benim hayatım çok aksiyonlu kuzum :)) ilk aylar kusma bulantı, sonra kanama... hastanede kalma. sonraları yediklerimden pek tat alamama... en son işte kramplar açılma derken erken doğum, üstüne korona... Allah sınıyor bizleri... yaşıyorsak çok şükür :)Canım cok gecmıs olsun şok içinde okudum yasadıklarını tez zamanda saglıkla kavus yavruna cok uzuldum yaa hareketli gecırmıssın
teşekkürler canım, 26 haftalıkÇok geçmiş olsun canım, bebeğine kavuşursun inşallah en yakın zamanda. Kaç haftalık doğdu?
evet canım bulantılarım azalınca işe başladım, hatta işyeri ile anlaşmıştık Aralıkta son ay çalışacaktım. kısmet böyleymiş. Planlasak da bazı şeyler Allah ne zaman isterse o zaman oluyor.. İnş iyi olur bebeğim, tek duam bu. Şuan küvozde ciğerleri için hormon desteği alıyor. İnş süreç başarılı olur. Sağlıklı gebelik dilerim, inş hayırlısı ile kucağına alırsınYaaa canım neler olmuş öyle, bende seni merak ediyordum açıkçası ama işe başladım demiştin en son, çok şaşırdım Allah sanada bebişe de güç kuvvet versin, biran önce kavuşursunuz inşallah, dualarımız sizinle
Teşekkür ediyorum, haklısın, Allah limseyi evlatlarıyla sınamasın. Sağlıkla kucağınıza alın inş...Çok geçmiş olsun canım. Allah yinede seni ve evladını korumuş önemli olan o. İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz
Ah canım çok çok geçmiş olsun. Üzülerek okudum yazdıklarını. Rabbim seni bebeğine kavuştursun. insaaAlalh kuvezden çıkar sağlıkla kucağına alırsın. Kuvezde bebeği olan anneleri çok iyi anlarım benim büyük oğlum da iki hafta kuvezde kalmıştı... zor bir surecti. Yaşayan bilir Sen sütünü sagmaya özen goster o senin sütunle toparlanacak insaAllah Dualarım seninle.Merhaba kızlar, başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik. Merhaba tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim, sanırım gittiğim kınada oldum.. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. 13 Ekim Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorumbugün yine pcr testi oldum, sonucu bekliyorum. Umarım evime aileme ve evladıma bir an önce kavuşurum. .. bu arada erken doğum sebebim Korona mı onu da bilmiyorum ama kızlar kendinizi koruyun, gerekirse aşı yaptırın, Çok fena bir süreç korona ... Allah hepimize sağlık versin
Küvozde olan bebeğime oksijen desteği (+kortizon hormonu) erken doğumdan ötürü fazla gelişmeyen ciğerlere destek amacıyla veriliyor, bir süre hastanede kalacak, dualarınızı bekliyorum ...
Ah canım ya neler yaşamışsın kaç haftalık doğum yapmış oldun? Neyseki bebeğin sağlıkla gelmiş bşr müddet sonra kavuşursunuz sende bu süreçte tooarlanmış olursun. Aşı olmuşmuydun? Heralde seninde longcovid dediklerinden ama büyük kısmını atlatmışsın. Güzelce beslen sonraki günlere güç lazım olacak sana.Merhaba kızlar, başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik. Merhaba tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim, sanırım gittiğim kınada oldum.. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. 13 Ekim Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorumbugün yine pcr testi oldum, sonucu bekliyorum. Umarım evime aileme ve evladıma bir an önce kavuşurum. .. bu arada erken doğum sebebim Korona mı onu da bilmiyorum ama kızlar kendinizi koruyun, gerekirse aşı yaptırın, Çok fena bir süreç korona ... Allah hepimize sağlık versin
Küvozde olan bebeğime oksijen desteği (+kortizon hormonu) erken doğumdan ötürü fazla gelişmeyen ciğerlere destek amacıyla veriliyor, bir süre hastanede kalacak, dualarınızı bekliyorum ...
İnşallah canım benim... 26 haftalık. Long mudur, short mudur bilmem ama tek bildiğim 21 gündür Koronayım. inş bugünki testtim negatif çıkar da bebeğime kavuşurum :)Ah canım ya neler yaşamışsın kaç haftalık doğum yapmış oldun? Neyseki bebeğin sağlıkla gelmiş bşr müddet sonra kavuşursunuz sende bu süreçte tooarlanmış olursun. Aşı olmuşmuydun? Heralde seninde longcovid dediklerinden ama büyük kısmını atlatmışsın. Güzelce beslen sonraki günlere güç lazım olacak sana.
Duaların için çok teşekkür ederim canım. Şuan moralmen iyiyim, her geçen gün iyiye gidiyor çok şükür. Sütüm de var, sağıyorum bol bol...Ah canım çok çok geçmiş olsun. Üzülerek okudum yazdıklarını. Rabbim seni bebeğine kavuştursun. insaaAlalh kuvezden çıkar sağlıkla kucağına alırsın. Kuvezde bebeği olan anneleri çok iyi anlarım benim büyük oğlum da iki hafta kuvezde kalmıştı... zor bir surecti. Yaşayan bilir Sen sütünü sagmaya özen goster o senin sütunle toparlanacak insaAllah Dualarım seninle.
Kaç haftalık canım bebek doğum yaptığında ? Bu haftalarda yaşam şansı oldukça yükseliyor artıkkanımda çok yüksek enfeksiyon varmış. nedenini çözemediler. Büyük ihtimalle korona diye düşünüyorum. O an doktorlar bebeğin ve benim sağlığıma odaklanmışlardı. acil kararla doğumu yaptırdılar.
26 canım. Ben almanyadayım, burada erken doğum premature bebekler konusunda uzman üniversite hastanesi var. Orda tedavi görüyor minik prensim :)Kaç haftalık canım bebek doğum yaptığında ? Bu haftalarda yaşam şansı oldukça yükseliyor artık
Çok şanslısın o açıdan hiç üzülme inşallah kavuşursunuz yakın zamanda :)26 canım. Ben almanyadayım, burada erken doğum premature bebekler konusunda uzman üniversite hastanesi var. Orda tedavi görüyor minik prensim :)
Allah yardımcın olsun. En kısa süre de iyileşir hemen kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar, başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik. Merhaba tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim, sanırım gittiğim kınada oldum.. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. 13 Ekim Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorumbugün yine pcr testi oldum, sonucu bekliyorum. Umarım evime aileme ve evladıma bir an önce kavuşurum. .. bu arada erken doğum sebebim Korona mı onu da bilmiyorum ama kızlar kendinizi koruyun, gerekirse aşı yaptırın, Çok fena bir süreç korona ... Allah hepimize sağlık versin
Ah ben kiyamam o prense.. sutunu vermeye baslamislar mi peki?26 canım. Ben almanyadayım, burada erken doğum premature bebekler konusunda uzman üniversite hastanesi var. Orda tedavi görüyor minik prensim :)
Ben de dedim ülkemizin neresinde karantina süresinden sonra pcr testi yapılıyor.26 canım. Ben almanyadayım, burada erken doğum premature bebekler konusunda uzman üniversite hastanesi var. Orda tedavi görüyor minik prensim :)
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun..Merhaba kızlar, başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik. Merhaba tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim, sanırım gittiğim kınada oldum.. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. 13 Ekim Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorumbugün yine pcr testi oldum, sonucu bekliyorum. Umarım evime aileme ve evladıma bir an önce kavuşurum. .. bu arada erken doğum sebebim Korona mı onu da bilmiyorum ama kızlar kendinizi koruyun, gerekirse aşı yaptırın, Çok fena bir süreç korona ... Allah hepimize sağlık versin
Oyyy oyyy26 canım. Ben almanyadayım, burada erken doğum premature bebekler konusunda uzman üniversite hastanesi var. Orda tedavi görüyor minik prensim :)
Oksapar ben kullaniyorm ama onceki hamileligimde plasenta sorunu yasadigim icin verdi cnm kilodan verilen duymadm ama doktorun vardir bir bildigiKızlar merhaba ben 32. Haftanın içindeyim kilolu olduğum İçin doktor olsalar iğne verdi tansiyonum normal pıhtılaşma yok ama sırf kilodan dolayı verdi ben de anlayamadım benim gibi kullanan var mı?
Teşekkürler canım, Allah razı olsun :)Allah yardımcın olsun. En kısa süre de iyileşir hemen kucağına alırsın inşallah
Ah ben kiyamam o prense.. sutunu vermeye baslamislar mi peki?
Türkiyede yapılmıyor evet, 14 gün sonunda karantina bitiyor sonra sen sağ ben selamet...Ben de dedim ülkemizin neresinde karantina süresinden sonra pcr testi yapılıyor.
Teşekkürler canım, Allah razı olsun :)Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun..
Teşekkürler canım, Allah razı olsun :)Oyyy oyyy
Rabbim sifa versin ikinizede
Biran önce sağlıkla kavustursun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?