2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tsh yuksek çıkmış yine bende az once öğrendim sinirim bozuldu
Tiroidi olan hamişler acaba dahiliye destekli mi devam ettiniz
Yoksa kadın dogum dr unuz mu krar verdi doza
Bende hipotroit hastasiyim. İlac kullanimini kesmistik ancak gebelikle beraber dahiliyeye yonlendirildim doza dahiliye doktorunun karar vermesi daha dogruymus doktorumun tavsiyesi bu sekilde oldu. Suan 125 mg lik levatron kullaniyorum. İhmal etme bence dahiliye ile gorusmeni tavsiye ederim

gluten evet
Kesmeliyim aslinda
Ilk gittigim dr kendi ayarlamisti
Dahiliyeye de yonlendirmedi beni
Simdiki gecen sefer sonuclarim guzeldi bisey demedi
Bu hafta gidicem yonlendirir muhtemelen
Hepinize tesekkur ederim

Evet fark cikiyor bende de illaji gidince tekrar ettiriyor
Ama uc asagi bes yukari buyuk fark olmadi

Ayda bir dahiliyeye gidip.kan veriyorum ilaca da devam ediyorum en baştan beri. Tsh yuksek.cikinca genelde.kadin dogumcular direk dahiliyeye.gonderiyorlar

Dusse bile ediyoruz galiba ama dozu onemlii

Bi de yuksek derken ne kadar yuksek. Moralini Bozma sakin. Oyle hemen bebegi etkilemiyor. Cook uzun sure cook yuksek degerlere cikacak sen de ilacini kullanmayacaksin da oyle artik bebegi "etkileyebilir" noktasina gelecek. Merak rtme hemen dozu ayarlarsiniz duzelir. Ayrica tek basina TSH cok bir sey ifade etmiyor t3 ve t4 normale yakinsa o da onemli. Sakin, kisa yuruyusler, moralinin yuksek olmasi troidi toparliyor. Ben profesyonel hasta olarak bunu soyleyebilirim

Saron sevgili professional hasta cumartesi rNdevum vardi beklesem cok mu uzagmis olurum acaba

Oyy 125 mg baya yuksekmis
Allah hepimize sifa versin

Evet ama bu ilacin dozu hastanin kilosu baz alinarak yeterligigi hesaplaniyor. Bendeniz de bir fil kadar oldugumdan anca yetiyormus

Bende bir filcik oldum
Aramizda filligin lafî olmaz
Doguralimda bi hal caresine bakarîz ins
Aman efendim ne demek vala oglumda emzirme dineminde dietisyene gittim gitmez olaydim 7. Ayinda sutumun tadi eksidi oglan emmedi daha ki yakin zamana kadar da sutum geliyordu gebelikten once. Bunda kismetse diet miet yapmam emsin bitsin insallah oyle sonra da derim 40 yasindan sonra dieti napicam hayat bana boyle devam sanirim hahahahaha saka bi yana emzirme doneminden sonra kilo veremezsem ameliyat istiyorum vakalim kismet hayirlisi artik.

Rabbim yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar, benim bugünkü evhamım da şu akıntı olayı ya nolur yalnız olmadığımı söyleyin çok rahatsız ediyor beni ve korkuyorum bazen sıvıya çok yakın oluyo ama iç çamaşırımda kalıntı bırakıyor ben amniyon sıvısı mı acaba diye korkuyorum. Beyaz sarı arası bir renk. Geçen ay enfeksiyonum vardı bu arada ama çok dikkat ediyorum suyu çok içiyorum ama hala aynı

Merhaba uzun zamandır yoktum bugun 32.hafta çalışabilir raporu almaya gittim nst ye girdim suanlik bir sıkıntı görünmüyor cok şükür. Kızım gecen hafta makat ters duruyordu bu hafta dönmüş cok şükür 32+2sizce normal mi erken mi baş aşağı dönmesi doğum 28 Aralık görünüyor 7 aralığa kadar çalışmaya devam nasipse

ilacina ayni dozda devam et ki Cumartesi tekrar tsh bakarlarsa yeni dozu ona gore ayarlarlar. Benim gebeligin basinda 8-9'a firlamisti. Bisi olmaz merak etme bikac gunden. Yalniz Cumartesi'den itibaren yeni dozun ayarlanmis olsun kafan rahat eder. Bir de ilk uc bebek annenin hormonlarini kullaniyor, sonra ise kendi tiroid hormonlarini salgilamaya basliyor. Yani ilk uc ay suandan daha onemliydi. Bebis kendini idare ediyor merak etme Bu noktada da beslenme onemli. Hamur isinden uzak durmak, makarnayi azaltmak cok faydali olacaktir. Hem sen gereksiz kilo almazsin hem de daha saglikli ilerlersiniz bebisle. Glutensiz ekmek zor bulunuyor ama zaten oldukca tok oldugu icin yapisi fazla yiyemiyosun. Hemen bitmiyor. Evde kendin de yapabilirsin halk ekmegin glutensiz karisimlari var normal ekmek gibi lezzetli oluyormus ben yurtdisindayim denemedim ama gordugum fotolar baya iyi gorunuyordu.

Evet ama bu ilacin dozu hastanin kilosu baz alinarak yeterligigi hesaplaniyor. Bendeniz de bir fil kadar oldugumdan anca yetiyormus
Ay yok ayol kiloyla alakasi yok ki dozun. Kan degerine gore cnm yaw:) ben yakin kilolarda bazen 50 bazen 100 kullandigim oldu gecmiste o yuzden diyorum:)

Yeni evhamin hayirli olsun cnm:)) benimki de gece gordugum korkunc ruya.
Akinti olayi bazen az bazen cok oluyor. Gebeligin bas8nda hatta daha fazlaydi. Oyle bir durum olsa suyunda sorun gorurdu doktor. Bisi yoktur gecen ayki enfeksiyonun kalani gidenidir. Bol bol su ic. Yiyebiliyosan sarimsak, sogan fln ye enfeksiyona iyi gelir. Temizlensin iyice vucut.

Ay yok ayol kiloyla alakasi yok ki dozun. Kan degerine gore cnm yaw:) ben yakin kilolarda bazen 50 bazen 100 kullandigim oldu gecmiste o yuzden diyorum:)
Ama bu bilgiyi bana doktor verdi tabikide kan degeride etkiliymis ama dedigi sey kilo ile orantili hessplanir di

Yaa ben de memelerimi küçültmek istiyorum

Aynı akıntı bende de var haftalardır, tahlillerim temiz çıkıyor, amniyon sıvım da yeterli, akıntı normal zaten gebelikte. Hatta bi ara sadece su geldiği bile olmuştu çok stres yaptığım dönemlerde.

Erken değil canım normal artık dönmesi beklenir bu haftalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…