2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kalçalarım benimde ağrıyor ama sağ sol üstüne yattığım için ,otururken ağrı yok. Doktor da normal genişlediği için ağrı oluyor dedi. Bazen uzandığım koltuktan kalkamıyorum bacağım tutuluyor resmen

Kızlar hamile taytı ihtiyacı olan varsa muhakkak baksın. Sabah geldi denedim hemen yumuşacık sanki hiç yok gibi rahat. Tam kışlık, şimdiye kadar aldığım en iyi tayt diyebilirim. Yalnız biraz uzun kestirmek gerekiyor.

Merhaba kızlar, başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik. Merhaba tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim, sanırım gittiğim kınada oldum.. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. 13 Ekim Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorum bugün yine pcr testi oldum, sonucu bekliyorum. Umarım evime aileme ve evladıma bir an önce kavuşurum. .. bu arada erken doğum sebebim Korona mı onu da bilmiyorum ama kızlar kendinizi koruyun, gerekirse aşı yaptırın, Çok fena bir süreç korona ... Allah hepimize sağlık versin
Küvozde olan bebeğime oksijen desteği (+kortizon hormonu) erken doğumdan ötürü fazla gelişmeyen ciğerlere destek amacıyla veriliyor, bir süre hastanede kalacak, dualarınızı bekliyorum ...

Ay canım neler yaşamışsın çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel kavuşursunuz bebeğinle
Bence koronayla da kınaya gitmenle de bir ilgisi yok canım sakın böyle düşünüp yıpratma kendini.

Ah canım benim sana ve bebişe çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede atlatırsınız gönlünü ferah tut. Hastanede iyi bakarlar merak etme sen. Peki doktorlar erken doğumun sebebini söylemediler mi ? Koronadan olma ihtimali yüksek gibi.

Çok geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız, Allah size sabrını versin. Aşı konusunda ben de katılıyorum tüm aşılarımı oldum hatta 3.doz hakkım gelirse onu dahi olacağım. ama hala kalabalığa girmekten korkuyorum ve malesef işim gereği insanlarla temaslıyım bugün bile pozitif biriyle temaslı çıktım asla maske indirmiyorum, çenemde tuhaf lekeler oluştu mantar gibi. Maskeden şüpheleniyorum ya da gebeliktendir. doğumdan sonra cildiyeyre gideceğim. Siz kaçıncı haftanızda yaptınız doğumunuzu? Magnezyum vs kullanıyor muydunuz? Kaç gram doğdu acaba? En azından sağlıkla bakımını yapıyorlar gerçekten mucizeniz o da sizin. Gerçekten çok geçmiş olsun

Bilmiyorum cnım, bu konu Hk yeterince araştırma yok. Bebeğim Kına gününden sonra aşırı hareketliydi, bilemeyeceğim. Tek bildiğim enfeksiyondan dolayı (ki korona vücutta çok fazla iltihap yapıyor) bebeğin anne karnından çıkma isteği olmasıymış. bir an önce kendini korumak amaçlı oldu herhalde.

Oyyy kıyamam rabbim tez zamanda kavuştursun sizi .Sağlıkla normalde doğum ne zamandi sizin ? Ocak annelerinden çok hatırlayamadım sizi kusura bakmayın .Küvözden çok güçlü bir şekilde çıkacak inşallah yavru kuzu.

kanımda çok yüksek enfeksiyon varmış. nedenini çözemediler. Büyük ihtimalle korona diye düşünüyorum. O an doktorlar bebeğin ve benim sağlığıma odaklanmışlardı. acil kararla doğumu yaptırdılar.

Cok gecmis olsun. İnsallah sen de bebisin de kolaylıkla atlatırsınız bu süreci İcini ferah tutmaya calis, bu ayriliktan sonra sağlıkla kavuşursunuz insallah

Ya cok gecmis olsn cnm allah saglikla kucagina almani nasip etsin peki bu surecte sut sagabildin mi bebegin icin? Kac haftalikti bi de dogdugunda? Ztn cok cektin sen de bulantidan fln diye hatirliorm zor bi hamilelik oldu senin icin dua edicem tez zamanda kavusun;(

Canım cok gecmıs olsun şok içinde okudum yasadıklarını tez zamanda saglıkla kavus yavruna cok uzuldum yaa hareketli gecırmıssın

Çok geçmiş olsun canım, bebeğine kavuşursun inşallah en yakın zamanda. Kaç haftalık doğdu?

Çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla sizler de bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Maske takmaktan sivilceler ve lekeler oluyor malesef. doğumum 25. haftada oldu,750 gram....magnezyum kullanmıyordum, ne işe yarıyor?

Yaaa canım neler olmuş öyle, bende seni merak ediyordum açıkçası ama işe başladım demiştin en son, çok şaşırdım Allah sanada bebişe de güç kuvvet versin, biran önce kavuşursunuz inşallah, dualarımız sizinle

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
ben yaklaşık 3 aydır pek giremiyorum, hamilelik ilk aylarda çok fazla bulantı kusma problemi yaşamıştım.

Çok geçmiş olsun canım . Allah yinede seni ve evladını korumuş önemli olan o. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz

Cok gecmis olsun. İnsallah sen de bebisin de kolaylıkla atlatırsınız bu süreci İcini ferah tutmaya calis, bu ayriliktan sonra sağlıkla kavuşursunuz insallah
Teşekkür ediyorum, Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

çok sağol canım benim, doğru hatırlıyorsun. bulantı kusma çoktu, 2 defa hastaneye yattım. 5. ayda geçti..Sütüm var çok şükür, pompayla sağıyorum. eşim neyse ki korona değil, o bebeği görmeye giderken sütleri de götürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…