2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İyi günler arkadaşlar. Hamileliğinde grip veya kovit geçiren arkadaşlar ilaç kullandınız mı kullanmayanlar evde hangi doğal yöntemler ile atlatiniz?
Ben kovid olmadım çok şükür ama grip ve boğaz ağrısı yaşıyorum 1 aydır, zencefil limondan başka da bir şey kullanamadım. Ağrı kesici dr parol verdi onuda kullanmadım. Zaten aşı falan oldum bidaha kimyasal almak istemedim acımı çektim dinlendim. Meyve tükettim. C vit aldım.

Anladım o zaman bi çubuk ucuzundan bir de bu kulaktan ölçer alsam iyi olur.

Erken falan doğarsa vücut sıcaklığını kontrol etmem gerekir mi diye düşündüm hep

Wala cok degil bence oglum eylul sonu dogmustu ona kisa kollu ic body giydiriyordum kisinda oyle devam ettim simdi kizim kismetse aralik sonu ocak basi gelecek ona askili bile aldim 3 tane ( modeli cok guzeldi dayanamadim ) 4 tane kisa kollu 5 te uzun kollu aldim toplam 12 tane yani. Oglumda 6 ic body 6 tulum vs hep 6 sar takim yapmistim yetmedi kurutmak yikamak zaman aliyor kiza o yuzden mumkun mertebe bol bol aliyorum ancak hizla buyuduklerinden de abartmamak lazim ama bunun cisi kakasi kusmugu hic bitmio ( oglumda ilk 6 ay reflu vardi cok sik kusardi etkisi buyuktur belkide ) bol bol degisiosun aldigin sayilar bence normal yani

Kruvaze yandan çıtçıtlı atletlerden aldım. Daha kolay giydirilecek gibi. Bilemediğim için uzun kol da aldım yarım kol da

Dizini doven emojine bayildim 12 tane uzun kisa ve askili olacak sekilde ic body digerlerini ozellikle sayip solicem sana dovme dizini

1 tane kadife tulum
2 tane 5 li hastane cikisi
1 tane 11 li hastane cikisi
3 tane alt ust takim patikli takim
3 tane patikli tulum
2 elbise ( 0 3 ay kilotlu corapli)
5 tane yelek ( orme hediye bazisi )
4 hirka t
4 ane patikli alt
12 tane corap
14 tane agiz mendili
4 tane onluk
5 tane eldiven
( Penye sapkalar takimlarin icinde mevcut ayrica almadim )
HAla sanki icime sinmio az gibi kafam karisti boyle sayinca yahu

Bebeğin beyninde ödem görülüp sağlıkla doğum yapan var mı bildiğiniz..11 haftalığım çık duaya ihtiyacın var dua eder misiniz
Bu haftalarda odem olup zaman icinde kaybolan kisiler mevcut icinizi ferah tutun allah korktugunuza ugratmasin insallah saglicakla alin kucağınıza

Vuhuuu çok çok teşekkür ederim ama az değil ya bence ilk zamanlar çok rahat işini görür gerisini ihtiyaç dahilinde alırsın bende öyle yapacağım kabaca 1-2 ay idare etsin sonrası alınır .Zaten evler sıcak hemen sabunla yıkayıp kuruturuz .Güzel günlerde kullansin minnoş
Bebeğin beyninde ödem görülüp sağlıkla doğum yapan var mı bildiğiniz..11 haftalığım çık duaya ihtiyacın var dua eder misiniz

Rabbim sağlık sıhhat versin ,içinizi ferah tutun

Herkes kat taraftaki ağrılardan bahsetmiş bnm tam tersi gece ve sabah kalktığımda göğüs kafesimin ordaki kemiklerde batma ağrı oluyor oraya mi çok vuruyor acaba sırt ağrısını her zaman yaşadığım için ona alıştım artık bugün kontrolüm vardı gribim diye cuma gününe erteledim mutlaka soracağım kemiklerim batıyor resmen

Aminnn hepimizinki insallah tabi ilk 2 3 ay zaten sonra rutin alisveris gunleri geliveriyor ne bilim oglum gibi reflusu olursa die endiseliyim berbat zorlanmistim insallah olmaz. Peteklere de islak camasir asmak iyi degil nem yapiyor eve bebek sagligi acisindan zararli aman almaya doyamio insan zaten. Hele kiz cocugu seyleri allahim magazada aklimi yiyorum.

Gogus kafesi baskilarida normal die okumustum bi yerde.

Teşekkür ediyorum cevabıniz için

Valla bende ilk kez alıcı gözüyle baktım da kız bebe eve ocağa incir ağacı değil tarlası ektirir

Bugün benim de sağ bacağımı basarken sanki vajinama bıçak saplanır gibi oluyor
3 gündür çok yürüyorum ondan olabilir mi?

Ben kızımda her şeyden bilinçsizce çok çok aldığım için bunda daha temkinli ilerlemeyi düşünüyorum. Böyle derken de inşallah açıkta kalmaz bebeğim

benim alt tarafta oluyor yazmıştım ve sana da evet kaburgamda da oluyor diye cvp vermek istiyorum ne bitmeyen ağrılarım varmış meğer:) kaburgalara baskı yapıyorlar heralde sol tarafı yer etti kendine acıttığı zaman göbeğimi dürtüyorum yer değiştirsin diye. Bazen kaburga ağrısıyla uykudan uyandığım bile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…