2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende oldu. Nst ye filan girmiştim bende. Sonradan çözdüm olayı tuvalete cikamadigim için oluyormuş. Tuvalet sonrası geçiyordu hemen

Ya sorma ben de kızın kıyafetlerini giydiririm diyordum ama cıks öyle olmuyo yenilere özeniyor insan erkek yeğenim var onunkileri de göndermişler ama hiç giydiresim gelmiyor içime sinmedi
Aynen ya haksızlık yapiyirmusum gibi hissediyorum. ikinciler ikinci el giyiyoar resmen Yeni kiyafetler tabiki alırım ama com fazla almam.

Benim zaten doktorun ultrasonunda 24 aralık yazıyor doğum için bakalım 13 aralıktan itibaren normal zamanlı haftaları başlıyor zaten Soranlara da doğum aralık sonu diyorum zaten
1 hafta önden gidiyor demekki . Benimkide ultrason da hep bir hafta önden gidiyor. Bakalım hayırlısı inşallah

Aynı şeyi bu sabah bende dedim, tek bende olmuyormuş demek ki saat sabahın 8i bi geçirdi bana sarsıldım resmen uyandırdı beni bir pazarım var onda da uyuyamıyorum

Herkes 40 ta doğurmak istiyorda bazen de şartların elvermediği durumlar oluyor keşke dursalar 40 a kadar şuan 36-37 ye şükrediyorum ben kim ister bebeği erken gelecek diye prematüre olsun bebek inşallah durduğu kadar dururlar

Ben başından beri aralık sonu gelicekmiş gibi hissediyorum

Yok burda 38 de falan mis gibi doğurmak istiyorum yazanları görünce ben de kendi görüşümü bildirdim bebek kendi seçicek tabii ki de doğacağı zamanı. Temenniden bahsediyorum .

Şöyle bir liste yapayım dedim de iyi para lazım ki büyük kalemleri halletmeme rağmen ıvır zıvır çok çıkacak sanırsam o değilde bı hastane çıkışı alaydım uşaaama e bebekte güzel model bulamadım erkek olsa çok var da kız için güzel model yoktu pek

Ya şimdi kış bebeği ya biz ne giydircez mesela iç zıbın üstüne normal zıbın üstüne pijama takımı ğstüne de örgü yelek mi yeni doğanı ona göre alıyım beni bıraksan lahana gibi sararım da size de soram dedim

Ya ben de daha büyük şeyleri almadan kartlar hemen doluyo anlamadm valla

Bir teyze atasözü nasıl alıştırırsan öyle gider der velhasıl hep söylenen şudur ki senden bir kat daha fazla giydir.Genelde evler doğalgazlı sıcak oluyor çok kalın giydirmeye gerek yok gibi.

Ben alt-üst 2 kat giydirirdim hep. Alta çıtçıtlı zıbın, onun altına patikli pantolon
Üste alt-üst takım ya da tulum.
Yelek yenidoğanken giydirmedim diye hatırlıyorum.
Bunda erkek bebek alt taraf sıcağı sevmezmiş üste yine iki kat alta tek kat yeterli diyorlar bakıcaz duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…