Bende hipotroit hastasiyim. İlac kullanimini kesmistik ancak gebelikle beraber dahiliyeye yonlendirildim doza dahiliye doktorunun karar vermesi daha dogruymus doktorumun tavsiyesi bu sekilde oldu. Suan 125 mg lik levatron kullaniyorum. İhmal etme bence dahiliye ile gorusmeni tavsiye ederimTsh yuksek çıkmış yine bendeaz once öğrendim sinirim bozuldu
Tiroidi olan hamişler acaba dahiliye destekli mi devam ettiniz
Yoksa kadın dogum dr unuz mu krar verdi doza
Endokrin uzmani ile gorus cnm, dogrusunu o soyler. Bazen mesela uc gun 50 dort gun 25 kullan gibi fantastik dozlarla gereksiz doz almani engelliyorlar..boylesi daha dogru. Bende kronik Hashimatoyum o sekilde ilerliyorum. Bir de tavsiyem gluteni azalt. Tiroidin dusmani gluten. Hic yeme demiyorum ama mumkun oldugunca yeme. Her gun bir bardak kefir icebilirsen super olur. Ben hamileligimde her seyden tiksindigim icin icemiyorum.. normalde icerdim.
Evet fark cikiyor bende de illaji gidince tekrar ettiriyorSağlık ocağında yaptırdığım testlerde hep tsh sorunlu çıkıyor. Başka yerde tekrarlatıyor doktorum 2 seferdir. Onlarda sorun çıkmıyor. O yüzden ilaç kullanmıyorum.
Doğruluğundan emin değilseniz tekrar edin isterseniz testi.
Oyy 125 mg baya yuksekmisBende hipotroit hastasiyim. İlac kullanimini kesmistik ancak gebelikle beraber dahiliyeye yonlendirildim doza dahiliye doktorunun karar vermesi daha dogruymus doktorumun tavsiyesi bu sekilde oldu. Suan 125 mg lik levatron kullaniyorum. İhmal etme bence dahiliye ile gorusmeni tavsiye ederim
Evet ama bu ilacin dozu hastanin kilosu baz alinarak yeterligigi hesaplaniyor. Bendeniz de bir fil kadar oldugumdan anca yetiyormusEvet fark cikiyor bende de illaji gidince tekrar ettiriyor
Ama uc asagi bes yukari buyuk fark olmadi
Ayda bir dahiliyeye gidip.kan veriyorum ilaca da devam ediyorum en baştan beri. Tsh yuksek.cikinca genelde.kadin dogumcular direk dahiliyeye.gonderiyorlar
Dusse bile ediyoruz galiba ama dozu onemlii
Bi de yuksek derken ne kadar yuksek. Moralini Bozma sakin. Oyle hemen bebegi etkilemiyor. Cook uzun sure cook yuksek degerlere cikacak sen de ilacini kullanmayacaksin da oyle artik bebegi "etkileyebilir" noktasina gelecek. Merak rtme hemen dozu ayarlarsiniz duzelir. Ayrica tek basina TSH cok bir sey ifade etmiyor t3 ve t4 normale yakinsa o da onemli. Sakin, kisa yuruyusler, moralinin yuksek olmasi troidi toparliyor. Ben profesyonel hasta olarak bunu soyleyebilirim
Saron sevgili professional hasta cumartesi rNdevum vardi beklesem cok mu uzagmis olurum acaba
Oyy 125 mg baya yuksekmis
Allah hepimize sifa versin
Bende bir filcik oldumEvet ama bu ilacin dozu hastanin kilosu baz alinarak yeterligigi hesaplaniyor. Bendeniz de bir fil kadar oldugumdan anca yetiyormus
Aman efendim ne demekBende bir filcik oldum
Aramizda filligin lafî olmaz
Doguralimda bi hal caresine bakarîz ins
Rabbim yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorumMerhaba kızlar, başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik. Merhaba tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim, sanırım gittiğim kınada oldum.. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. 13 Ekim Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorumbugün yine pcr testi oldum, sonucu bekliyorum. Umarım evime aileme ve evladıma bir an önce kavuşurum. .. bu arada erken doğum sebebim Korona mı onu da bilmiyorum ama kızlar kendinizi koruyun, gerekirse aşı yaptırın, Çok fena bir süreç korona ... Allah hepimize sağlık versin
Küvozde olan bebeğime oksijen desteği (+kortizon hormonu) erken doğumdan ötürü fazla gelişmeyen ciğerlere destek amacıyla veriliyor, bir süre hastanede kalacak, dualarınızı bekliyorum ...
Evet fark cikiyor bende de illaji gidince tekrar ettiriyor
Ama uc asagi bes yukari buyuk fark olmadi
Ayda bir dahiliyeye gidip.kan veriyorum ilaca da devam ediyorum en baştan beri. Tsh yuksek.cikinca genelde.kadin dogumcular direk dahiliyeye.gonderiyorlar
Dusse bile ediyoruz galiba ama dozu onemlii
Bi de yuksek derken ne kadar yuksek. Moralini Bozma sakin. Oyle hemen bebegi etkilemiyor. Cook uzun sure cook yuksek degerlere cikacak sen de ilacini kullanmayacaksin da oyle artik bebegi "etkileyebilir" noktasina gelecek. Merak rtme hemen dozu ayarlarsiniz duzelir. Ayrica tek basina TSH cok bir sey ifade etmiyor t3 ve t4 normale yakinsa o da onemli. Sakin, kisa yuruyusler, moralinin yuksek olmasi troidi toparliyor. Ben profesyonel hasta olarak bunu soyleyebilirim
Saron sevgili professional hasta cumartesi rNdevum vardi beklesem cok mu uzagmis olurum acaba
Oyy 125 mg baya yuksekmis
Allah hepimize sifa versin
Evet ama bu ilacin dozu hastanin kilosu baz alinarak yeterligigi hesaplaniyor. Bendeniz de bir fil kadar oldugumdan anca yetiyormus
Yeni evhamin hayirli olsun cnm:)) benimki de gece gordugum korkunc ruya.Arkadaşlar iyi akşamlar, benim bugünkü evhamım da şu akıntı olayı yanolur yalnız olmadığımı söyleyin çok rahatsız ediyor beni ve korkuyorum bazen sıvıya çok yakın oluyo ama iç çamaşırımda kalıntı bırakıyor ben amniyon sıvısı mı acaba diye korkuyorum. Beyaz sarı arası bir renk. Geçen ay enfeksiyonum vardı bu arada ama çok dikkat ediyorum suyu çok içiyorum ama hala aynı
Ama bu bilgiyi bana doktor verdiAy yok ayol kiloyla alakasi yok ki dozun. Kan degerine gore cnm yaw:) ben yakin kilolarda bazen 50 bazen 100 kullandigim oldu gecmiste o yuzden diyorum:)
Allah Allah valla ilk kez duydum. Dediyse tabi vardir dogrulugu. Ama tabi soyle bisi var bu hormonlar kiloyu fazla sevmiyo. Tetikliyodur belki sikintiyi.Ama bu bilgiyi bana doktor verditabikide kan degeride etkiliymis ama dedigi sey kilo ile orantili hessplanir di
Yaa ben de memelerimi küçültmek istiyorumAman efendim ne demekvala oglumda emzirme dineminde dietisyene gittim gitmez olaydim 7. Ayinda sutumun tadi eksidi oglan emmedi daha ki yakin zamana kadar da sutum geliyordu gebelikten once. Bunda kismetse diet miet yapmam emsin bitsin insallah oyle sonra da derim 40 yasindan sonra dieti napicam hayat bana boyle devam sanirim hahahahaha saka bi yana emzirme doneminden sonra kilo veremezsem ameliyat istiyorum vakalim kismet hayirlisi artik.
Aynı akıntı bende de var haftalardır, tahlillerim temiz çıkıyor, amniyon sıvım da yeterli, akıntı normal zaten gebelikte. Hatta bi ara sadece su geldiği bile olmuştu çok stres yaptığım dönemlerde.Arkadaşlar iyi akşamlar, benim bugünkü evhamım da şu akıntı olayı yanolur yalnız olmadığımı söyleyin çok rahatsız ediyor beni ve korkuyorum bazen sıvıya çok yakın oluyo ama iç çamaşırımda kalıntı bırakıyor ben amniyon sıvısı mı acaba diye korkuyorum. Beyaz sarı arası bir renk. Geçen ay enfeksiyonum vardı bu arada ama çok dikkat ediyorum suyu çok içiyorum ama hala aynı
Erken değil canım normal artık dönmesi beklenir bu haftalarda.Merhaba uzun zamandır yoktumbugun 32.hafta çalışabilir raporu almaya gittim nst ye girdim suanlik bir sıkıntı görünmüyor cok şükür. Kızım gecen hafta makat ters duruyordu bu hafta dönmüş cok şükür 32+2sizce normal mi erken mi baş aşağı dönmesi doğum 28 Aralık görünüyor 7 aralığa kadar çalışmaya devam nasipse
Ayyy onu bende istiyorummmm. Benim asiri buyuk ezelden beri emzirmeden sonra berbat oluo yaaaaYaa ben de memelerimi küçültmek istiyorum
Tabiii kilo vermeni bile engelliyor.Allah Allah valla ilk kez duydum. Dediyse tabi vardir dogrulugu. Ama tabi soyle bisi var bu hormonlar kiloyu fazla sevmiyo. Tetikliyodur belki sikintiyi.
21 yasimdan beri bu hastaliga sahibim malesefAllah Allah valla ilk kez duydum. Dediyse tabi vardir dogrulugu. Ama tabi soyle bisi var bu hormonlar kiloyu fazla sevmiyo. Tetikliyodur belki sikintiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?