gündüz bikaç kez. Diğer türlü onu temizlemek çok zor geldi bana iyi temizlenmezse falan sıkıntı yani.
Bende ilkinde geç yaptım ama bunda bana da sanki erken gelecek gibi geliyor dediğin gibi kızım sağolsun bni iki dakika oturtmuyor çok yoruluyorum gün içerisinde annem dün zaman sonra bugün gördü beni karnın düşmüş dedi bnde hiç dik durmadı ki hep aşağı bakio erken gelecek herhalde dedim gülüştük inşallah zamanında gelir. Kızımı 38 bitti acil sezeryan ile aldım kucağıma
Bnde kızımda falan roxy kullandım bunda da iki paket aldım e bebekten de leke cikaricisini kullanmıştım yine aldım onu kızımda çok araştırmıştım saf olsun kimyasal fazla olmasın diye bunda ne enerjim ne vaktim var üç yılda içerikleri değişmemiştir diye kendimi avutuyorum
Bnm sorum aslında çanta için değilde bu çamaşırları yikayip utuleyip kaldırma için şimdi yıkayıp utuleyip kaldircam ilerleyen zaman da bidha yıkayıp ütülemek gerekir mi gerekiyorsa iki iki iş yapamam çünkü gerekmezse hazır hava da sıcak bu hafta yapayım bitsin kafasindayim
Kolay gelsin smdiden yardimci olabilecek baska biri var mi cunku ben dogru durust bir sey de yapmadim annem uzanma uzanma diye bisey yaptirmadi ona ramen yoruldm acikcasi
Cok sagol canim. Toparlama ayiklama islerini benden baskasi bilemiyo esimle basladik bugun yavas yavas ben oturdugum yerden bisiler yapiyorum. O da dedigimi yapiyo. Simdilik hic kavga etmedik. Benim bir seyi yerine koyarken altini bikac su sildirmeme sinir oluyor. 1 kere gayet yetermis:) Halilari yikadi sagolsun makineyle. Derin temizlik icin de toparlama, ayiklama islerim bitince birini alicam camlar kapilar silinecek. Pedeler yikanacak.
Benim bugunden itibaren aniden yorgunluk cokmelerim basladi. Resmen ayakta durasim yok. Isler bitsin bebisleri bekleyelim huzurla
Ebebek her 250 liralık alışverişe 50 lira hediye çeki veriyor. Bir tane beğendim orda kararsız kaldım. Sonra da alınabilir bilemedim.
Bu hoşuma gitti çok mu pahalı anlamıyorum bunlardan .
Mama sandalyesi Ikea'nin en basit modelini tavsiye ederim, antilop modeli. Hem cok guvenli hem cok pratik. Kizimdayken bizde, kayinvalidemde ve annemde ayri ayri vardi. Ben alinca onlar da begenip almisti gelince kullanmak uzere. Fiyati da baya uygundu o zaman su an 400'e yakinmis baktim da.
Sütümün gelmeme ihtimali olursa diye birşeyler almalı mıyım hastane çantasına? Bir de ne almalıyım yardımcı olur musunuz sadece göğüs kremi ve gümüş kapak aldım memeye dair başka bişey almadım hiç
Canım ben göğüs pompası için bebeğin doğmasını bekleyeceğim. Bir bakayım belki gerek kalmayacak ucuz bir şey de değil. Olmazsa hastaneden kiralarım bir süre. Onun yerine anne sütü toplayıcı aldım lansinoh. Onu çok öneriyorlar 90 lira bir şey. Lansinoh göğüs kremi aldım. Bir de Philips aventin göğüs kalkanını alacağım.
Canım ben göğüs pompası için bebeğin doğmasını bekleyeceğim. Bir bakayım belki gerek kalmayacak ucuz bir şey de değil. Olmazsa hastaneden kiralarım bir süre. Onun yerine anne sütü toplayıcı aldım lansinoh. Onu çok öneriyorlar 90 lira bir şey. Lansinoh göğüs kremi aldım. Bir de Philips aventin göğüs kalkanını alacağım.
Mama sandalyesi Ikea'nin en basit modelini tavsiye ederim, antilop modeli. Hem cok guvenli hem cok pratik. Kizimdayken bizde, kayinvalidemde ve annemde ayri ayri vardi. Ben alinca onlar da begenip almisti gelince kullanmak uzere. Fiyati da baya uygundu o zaman su an 400'e yakinmis baktim da.
Benim alışveriş işi bitti bi yıkayıp ütülemek kaldı. Eksikleri de doğduktan sonra belli oldukça hallederim, çünkü bebeği evde bırakıp biraz dışarı çıkmak için bahanelerim olsun istiyorum
Benim alışveriş işi bitti bi yıkayıp ütülemek kaldı. Eksikleri de doğduktan sonra belli oldukça hallederim, çünkü bebeği evde bırakıp biraz dışarı çıkmak için bahanelerim olsun istiyorum
Benimde çoğu bitti herşey hazır hemen hemen bilin bakalım ne eksik daha isim koyamadik biz ben Asel diyorum eşim Asya iki isim koymakta istemiyoruz bakalım inşallah doğuma kadar hallederiz