Benimde çoğu bitti herşey hazır hemen hemen bilin bakalım ne eksik daha isim koyamadik biz ben Asel diyorum eşim Asya iki isim koymakta istemiyoruz bakalım inşallah doğuma kadar hallederiz
Arkadaşlar merhaba, öncelikle Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. Benim size bir sorum olacaktı 27 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim olmamasına rağmen çok korkuyorum. Bu iki haftadır bebeğimi kasıklarıma çok yakın ve bayağı aşağıda hissediyorum. Yani bazen yukarılara da çıkıyo tabi ama aşağıdayken vajinaya çok baskı yapıyor içim tuhaf oluyor ve çok korkuyorum. Bu durum sizde de oluyor mu umarım normaldir. Bu hafta içi doktora gideceğim tabi ki ama size de sormak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum
Erken daha canim acele etme. IKEA'dakini tavsiye etmemin nedeni guvenli olusu ve bir yere giderken ayaklarini kolayca sokup goturulebilmesi, oldukca hafif. Bir dd temizlenmesi cok kolay cok teferruatli olunca aralara giren yiyecek parcalarina ulasmak zor olabiliyor. Bende Danilo sallanan besik de vardi kizimin. Ayni zamanda mama sandalyesi de oluyordu. Evet oturmasi vs rahatti ama temizlemek olumdu. Onu sondaki yemek masasinin yanina koymustum ve cok az kullandim. Digeri devamli mutfakta kullandigim oldu.
Bir de gogus kalkani benim hayatimi kurtarmisti. Hamile kalan butun arkadaslarima ilk onu alirim ben:)
Bu defa 42.haftaya kadar beklemek istemiyorum..
Bana da aralık ortası gibi doğururum gibi geliyo hem yay olur şaka bi yana hayırlı zamanda gelsinler inşallah
Bana da aralık ortası gibi doğururum gibi geliyo hem yay olur şaka bi yana hayırlı zamanda gelsinler inşallah
Ya şimdi Aralık ortası olunca burda doğurmaya başliycaklar eminim çok heyecanlı olucak ama ben sanki oturup bekliycem daha var 29 ocak benim hayırlısı bakalım . Çokta bizi yormadan gelsin bu minnoşlar .
Arkadaşlar merhaba, öncelikle Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. Benim size bir sorum olacaktı 27 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim olmamasına rağmen çok korkuyorum. Bu iki haftadır bebeğimi kasıklarıma çok yakın ve bayağı aşağıda hissediyorum. Yani bazen yukarılara da çıkıyo tabi ama aşağıdayken vajinaya çok baskı yapıyor içim tuhaf oluyor ve çok korkuyorum. Bu durum sizde de oluyor mu umarım normaldir. Bu hafta içi doktora gideceğim tabi ki ama size de sormak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum
Kasıklarda hissetmek normal ayakları oralarda olabilir ama baskı olayını bilemicem. Muhtemelen çok önemli bir şey değildir ama doktora danışmakta fayda var tabi.
A
Kasıklarda hissetmek normal ayakları oralarda olabilir ama baskı olayını bilemicem. Muhtemelen çok önemli bir şey değildir ama doktora danışmakta fayda var tabi.
Ya dunden beri ben de cok siddetli hissetmeye basladim tekmeleri. Hatta sabaha karsi WC icin kalktigimda once hafice vurdu. Ben pozisyonumu degistirmeyince bir gecirdi resmen noluyo yaw dedim sanki buyuk insan gibi. Karateci olcak benim kiz zaar.
29dan sonra artik resmen son trimestera girmis oluyoruz. Bebek artik hizli buyucekmis, tekmeler hareketler cok net hissedilecekmis, kilo hizli alabilir misiz, cok daha cabuk yorulabilirmisiz gibi gibi.
Ya dunden beri ben de cok siddetli hissetmeye basladim tekmeleri. Hatta sabaha karsi WC icin kalktigimda once hafice vurdu. Ben pozisyonumu degistirmeyince bir gecirdi resmen noluyo yaw dedim sanki buyuk insan gibi. Karateci olcak benim kiz zaar.
29dan sonra artik resmen son trimestera girmis oluyoruz. Bebek artik hizli buyucekmis, tekmeler hareketler cok net hissedilecekmis, kilo hizli alabilir misiz, cok daha cabuk yorulabilirmisiz gibi gibi.
Ilk bebekse sen simdi herseye fazla dikkat edersin ondan da olabilir. Doktor soyler zaten de bence bir sey yoktur. Ben de bazen baski bazen hafif yanma kasilma vs. hissediyorum
Benimde biraz erken olacak sanırım Aralık ortası sonuna doğru falan ikiz olduğu için 38 bile zor benim Ocak imkansız o yüzden eşyalarında aldım hazırlanmayı bekliyorlar üşeniyorum
Benimde biraz erken olacak sanırım Aralık ortası sonuna doğru falan ikiz olduğu için 38 bile zor benim Ocak imkansız o yüzden eşyalarında aldım hazırlanmayı bekliyorlar üşeniyorum
Ilk bebekse sen simdi herseye fazla dikkat edersin ondan da olabilir. Doktor soyler zaten de bence bir sey yoktur. Ben de bazen baski bazen hafif yanma kasilma vs. hissediyorum
Benım 2. Cocugum olacak ınsallah cok sanslıyım esyaları var zaten basıt bır lıste hazırladım onları alacagım sadece bez sampuan vs kıyafetleri babaanne ve anneanne almıs hastane cıkıslarınıİlk cocugu olanlara Allah yardım etsin hersey ates pahası
Gogus kalkanı hayat kurtarıcıydı. Pompa almıstım ozman dan. Suan alacak listemin basında lansınoh ve gogus kalkanı var.
2 aydır aşı olmak ıcın beklıyorum ama kızım ve eşim sureklı grıp vs hastalık getırdıgı ıcın basımı toparlayıp aşı olamadım 3. Trımester a bırakmamak ıcın ugrassam da kaldım 3. Trımester a ınsallah kazasız atlatırım bıraz korkuyorum 28. Haftada aşı etkisiyle erken dogum olmaz ınsallah