Sebepsiz de şişebiliyor canım gebelikte malum ödem tutuyoruz. Anormal derecede özellikle yüzde olmadığı sürece normalmiş sanırım. Ben de aylardır terlikle geziyordum dün ilk defa ayakkabı giyeyim dedim sıktı baya rahat edemedim.
Benim alışverişim bitti sanırım. Mutlaka almam gerektiğini düşündüğüm iki şey kaldı. Ateş ölçer, bebek kamerası( ya da telsiz)
Ateş ölçer için kullandığınız model ve marka var mı ? Çubuk alacağım bir tane temassız da alsam mı ? Temassızlar yüksek fiyatlı alıp da elimde kalsın istemiyorum. Memnun kaldığınız kullandığınız model var mı ?
Sebepsiz de şişebiliyor canım gebelikte malum ödem tutuyoruz. Anormal derecede özellikle yüzde olmadığı sürece normalmiş sanırım. Ben de aylardır terlikle geziyordum dün ilk defa ayakkabı giyeyim dedim sıktı baya rahat edemedim.
Şöyle bir liste yapayım dedim de iyi para lazım ki büyük kalemleri halletmeme rağmen ıvır zıvır çok çıkacak sanırsam o değilde bı hastane çıkışı alaydım uşaaama e bebekte güzel model bulamadım erkek olsa çok var da kız için güzel model yoktu pek
Benim göbeğimin maşallahı var. Daha büyücek mi bu
Gebelikten önce 65 cm olan göbek deliği çevresi 95 cm olmuş bulunmakta.
yedikçe çocuğum kıpırdıyor anne yeme çatlayacağım diyor sanki
Benim alışverişim bitti sanırım. Mutlaka almam gerektiğini düşündüğüm iki şey kaldı. Ateş ölçer, bebek kamerası( ya da telsiz)
Ateş ölçer için kullandığınız model ve marka var mı ? Çubuk alacağım bir tane temassız da alsam mı ? Temassızlar yüksek fiyatlı alıp da elimde kalsın istemiyorum. Memnun kaldığınız kullandığınız model var mı ?
Ya şimdi kış bebeği ya biz ne giydircez mesela iç zıbın üstüne normal zıbın üstüne pijama takımı ğstüne de örgü yelek mi yeni doğanı ona göre alıyım beni bıraksan lahana gibi sararım da size de soram dedim
Telsiz ya da kamera için bir şey diyemem ama ateş ölçer çok çok lazimm olacak . Temassız olanları bazen doğru noktaya odaklamak zor olabiliyor.Kulaktan ölçer işini çok rahat görür.Ben Braun almıştım çok iyi indirime girmişti fiyatı su an yanına yanasilmiyor ama yinede link vereyim incele belki yakalarsin indirimli.
Benim hep ilk hem iki tane gerçekten alıyorum alıyorum bakıyorum ortada bişey yok. Bi kıyafet alıyorum aynısının farklı rengini öbür sıpaya alıyorum almasam içim rahat etmiyor biberon emzik herşey 2şer tane bide hareket durumları var biri hareket edip biri etmese bu niye sakin dert şimdiden başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun instagram sayfaları bile herşeye kasımdan itibaren zam koyuyor
Telsiz wee nin kırmızı olanını kullanıyorum kızımı büyüttüm oğlumu da buyutucem onunla kaliteli ve kullanışlı bence tavsiye ederim ateş olcerde Braun un kulaktan olanını kullaniyorum üç yıldır bir gün yanlış sonuç vermedi daha pili bitmedi doktorum da da aynısı var hatta temassizlari önermiyor benim kızın doktoru kulaktan en doğru sonucu alırsın demişti şuan çok pahalı ben 350, ye falan almıştım şuan 800, civarı ama durumun varsa al derim kesinlikle bir kere alıyorsun
Telsiz ya da kamera için bir şey diyemem ama ateş ölçer çok çok lazimm olacak . Temassız olanları bazen doğru noktaya odaklamak zor olabiliyor.Kulaktan ölçer işini çok rahat görür.Ben Braun almıştım çok iyi indirime girmişti fiyatı su an yanına yanasilmiyor ama yinede link vereyim incele belki yakalarsin indirimli.
Sağlıkla alın kucağınıza bebişi inşallah. Bana da doktor grip aşısı olmamı önerdi ancak biontechin de iki dozunu olduğumdan ağır mı gelir bilemedim, henüz olmadım o yüzden. Bebek arabası olarak ne tercih ettiniz acaba? Benim de anakucağı, bebek arabası ve elektrikli süt pompasının kararını vermem gerek ancak okudukça kafam karışıyor. Tecrübeli annelerin önerisi nedir acaba?
Grip aşısıda da inaktif aşı canım bende biontech olmuştum ama herhangi bir etkileşiminin olmayacağını söyledi…Birde covıd sebebıyle 2 yıldır ınfluenza ve diğer grip virüsleri saklı kaldı şimdi hepsi ortaya çıkıyor hızla bu sebepten olacağım…Bebek arabası doana tercih ettim anakucagı babybjörne karar verip aldık beşikte chıcco next me anne yanı almıştım açıkçası 2.cocuk olunca ilkindeki hataları yapmayıp en ergonomik olanları tercih ediyorsunuz genelde:)
Kulak kanalının dar olmasindan dolayı yanlış sonuç verebiliyor o nedenle önerilmiyor ama zaten ateş ölçeri hemen kullanmaya baslamiyorsun yani ben ilk aylar hiç ölçmedim gerekte olmadı belki yaz bebesi olduğu içindir bilmiyorum diş döneminde sıcaklık hissettiğim vakitler ölçerdim hoş ölçüm yapsam bile ateş düşürücü hiç kullanmadım çok sayilidir kullandığım .
Kizlar gunaydin. Geceleri ozellikle saga sola donerken kasik agrim bayaca var yasayan var mi ? Kasik degil aslinda rahmin kenarlarindaki kemikler agrio sanki
Kizlar gunaydin. Geceleri ozellikle saga sola donerken kasik agrim bayaca var yasayan var mi ? Kasik degil aslinda rahmin kenarlarindaki kemikler agrio sanki
Bende de oluyor, hatta geçen hafta yürüyemeyecek kadar kitledi vücudumu dayanamadım en son doktora gittim yormussun kendini falan dedi bebekte yorulmuş doğum pozisyonunda aşağıya baskı yapıyor dedi yatış verdi 1 günluk serumlar iğneler toparladık bebisi çok şükür ama ağrılar devam ediyor onlara yapacak birşey yok bu arada yatarken bile ağrıyor yani bence yorulmayla pek alakası yok
Günaydın kızlar. Afedersiniz 3 gündür hemoroid kanaması var büyük tuvaletimi yaparken. Ağrı ve şişlikte. Şimdi doktoruma yazdım cevap bekliyorum. Aranızda yaşayan varmı? Acaba fitil kullanabilirmiyim?! Beni hamilelik öncesinde fitil rahatlatıyordu