2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya şimdi Aralık ortası olunca burda doğurmaya başliycaklar eminim çok heyecanlı olucak ama ben sanki oturup bekliycem daha var 29 ocak benim hayırlısı bakalım . Çokta bizi yormadan gelsin bu minnoşlar .
Biz forumdaki hatunları izliycez en son doğum yapicaz gibi sağlıkla zamanında insaAllah

Benim de ikinci çocuğum olacağı için ne bebek arabasi ne puset ne beşik ne mama sandalyesi vb. Hiç dusunmuyorum. Bı de ikisinin de cinsiyeti aynı olunca kıyafet de çok almam diye düşünüyorum. Zaten sağdan soldan anane babane dayı hala herkes birşeyler alıyor. Ama içimin gittiği dayanamadıgim kıyafetler var e bebek sitesinde onlar benim olmalı

Kızlar bugğn kalktığımdan beri karnım sürekli taş kesiliyor kasılıyor, belimde ağrıyor zor yürüyordum. Dr a gittim nst ye girdim sancı yok dedi, alttanda bakıldı açılma yok ama ben hala aynıyım. Karnım kasılmış vaziyette sancım var. Sizin bu durumunuz oldu mu hiç?

Covid aşısı mı? İlk dozumu 28. Haftada oldum 33. Haftada 2. Sinini yaptıracağım .

Ya ben daha almadan milllet aman fazla alma aman şunu alma demeye başladı valla sinirlendim eeee yeter ya dedim siz her şeyi almışsınız bırakın biz de heves giderelim dedim o değil de şimdi mesela kaç takım almak lazım pijama takımı ve zıbın mesela tecrübeli arkdşlar net sayı verin bana

Benim asi da kosturmacadan kaldi. Oyle bir sey mi varmis erken dogum vs? Ayy bu gidisle olmadan dogurcam

Benim karnim cok ayakta durunca tas gib8 oluyor. Yan yatip dinlenince geciyor. Iyice bir dinlenmeye ihtiyacin var belki de. Bak sukur sanci vs. Yokmus. Korkulacak bir sey yok demek ki. Sanirim son trimasterda bunlarin olmasi gayet normal

Ama çok alma diyince sinirleniyormuşsun nasıl dicez şimdi
yenidoğan beden 5 takımdan fazla alma mesela, o da hastaneye götürmek için.
Gerisini 0-3, 1-3, 3 aylık vs alabilirsin ama onlar da abartılı çok olmasın bence. Şimdilik bu kadar yeterli gibi.
Sonraki aşamada bebeğin kilo durumuna göre ayarlayabilirsin kaç bedenden ne kadar alacağını.

Ya burdaki hanımlar arasında 40.hafta doğurmayı isteyen sadece benim sanırım
Yani daha önce gelmesin vaktinde gelsin istiyorum, bir de 5-10 ocak arası en iyi zamanlar gibi geliyor bana aralık sonundan ziyade
Tabii 41-42 yi de geçmesin, patlıycak gibi olurdum herhalde

Sancın açılman yoksa korkma canım normaldir sert olması. Gazdan, kabızlıktan da olabiliyor.
Benim haftalardır sert karnım özellikle ayağa kalkınca nefesim kesiliyor bazen kasılıyor. Ama normal sanırım yalancı sancılar olacak.
Düzenli olmadığı sürece sorun yokmuş.

Ya sorma ben de kızın kıyafetlerini giydiririm diyordum ama cıks öyle olmuyo yenilere özeniyor insan erkek yeğenim var onunkileri de göndermişler ama hiç giydiresim gelmiyor içime sinmedi

Geçen bi haber okudum orda covid aşısının gebelikte ne kadar geç olursa bebekte antikor etkisinin daha kuvvetli olacağı yazıyordu. Ama hamileler için covid geçirmek son trimester'da daha tehlikeli olabileceği için son aylara bırakmayın deniyor. Erken doğumla ilgili olabileceği hiçbir yazı okumadım.

Ben hala olmadım asi doktorum da inatla olma diyor iki ay önce geçirdim covidi perinatolog da doğuma kadar sni korur antikorun demişti sanırım doğum sonrası ypatiracagim

Ben de varım, Ocak ayında doğurmak istiyorum, nasip olur inşallah İsteyen herkes istediği ve en hayırlı olan zamanda doğurur umarım..

Canım sen fazla ağırlaşmadan hallet bence o işleri çok geçe bırakmamanda fayda var.
15 kilo almışım zaten dolabını vs aldım da beşiklerine karar veremedim nasıl yatıracağıma bi karar versem alması kolay da hoca da fazla ayakta kalma dedi yürüyüş falan hak getire

Ya şimdi Aralık ortası olunca burda doğurmaya başliycaklar eminim çok heyecanlı olucak ama ben sanki oturup bekliycem daha var 29 ocak benim hayırlısı bakalım . Çokta bizi yormadan gelsin bu minnoşlar .
Benim zaten doktorun ultrasonunda 24 aralık yazıyor doğum için bakalım 13 aralıktan itibaren normal zamanlı haftaları başlıyor zaten Soranlara da doğum aralık sonu diyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…