Kızlar bugğn kalktığımdan beri karnım sürekli taş kesiliyor kasılıyor, belimde ağrıyor zor yürüyordum. Dr a gittim nst ye girdim sancı yok dedi, alttanda bakıldı açılma yok ama ben hala aynıyım. Karnım kasılmış vaziyette sancım var. Sizin bu durumunuz oldu mu hiç?
Ya sorma ben de kızın kıyafetlerini giydiririm diyordum ama cıks öyle olmuyo yenilere özeniyor insan erkek yeğenim var onunkileri de göndermişler ama hiç giydiresim gelmiyor içime sinmedi
Benim zaten doktorun ultrasonunda 24 aralık yazıyor doğum için bakalım 13 aralıktan itibaren normal zamanlı haftaları başlıyor zaten Soranlara da doğum aralık sonu diyorum zaten
Ya dunden beri ben de cok siddetli hissetmeye basladim tekmeleri. Hatta sabaha karsi WC icin kalktigimda once hafice vurdu. Ben pozisyonumu degistirmeyince bir gecirdi resmen noluyo yaw dedim sanki buyuk insan gibi. Karateci olcak benim kiz zaar.
29dan sonra artik resmen son trimestera girmis oluyoruz. Bebek artik hizli buyucekmis, tekmeler hareketler cok net hissedilecekmis, kilo hizli alabilir misiz, cok daha cabuk yorulabilirmisiz gibi gibi.
Aynı şeyi bu sabah bende dedim, tek bende olmuyormuş demek ki saat sabahın 8i bi geçirdi bana sarsıldım resmen uyandırdı beni bir pazarım var onda da uyuyamıyorum
Ya burdaki hanımlar arasında 40.hafta doğurmayı isteyen sadece benim sanırım
Yani daha önce gelmesin vaktinde gelsin istiyorum, bir de 5-10 ocak arası en iyi zamanlar gibi geliyor bana aralık sonundan ziyade
Tabii 41-42 yi de geçmesin, patlıycak gibi olurdum herhalde
Herkes 40 ta doğurmak istiyorda bazen de şartların elvermediği durumlar oluyor keşke dursalar 40 a kadar şuan 36-37 ye şükrediyorum ben kim ister bebeği erken gelecek diye prematüre olsun bebek inşallah durduğu kadar dururlar
Ya burdaki hanımlar arasında 40.hafta doğurmayı isteyen sadece benim sanırım
Yani daha önce gelmesin vaktinde gelsin istiyorum, bir de 5-10 ocak arası en iyi zamanlar gibi geliyor bana aralık sonundan ziyade
Tabii 41-42 yi de geçmesin, patlıycak gibi olurdum herhalde
Herkes 40 ta doğurmak istiyorda bazen de şartların elvermediği durumlar oluyor keşke dursalar 40 a kadar şuan 36-37 ye şükrediyorum ben kim ister bebeği erken gelecek diye prematüre olsun bebek inşallah durduğu kadar dururlar
Yok burda 38 de falan mis gibi doğurmak istiyorum yazanları görünce ben de kendi görüşümü bildirdim bebek kendi seçicek tabii ki de doğacağı zamanı. Temenniden bahsediyorum .
Şöyle bir liste yapayım dedim de iyi para lazım ki büyük kalemleri halletmeme rağmen ıvır zıvır çok çıkacak sanırsam o değilde bı hastane çıkışı alaydım uşaaama e bebekte güzel model bulamadım erkek olsa çok var da kız için güzel model yoktu pek
Ya şimdi kış bebeği ya biz ne giydircez mesela iç zıbın üstüne normal zıbın üstüne pijama takımı ğstüne de örgü yelek mi yeni doğanı ona göre alıyım beni bıraksan lahana gibi sararım da size de soram dedim
Şöyle bir liste yapayım dedim de iyi para lazım ki büyük kalemleri halletmeme rağmen ıvır zıvır çok çıkacak sanırsam o değilde bı hastane çıkışı alaydım uşaaama e bebekte güzel model bulamadım erkek olsa çok var da kız için güzel model yoktu pek
Ya şimdi kış bebeği ya biz ne giydircez mesela iç zıbın üstüne normal zıbın üstüne pijama takımı ğstüne de örgü yelek mi yeni doğanı ona göre alıyım beni bıraksan lahana gibi sararım da size de soram dedim
Bir teyze atasözü nasıl alıştırırsan öyle gider der velhasıl hep söylenen şudur ki senden bir kat daha fazla giydir.Genelde evler doğalgazlı sıcak oluyor çok kalın giydirmeye gerek yok gibi.
Ben alt-üst 2 kat giydirirdim hep. Alta çıtçıtlı zıbın, onun altına patikli pantolon
Üste alt-üst takım ya da tulum.
Yelek yenidoğanken giydirmedim diye hatırlıyorum.
Bunda erkek bebek alt taraf sıcağı sevmezmiş üste yine iki kat alta tek kat yeterli diyorlar bakıcaz duruma göre.