2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım cok gecmıs olsun şok içinde okudum yasadıklarını tez zamanda saglıkla kavus yavruna cok uzuldum yaa hareketli gecırmıssın
benim hayatım çok aksiyonlu kuzum :)) ilk aylar kusma bulantı, sonra kanama... hastanede kalma. sonraları yediklerimden pek tat alamama... en son işte kramplar açılma derken erken doğum, üstüne korona... Allah sınıyor bizleri... yaşıyorsak çok şükür :)

evet canım bulantılarım azalınca işe başladım, hatta işyeri ile anlaşmıştık Aralıkta son ay çalışacaktım. kısmet böyleymiş. Planlasak da bazı şeyler Allah ne zaman isterse o zaman oluyor.. İnş iyi olur bebeğim, tek duam bu. Şuan küvozde ciğerleri için hormon desteği alıyor. İnş süreç başarılı olur. Sağlıklı gebelik dilerim, inş hayırlısı ile kucağına alırsın
Çok geçmiş olsun canım . Allah yinede seni ve evladını korumuş önemli olan o. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz
Teşekkür ediyorum, haklısın, Allah limseyi evlatlarıyla sınamasın. Sağlıkla kucağınıza alın inş...

Ah canım çok çok geçmiş olsun. Üzülerek okudum yazdıklarını. Rabbim seni bebeğine kavuştursun. insaaAlalh kuvezden çıkar sağlıkla kucağına alırsın. Kuvezde bebeği olan anneleri çok iyi anlarım benim büyük oğlum da iki hafta kuvezde kalmıştı... zor bir surecti. Yaşayan bilir Sen sütünü sagmaya özen goster o senin sütunle toparlanacak insaAllah Dualarım seninle.

Ah canım ya neler yaşamışsın kaç haftalık doğum yapmış oldun? Neyseki bebeğin sağlıkla gelmiş bşr müddet sonra kavuşursunuz sende bu süreçte tooarlanmış olursun. Aşı olmuşmuydun? Heralde seninde longcovid dediklerinden ama büyük kısmını atlatmışsın. Güzelce beslen sonraki günlere güç lazım olacak sana.

İnşallah canım benim... 26 haftalık. Long mudur, short mudur bilmem ama tek bildiğim 21 gündür Koronayım. inş bugünki testtim negatif çıkar da bebeğime kavuşurum :)

Duaların için çok teşekkür ederim canım. Şuan moralmen iyiyim, her geçen gün iyiye gidiyor çok şükür. Sütüm de var, sağıyorum bol bol...

Kaç haftalık canım bebek doğum yaptığında ? Bu haftalarda yaşam şansı oldukça yükseliyor artık

Allah yardımcın olsun. En kısa süre de iyileşir hemen kucağına alırsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun..

Kızlar bikac kahvaltıdır tatli bisey yiyince ozellikle bal bi fena oluyorum
Nedendir acaba seker testinde sorun gözükmüyor

Tsh yuksek çıkmış yine bende az once öğrendim sinirim bozuldu
Tiroidi olan hamişler acaba dahiliye destekli mi devam ettiniz
Yoksa kadın dogum dr unuz mu krar verdi doza

Kızlar merhaba ben 32. Haftanın içindeyim kilolu olduğum İçin doktor olsalar iğne verdi tansiyonum normal pıhtılaşma yok ama sırf kilodan dolayı verdi ben de anlayamadım benim gibi kullanan var mı?

Kızlar merhaba ben 32. Haftanın içindeyim kilolu olduğum İçin doktor olsalar iğne verdi tansiyonum normal pıhtılaşma yok ama sırf kilodan dolayı verdi ben de anlayamadım benim gibi kullanan var mı?
Oksapar ben kullaniyorm ama onceki hamileligimde plasenta sorunu yasadigim icin verdi cnm kilodan verilen duymadm ama doktorun vardir bir bildigi

Allah yardımcın olsun. En kısa süre de iyileşir hemen kucağına alırsın inşallah
Teşekkürler canım, Allah razı olsun :)
Ah ben kiyamam o prense.. sutunu vermeye baslamislar mi peki?
evet ilkgünden beri alıyor, hatta bu aralar arttırmışlar.
Ben de dedim ülkemizin neresinde karantina süresinden sonra pcr testi yapılıyor.
Türkiyede yapılmıyor evet, 14 gün sonunda karantina bitiyor sonra sen sağ ben selamet...
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun..
Oyyy oyyy
Rabbim sifa versin ikinizede
Biran önce sağlıkla kavustursun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…