Bende oglumda acikta kaldigim icin iste temkinliyim daha cokBen kızımda her şeyden bilinçsizce çok çok aldığım için bunda daha temkinli ilerlemeyi düşünüyorum. Böyle derken de inşallah açıkta kalmaz bebeğim
ben bu patikli tulum, patikli takım ve patikli alt arasındaki farkı anlayamıyorum=( patikli tulum dediğiniz yekpare tulum heralde. patikli alt diyince de tek pantolon anlıyorum. patikli takım da alt üst ayrı olarak takım mı?1 tane kadife tulum
2 tane 5 li hastane cikisi
1 tane 11 li hastane cikisi
3 tane alt ust takim patikli takim
3 tane patikli tulum
2 elbise ( 0 3 ay kilotlu corapli)
5 tane yelek ( orme hediye bazisi )
4 hirka t
4 ane patikli alt
12 tane corap
14 tane agiz mendili
4 tane onluk
5 tane eldiven
( Penye sapkalar takimlarin icinde mevcut ayrica almadim )
HAla sanki icime sinmio az gibikafam karisti boyle sayinca yahu
Benimde sürekli ağrılarım oluyor ama doktora her ay nerem agrio desem normal diyor bnde alıştım artık normal diyorum şikayet etmeyi bıraktımbenim alt tarafta oluyor yazmıştım ve sana da evet kaburgamda da oluyor diye cvp vermek istiyorumne bitmeyen ağrılarım varmış meğer:) kaburgalara baskı yapıyorlar heralde sol tarafı yer etti kendine acıttığı zaman göbeğimi dürtüyorum yer değiştirsin diye. Bazen kaburga ağrısıyla uykudan uyandığım bile oldu
Patikli alt ust takim = alti patikli pantolon ustu ayri oluyor iste pizim pantolon ve tshirt giymisiz gibi. Kucuk bebeklerde pek sevmiyorum aslinda bel kismini kontrol etmesi zor oluyor ve ust genelde altin icine sokulup tipsiz vi kiyafet seklini aliyor hani beli acilmasin die ama almisim iste desenlerine kanipben bu patikli tulum, patikli takım ve patikli alt arasındaki farkı anlayamıyorum=( patikli tulum dediğiniz yekpare tulum heralde. patikli alt diyince de tek pantolon anlıyorum. patikli takım da alt üst ayrı olarak takım mı?
Korkutmak istemem ama doktorlar dogunca da ayni olacagini soyluyor en azindan benimki oyleBenimde sürekli ağrılarım oluyor ama doktora her ay nerem agrio desem normal diyor bnde alıştım artık normal diyorum şikayet etmeyi bıraktımama bu kaburga batması çok kötü sırt ağrısı gene alışığım normal zamanlardan kaburga batması çok fena gece uyanıyorum ayağa kalkma ihtiyacı duyuyorum kemiklerim battığı için sanki bu bebişim hiç uyumuyor neden böyle ya çok korkuyorum dünyaya gelince de ya uyumazsa böyle karnimdaki gibi diye
Ben kızımı hiç hissetmezdim 23 ,haftam bitmişti ilk tekmesini hissettim çok panik yapmıştım doğuma kadar doğru dürüst hissetmedim hiç gobegimde yılan gibi oynamasını görmedim maşallah bebekligi çok sakindi ama bunda biz ilk gibi yaşıyoruz eşimle oda şaşırıyor kız böyle değildi diye bunu o kadar erken hissettim ki kimse inanmadı ama ben hissediyordum gerçekten bir saat vurmadan durmuyor sürekli bı vurma halinde çok hareketli sanki hiç uyumuyor kızım şuan çok hareketli eşimle diyoruz bu bebiş bizi bebekken yoracak belli inşallah kızin hareketlendigi zamanlar durulur hiç uyumaz durmazsa kızım da bu şekilde ne yaparım nasıl yaparım yetebilirmiyim çok endiseleniyorumKorkutmak istemem ama doktorlar dogunca da ayni olacagini soyluyor en azindan benimki oyleben sikayetlendim biraz dedim gunduz hic oybamio hep gece belli saatten sonra kipir kipir die dedi soguncada gecmis olsun gunduzleri gece yapacak seninki genelde boyle olur dedi ama halk arasinda alakasi yok diyen cok var . Oglum venim ne gece ne gunduz hic durmazdi hep kipir kipirdi masallah dogunca da oyle oldu uykusuz vir velet simdi bu kiz klbiraz aksam ustu hareketlendi artik aksam ustu baslayip gece ben uyuyana kadar tam gogus kafesime sanirim tekme yada yumruk atiyor en son kafa yukaridaydi ama donmustur belki bazen ayyy sanki hem tekme gem tokat girisio direk gibi oluo ayni anda
Benim de aynı öyle, eşime kaburgalarım batıyor diyorum o nasıl bir şey öyle diyor, yan yatınca en altlardaki kaburga kemiklerim ağrı yapıyorHerkes kat taraftaki ağrılardan bahsetmiş bnm tam tersi gece ve sabah kalktığımda göğüs kafesimin ordaki kemiklerde batma ağrı oluyor oraya mi çok vuruyor acaba sırt ağrısını her zaman yaşadığım için ona alıştım artık bugün kontrolüm vardı gribim diye cuma gününe erteledim mutlaka soracağım kemiklerim batıyor resmen
Allah yardimciniz olsun insallah haftasi ilerledikce gecen bir durumdur ve sagliklq bebegine kavusursun. Kalpten duam senile. Doktorun ne dedi olumlu mu olumsuz mu goruyor durumunu?Bebeğin beyninde ödem görülüp sağlıkla doğum yapan var mı bildiğiniz..11 haftalığım çık duaya ihtiyacın var dua eder misiniz
Hic endise etme allah verir kolayligini elbet benimde oglum cok hareketli 4 yasinda suan kiz sakin olur die dua ediyorum ama olmazsa da yapcak bisi yok eve bakmicam yrmek yapmicam vs en azindan bir sure yani ama simdi yapilan planlar tabi isler mi bilmem zamani gelince gorucez artik basa gelen cekilirBen kızımı hiç hissetmezdim 23 ,haftam bitmişti ilk tekmesini hissettim çok panik yapmıştım doğuma kadar doğru dürüst hissetmedim hiç gobegimde yılan gibi oynamasını görmedim maşallah bebekligi çok sakindi ama bunda biz ilk gibi yaşıyoruz eşimle oda şaşırıyor kız böyle değildi diye bunu o kadar erken hissettim ki kimse inanmadı ama ben hissediyordum gerçekten bir saat vurmadan durmuyor sürekli bı vurma halinde çok hareketli sanki hiç uyumuyor kızım şuan çok hareketli eşimle diyoruz bu bebiş bizi bebekken yoracak belli inşallah kızin hareketlendigi zamanlar durulur hiç uyumaz durmazsa kızım da bu şekilde ne yaparım nasıl yaparım yetebilirmiyim çok endiseleniyorum
Yan yatınca göbeğimin altına yastık koymasam duramıyorum batma hissinden denemelisin öyle rahat oluyor uzanmak işkenceBenim de aynı öyle, eşime kaburgalarım batıyor diyorum o nasıl bir şey öyle diyor, yan yatınca en altlardaki kaburga kemiklerim ağrı yapıyor
İnşallah öyle olur cnm bnm yetememe korkusu insanı kötü etkiliyor sonra hemen iyi şeyler düşünüyorum geçiyor daha kucağımıza almadan başladı endişeler sağlıkla dünyaya gelsin yavrularimiz herşey zamanla umarım oturacak yerineHic endise etme allah verir kolayligini elbet benimde oglum cok hareketli 4 yasinda suan kiz sakin olur die dua ediyorum ama olmazsa da yapcak bisi yok eve bakmicam yrmek yapmicam vs en azindan bir sure yani ama simdi yapilan planlar tabi isler mi bilmem zamani gelince gorucez artik basa gelen cekilirisin sakasi bi yana iki cocuga yetememe korkusu bende de var sanirim bir cok anne boyle dusunuyor. Bi komsum var 3 oglu var nasil yapiyorsun diyorum wala bi sekil hersey yuruyor diyor umarim oyle olur
Aminnn insallahhh. Analik icguduleri iste zaten hassasiz gerekli gereksiz dusunuyoruz. Bosver evrene pozitif mesaj gonderelim tum guzellikler bizi bulsunYan yatınca göbeğimin altına yastık koymasam duramıyorum batma hissinden denemelisin öyle rahat oluyor uzanmak işkence
İnşallah öyle olur cnm bnm yetememe korkusu insanı kötü etkiliyor sonra hemen iyi şeyler düşünüyorum geçiyor daha kucağımıza almadan başladı endişeler sağlıkla dünyaya gelsin yavrularimiz herşey zamanla umarım oturacak yerine
Amin inşallah hepimizi bulsun insallahAminnn insallahhh. Analik icguduleri iste zaten hassasiz gerekli gereksiz dusunuyoruz. Bosver evrene pozitif mesaj gonderelim tum guzellikler bizi bulsun
Su an birebir ayni durumdayim. Gec basladim almaya ama kizimda her seyi aldim ama herr seyii fazlasiyla. Bunda yarisinin yarisinin yarisi bile degil. Ayari tutturamadik gibiBen kızımda her şeyden bilinçsizce çok çok aldığım için bunda daha temkinli ilerlemeyi düşünüyorum. Böyle derken de inşallah açıkta kalmaz bebeğim
Benim bir aydan fazladır batıyor göğüs altından özellikleBenim de aynı öyle, eşime kaburgalarım batıyor diyorum o nasıl bir şey öyle diyor, yan yatınca en altlardaki kaburga kemiklerim ağrı yapıyor
Benim de çok şişiyor resmen parmağımı batırıyorum bi 20 dk çöküklük kalıyor. Su etkili tabi bir de hamur işi beslenme tarzı ödem yaptı bende .. masa başı çalışıyorum onunda etkisi var ... su ve protein beslenme az azalttı.Kızlar ayak bileklerim çok şişmiş. Bugün fark ettim 2 bucuk 3 litre su içiyorum tuzlu yemiyorum neden olabilir?
Ya bende de bu var, hani pelvis kemiği ağrısı zaten var hani şu kalça kemikleri sızlıyor muhtemelen magnezyum kalsiyum eksikliği tavan yapmaya başladı, belimdeki zorlanmada bazen sağ bacağıma vuruyor sinir baskısı yapıyor resmen bunu da tahmin ediyorum ama vajina daki ani batmaları ilk kez yaşıyorum resmen bazen bir anda vajinama aniden sivri bişiler batar gibi keskin ağrı oluyor o neden oluyor ki ilkinde kızım hemen doğum pozisyonuna dönmemişti bunda son gidişimde kafası aşağıda demişti doktorum yorgunluktan mı oluyor yoksa bu ablası gibi olmayacak erken mi gelicek kafamda deli sorularBugün benim de sağ bacağımı basarken sanki vajinama bıçak saplanır gibi oluyor
3 gündür çok yürüyorum ondan olabilir mi?
40'ı çıktıktan sonra şapkaya pek gerek yok diyorlar. Ben de bir sürü şey aldım kafam çorba gibi oldu. Elime ne geçerse onu giydiricem bu gidişleValla ben de ikinci bebegi olan annelere sorayim diyorm ama siz de bilmiyosanz :) ben 3 tane yenidogan aldm baska da hastane cikisi almadim o yenidoganlarin birini hastane cikisi olarak kombinledim. Onun disinda 7-8 tane de 0-3 ay patikli uzun kollu tulum aldim.4-5 tane uzun kollu ic zibin, 5 tane de kisa kollu ic zibin aldim yine 0-3 ay icin ama annem kisin kisa kollu ic zibin giyemez dedi, bence giyer. Ozellikle gunesli havalarda bizim ev sicak oluyo kış da olsa. Bi de yelek aldm yine 2 tane fln 0-3 ay 2-3 tane de 3-6 ay. Onun disinda 4 cift eldiven, 6 cift corap almisiz. 5 tane de sapka var sanirim 2 tanesi 3-6 ay ama 3 aylik bebek hala sapka takar mi emin degilim:) 0-3 gozumuze asiri kucuk geldigi icin 3-6 almistk. Bundan snr cok begenip hala alasim gelirse 3-6 ay alicam. Az mi aldm cok mu bilemiyorm hala. Dogum yapacak baska tanidiklarim da var coksa bazilarini onlara hediye edebilirim
Yorgunluk etkiliyor tabi bir de 2.ve sonraki gebelikler daha zor geçermiş.Ya bende de bu var, hani pelvis kemiği ağrısı zaten var hani şu kalça kemikleri sızlıyor muhtemelen magnezyum kalsiyum eksikliği tavan yapmaya başladı, belimdeki zorlanmada bazen sağ bacağıma vuruyor sinir baskısı yapıyor resmen bunu da tahmin ediyorum ama vajina daki ani batmaları ilk kez yaşıyorum resmen bazen bir anda vajinama aniden sivri bişiler batar gibi keskin ağrı oluyor o neden oluyor ki ilkinde kızım hemen doğum pozisyonuna dönmemişti bunda son gidişimde kafası aşağıda demişti doktorum yorgunluktan mı oluyor yoksa bu ablası gibi olmayacak erken mi gelicek kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?