2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar gunaydin. Geceleri ozellikle saga sola donerken kasik agrim bayaca var yasayan var mi ? Kasik degil aslinda rahmin kenarlarindaki kemikler agrio sanki
benim de ağrı oluyo, kemiklerde değil de karnımın iki yanında tarif edemediğim bir yerlerde, gece dönerken oluyor özellikle. Bi de gece sırtım ağrıyo benim düzeleceğine. Sabah hep ağrılarla uyanıyorum.

Bende de oluyor da tarif edemiyorum vajina içine doğru ama kas ağrısı gibi böyle bir garip.Genislemekten ağrıyor olabilir ya
Heh aynen dedigin yerde tam ama boyle kemik agrisi gibi degisik bisi. Belki su yalanci kasilma dedikleri seylerdir ama ozellikle gece belkide yoegunluk cok yurumek vb sebebleri vardir kontrolume daha 20 gun var

Sirt agrisi bende de cok var artik butunlestim kendisiyle wala

Bu arada Hepsiburada da sleepy bez ve ıslak mendiller de kampanya yapmışlar ikincisi 1 TL . ALMAK isteyen varsa. Ben bez almıştım şimdilik deneme olarak. Islak mendil alsam işime yarar mı ?

Şimdi bebelerin alışverişini bitiren anneler mesela
0-3 ay badi ,atlet,ayaklı tulum vs şeyleri kaç tane aldınız kaçar tane almak lazım.5-6 takım yeter mi acep ? Bir de atletleri kısa kollu mu kolsuz mu aldınız ya da uzun kollu mu ? Unutmuşum herşeyi dizini döven emoji

Bence iç zıbın fazla almayın atlet falan bu takımların içinde var zaten birde onlar hemen sıkmaya başlıyor 3 ay alabilirsiniz 5 tane kadar ben 4 takım aldım 5 li hepsinin içinde var 2 tanede hastane çıkışı 11 li olandan hediye geldi onların içinde de var zaten

Akşam eve gidince bakayım yazarım sana :) Aklıma gelmedi şu an

32.haftadan sonra yalancı sancılar mı oluyor ? Ben çalışmaya devam etmek istiyorum da çok zorlayan sancılar mı oluyor

Kizlar gunaydin. Geceleri ozellikle saga sola donerken kasik agrim bayaca var yasayan var mi ? Kasik degil aslinda rahmin kenarlarindaki kemikler agrio sanki
O kemik ağrısı bende de oluyor gece dönerken uzun zamandır var ve kalça kemiklerim ağrıyor. Doktor genişlediği için dedi normalmiş. Ayağa kalktıktan bir süre sonra geçiyor. Benim için sağ sol uyumak, uzanmak ağrılı yani

Bende de aynı ağrılardan var R ROSEE34 doktorunun böyle demesine sevindim. Kontrolüm cumartesi günüydü içim içimi yiyordu. Gece sürekli sağ sol dönüp duruyordum kalçalarım acayip sizliyo ama diğer tarafima döndükten sonra hemen geçiyor. insaAallah herşey yolundadır.

Tabi agridigi icinde duzgunce uyuyamiyor insan. Sabah kalktigimda sanki 10 dk once yatmis gibi uykumu alamamis oluyorum cunku hakkaten agrili geceler geciyor. Agri olmasa wc ihtiyaci Su donemde bol bol uyu aman dinlen diyenin agzina kurekle vurasim gelio resmen

bahsettiğiniz ağrıların hepsi bende de var. Tek olmadığıma sevindim. Gece yatarken kız sağ tarafıma döndürmüyor. 30.haftadan beri her şey daha zor oldu. Çareyi yatarken ayaklarımın geldiği yere doğru geçerek yaptım. Yatakta ters yatınca sağım solum değişti en azından 2-3 saat deliksiz uyuyabiliyorum .

Valla ben de ikinci bebegi olan annelere sorayim diyorm ama siz de bilmiyosanz :) ben 3 tane yenidogan aldm baska da hastane cikisi almadim o yenidoganlarin birini hastane cikisi olarak kombinledim. Onun disinda 7-8 tane de 0-3 ay patikli uzun kollu tulum aldim.4-5 tane uzun kollu ic zibin, 5 tane de kisa kollu ic zibin aldim yine 0-3 ay icin ama annem kisin kisa kollu ic zibin giyemez dedi, bence giyer. Ozellikle gunesli havalarda bizim ev sicak oluyo kış da olsa. Bi de yelek aldm yine 2 tane fln 0-3 ay 2-3 tane de 3-6 ay. Onun disinda 4 cift eldiven, 6 cift corap almisiz. 5 tane de sapka var sanirim 2 tanesi 3-6 ay ama 3 aylik bebek hala sapka takar mi emin degilim:) 0-3 gozumuze asiri kucuk geldigi icin 3-6 almistk. Bundan snr cok begenip hala alasim gelirse 3-6 ay alicam. Az mi aldm cok mu bilemiyorm hala. Dogum yapacak baska tanidiklarim da var coksa bazilarini onlara hediye edebilirim

8 sene olmuş bende acemi sayılırım.Oğluma da ne aldım onu da hatirlamiyorum zaten çoğu yazı atletle geçirmişti kış bebesi olunca kafam karıştı bi ama aşağı yukarı kafamdaki şeyleri yazmissiniz zaten çabucak büyüyorlar

Benim ilk olunca hediyesi de çok oluyor o yüzden fazla almadım ama benimde 2 yaşında yeğenim var ondan biliyorum çok çabuk büyüyorlar yenidoğan atletlerini 10 gün anca giydi bebe o yüzden ben hiç almadım atlet yeğenimin cicilerinden kullanacam atletti zıbındı falan uzun kol çıtçıtlı al istersen onları da 3-6 ay al 7-8 tane yeter kışın kurutma derdini de düşünecek olursak

Benim karnim cok ayakta durunca tas gib8 oluyor. Yan yatip dinlenince geciyor. Iyice bir dinlenmeye ihtiyacin var belki de. Bak sukur sanci vs. Yokmus. Korkulacak bir sey yok demek ki. Sanirim son trimasterda bunlarin olmasi gayet normal
Evet sanırım ayakta kalmaktan, biraz dolaşınca yeniden başlıyor. Yürümek istiyorm ama çok ağırlaştım maalesef hep uzanma ihtiyacı geliyor.
Çok şükür hamileliğin başından beri tek yaşamadığım sorun kabızlık bende şişkoluktan 70 kilo olduğuma halen inanamıyorum
Bende oldu. Nst ye filan girmiştim bende. Sonradan çözdüm olayı tuvalete cikamadigim için oluyormuş. Tuvalet sonrası geçiyordu hemen

İyi günler arkadaşlar. Hamileliğinde grip veya kovit geçiren arkadaşlar ilaç kullandınız mı kullanmayanlar evde hangi doğal yöntemler ile atlatiniz?

Hiç eşya falnda almadım kızıma, oplumdada 37 de almıştım heralde. Yani evde çamaşır makinesi varsa ve petekliyse eviniz çok almaya gerek yok. İlk zamanlar günlük yıkayıp peteğe koyup sabah giydiriyordum. 3 takım falandı aldığım. Bir ikide hediye geliyor ilk zamanlar çok almaya gerek yok. Sonrada alırım büyüdükçe çarşı pazar kaçmıyor.
Tek hatırladığım emzirirken çektiğim acı, onun için göğüs ucu için kremi almayı ihmal etmeyin çok dayanılmaz bir acı çünkü çatlarsa. Bide sarıp sarmalamalık battaniyeler lazım dışarı çıkarken. Bol miktarda bebek bezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…