2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben kızımda her şeyden bilinçsizce çok çok aldığım için bunda daha temkinli ilerlemeyi düşünüyorum. Böyle derken de inşallah açıkta kalmaz bebeğim
Bende oglumda acikta kaldigim icin iste temkinliyim daha cok bide bende takinti resmen illaaaa dokunucam oyle alicam int siparisi mumkun mertebe vermem hep boyleydi simdiye kadar int sadece kendime bir ayakkabi almisligim var o kadar oda yillar onceydi o yuzden telasa dustum mecbur kalirsam pasa pasa vericem siparis o ayri

ben bu patikli tulum, patikli takım ve patikli alt arasındaki farkı anlayamıyorum=( patikli tulum dediğiniz yekpare tulum heralde. patikli alt diyince de tek pantolon anlıyorum. patikli takım da alt üst ayrı olarak takım mı?

Benim de kaburgam sırtım sürekli ağrıyor. Yeni yeni kasık bölgesinde kemikte ağrı olmaya başladı. Sanki bir şey açılıyormuş gibi. Değişik bir şey.Kasıktaki ağrı yorulduğum fazla eğildiğim ya da yürüdüğüm günlerde oldu.

Benimde sürekli ağrılarım oluyor ama doktora her ay nerem agrio desem normal diyor bnde alıştım artık normal diyorum şikayet etmeyi bıraktım ama bu kaburga batması çok kötü sırt ağrısı gene alışığım normal zamanlardan kaburga batması çok fena gece uyanıyorum ayağa kalkma ihtiyacı duyuyorum kemiklerim battığı için sanki bu bebişim hiç uyumuyor neden böyle ya çok korkuyorum dünyaya gelince de ya uyumazsa böyle karnimdaki gibi diye

Patikli alt ust takim = alti patikli pantolon ustu ayri oluyor iste pizim pantolon ve tshirt giymisiz gibi. Kucuk bebeklerde pek sevmiyorum aslinda bel kismini kontrol etmesi zor oluyor ve ust genelde altin icine sokulup tipsiz vi kiyafet seklini aliyor hani beli acilmasin die ama almisim iste desenlerine kanip

Korkutmak istemem ama doktorlar dogunca da ayni olacagini soyluyor en azindan benimki oyle ben sikayetlendim biraz dedim gunduz hic oybamio hep gece belli saatten sonra kipir kipir die dedi soguncada gecmis olsun gunduzleri gece yapacak seninki genelde boyle olur dedi ama halk arasinda alakasi yok diyen cok var . Oglum venim ne gece ne gunduz hic durmazdi hep kipir kipirdi masallah dogunca da oyle oldu uykusuz vir velet simdi bu kiz klbiraz aksam ustu hareketlendi artik aksam ustu baslayip gece ben uyuyana kadar tam gogus kafesime sanirim tekme yada yumruk atiyor en son kafa yukaridaydi ama donmustur belki bazen ayyy sanki hem tekme gem tokat girisio direk gibi oluo ayni anda

Ben kızımı hiç hissetmezdim 23 ,haftam bitmişti ilk tekmesini hissettim çok panik yapmıştım doğuma kadar doğru dürüst hissetmedim hiç gobegimde yılan gibi oynamasını görmedim maşallah bebekligi çok sakindi ama bunda biz ilk gibi yaşıyoruz eşimle oda şaşırıyor kız böyle değildi diye bunu o kadar erken hissettim ki kimse inanmadı ama ben hissediyordum gerçekten bir saat vurmadan durmuyor sürekli bı vurma halinde çok hareketli sanki hiç uyumuyor kızım şuan çok hareketli eşimle diyoruz bu bebiş bizi bebekken yoracak belli inşallah kızin hareketlendigi zamanlar durulur hiç uyumaz durmazsa kızım da bu şekilde ne yaparım nasıl yaparım yetebilirmiyim çok endiseleniyorum

Benim de aynı öyle, eşime kaburgalarım batıyor diyorum o nasıl bir şey öyle diyor, yan yatınca en altlardaki kaburga kemiklerim ağrı yapıyor

Bebeğin beyninde ödem görülüp sağlıkla doğum yapan var mı bildiğiniz..11 haftalığım çık duaya ihtiyacın var dua eder misiniz
Allah yardimciniz olsun insallah haftasi ilerledikce gecen bir durumdur ve sagliklq bebegine kavusursun. Kalpten duam senile. Doktorun ne dedi olumlu mu olumsuz mu goruyor durumunu?

Hic endise etme allah verir kolayligini elbet benimde oglum cok hareketli 4 yasinda suan kiz sakin olur die dua ediyorum ama olmazsa da yapcak bisi yok eve bakmicam yrmek yapmicam vs en azindan bir sure yani ama simdi yapilan planlar tabi isler mi bilmem zamani gelince gorucez artik basa gelen cekilir isin sakasi bi yana iki cocuga yetememe korkusu bende de var sanirim bir cok anne boyle dusunuyor. Bi komsum var 3 oglu var nasil yapiyorsun diyorum wala bi sekil hersey yuruyor diyor umarim oyle olur

Benim de aynı öyle, eşime kaburgalarım batıyor diyorum o nasıl bir şey öyle diyor, yan yatınca en altlardaki kaburga kemiklerim ağrı yapıyor
Yan yatınca göbeğimin altına yastık koymasam duramıyorum batma hissinden denemelisin öyle rahat oluyor uzanmak işkence
İnşallah öyle olur cnm bnm yetememe korkusu insanı kötü etkiliyor sonra hemen iyi şeyler düşünüyorum geçiyor daha kucağımıza almadan başladı endişeler sağlıkla dünyaya gelsin yavrularimiz herşey zamanla umarım oturacak yerine

Aminnn insallahhh. Analik icguduleri iste zaten hassasiz gerekli gereksiz dusunuyoruz. Bosver evrene pozitif mesaj gonderelim tum guzellikler bizi bulsun

Ben kızımda her şeyden bilinçsizce çok çok aldığım için bunda daha temkinli ilerlemeyi düşünüyorum. Böyle derken de inşallah açıkta kalmaz bebeğim
Su an birebir ayni durumdayim. Gec basladim almaya ama kizimda her seyi aldim ama herr seyii fazlasiyla. Bunda yarisinin yarisinin yarisi bile degil. Ayari tutturamadik gibi

Kızlar ayak bileklerim çok şişmiş. Bugün fark ettim 2 bucuk 3 litre su içiyorum tuzlu yemiyorum neden olabilir?
Benim de çok şişiyor resmen parmağımı batırıyorum bi 20 dk çöküklük kalıyor. Su etkili tabi bir de hamur işi beslenme tarzı ödem yaptı bende .. masa başı çalışıyorum onunda etkisi var ... su ve protein beslenme az azalttı.

Bugün benim de sağ bacağımı basarken sanki vajinama bıçak saplanır gibi oluyor
3 gündür çok yürüyorum ondan olabilir mi?
Ya bende de bu var, hani pelvis kemiği ağrısı zaten var hani şu kalça kemikleri sızlıyor muhtemelen magnezyum kalsiyum eksikliği tavan yapmaya başladı, belimdeki zorlanmada bazen sağ bacağıma vuruyor sinir baskısı yapıyor resmen bunu da tahmin ediyorum ama vajina daki ani batmaları ilk kez yaşıyorum resmen bazen bir anda vajinama aniden sivri bişiler batar gibi keskin ağrı oluyor o neden oluyor ki ilkinde kızım hemen doğum pozisyonuna dönmemişti bunda son gidişimde kafası aşağıda demişti doktorum yorgunluktan mı oluyor yoksa bu ablası gibi olmayacak erken mi gelicek kafamda deli sorular

40'ı çıktıktan sonra şapkaya pek gerek yok diyorlar. Ben de bir sürü şey aldım kafam çorba gibi oldu. Elime ne geçerse onu giydiricem bu gidişle

Herkeste bir sıkıntı başlamış Ben de bendeki sorunu söyleyeyim. Memeler büyüyünce aşağı doğru kocaman olmaya başladılar. Alttan da karnım sıkıştırıyor. Arada kalan bölge tahriş olmaya başladı ve canım çok acıyor. Bohçacı teyzeler gibiyim şu an. Karnımda haftama göre büyükmüş zaten doktorum öyle söyledi. Hem karın hem meme bu iki ay nasıl geçecek bakalım

Yorgunluk etkiliyor tabi bir de 2.ve sonraki gebelikler daha zor geçermiş.
Bana da erken gelecek gibi geliyor bakalım hayırlısı..
İlkinde de sağ bacağımı basarken batıyordu hatta doğumdan sonra bile bir ay kadar devam etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…