Ben de idari izindeyim. 32 de çalışamaz raporu alıp götürmem gerekiyor. Çalışmak isteyen çalışır raporu alıyor. Ama her türlü raporu iş yerine sunman lazım.Hanımlar merhaba .Ben 24,haftada idari izne ayrıldım .32, haftada tekrar belge götürülüyor mu?
Çok teşekkür ederim .31+1 de alacağım değil mi?Ben de idari izindeyim. 32 de çalışamaz raporu alıp götürmem gerekiyor. Çalışmak isteyen çalışır raporu alıyor. Ama her türlü raporu iş yerine sunman lazım.
Benim hastanemde tam gününde veriliyor. O yüzden ben 32+0 da alacağım. Bence siz de 32+0 da alabilirsiniz. Hatta bana iş yerimden msj da atıldı. Raporu istedikleri gün de 32+0. günüme denk geliyordu.Çok teşekkür ederim .31+1 de alacağım değil mi?
Benim bugün 32+0 di .Bir sorun olur mu acaba??Benim hastanemde tam gününde veriliyor. O yüzden ben 32+0 da alacağım. Bence siz de 32+0 da alabilirsiniz.
Rabbim bir an önce kavuşmanızı nasip etsin. Korona çok talihsiz bir döneme denk gelmiş inş bu negatif çıkar da kavuşursunuz. Bebek de tehlikeli dönemi atlatmıştır sonrası hep güzel olur inş bu günleri geride bırakırsınız da grubumuzun ilk doğum yapan annesi olarak sorularımızı sana sorarızMerhaba kızlar, başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik. Merhaba tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim, sanırım gittiğim kınada oldum.. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. 13 Ekim Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorumbugün yine pcr testi oldum, sonucu bekliyorum. Umarım evime aileme ve evladıma bir an önce kavuşurum. .. bu arada erken doğum sebebim Korona mı onu da bilmiyorum ama kızlar kendinizi koruyun, gerekirse aşı yaptırın, Çok fena bir süreç korona ... Allah hepimize sağlık versin
Küvozde olan bebeğime oksijen desteği (+kortizon hormonu) erken doğumdan ötürü fazla gelişmeyen ciğerlere destek amacıyla veriliyor, bir süre hastanede kalacak, dualarınızı bekliyorum ...
Benim hastanemde tam gününde veriliyor. O yüzden ben 32+0 da alacağım. Bence siz de 32+0 da alabilirsiniz.
Yok olmaz bence. 32 olmadan vermiyordu raporu. 32. haftanda alabilirsin herhangi bir günde. Yarın olur öbür gün olur.Benim bugün 32+0 di .Bir sorun olur mu acaba??
Korana dan dolayı geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşursun ins. Bebeğin doğmuş analı babalı olsun ömrü uzun bahtı güzel olsun vakti o zamanmış öyle düşün ins o minik 750 gram kocaman olacak annesine kavuşacak ins Allah'ım kucağına sağlıkla almayı nasip etsinMerhaba kızlar, başımdan neler geçti bir bilseniz.. Eşimin kuzeni evlendı kınaya gittik, ertesi gün cinsiyet partisi yaptık erkek evladımız olacağını öğrendik. Merhaba tabi ben o günlerde çok yoruldum. Ertesi gün işe gittim. O gece 5dkda bir kasılma oldu bir ağrıdır hiç geçmedi, sabah hafif kanamam geldi apar topar hastaneye gittik. Doğum sancısıymış, serum fln ile kasılmalar durdurmaya çalıstılar, ayrıca 3cm acılmam vardı. Korona olduğumu da o gün öğrendim, sanırım gittiğim kınada oldum.. Neyse serumu kesmek zorunda kaldılar, kasılmalar devam etmezse Rahim ağzına dikiş atacakları fakat kasılmalar devam etti acil doğuma girdim. 13 Ekim Bebeğim premature doğdu. Şuan küvez sürecinde ben ise ev karantinasındayım. Normalde 14 gün karantina süreci ama benim pcr testim halen pozitif çıkıyor... Bebeğimi 21 gündür görmüyorum. Allah sabır verir diyorum, dua ediyorumbugün yine pcr testi oldum, sonucu bekliyorum. Umarım evime aileme ve evladıma bir an önce kavuşurum. .. bu arada erken doğum sebebim Korona mı onu da bilmiyorum ama kızlar kendinizi koruyun, gerekirse aşı yaptırın, Çok fena bir süreç korona ... Allah hepimize sağlık versin
Küvozde olan bebeğime oksijen desteği (+kortizon hormonu) erken doğumdan ötürü fazla gelişmeyen ciğerlere destek amacıyla veriliyor, bir süre hastanede kalacak, dualarınızı bekliyorum ...
Hamileliğimin başından beri idrar yollarıyla uğraşıyorum böbrek hastalığımdan dolayı . Sürekli antibiyotik veriyorlar geçiyor sonra tekrarlıyor ama çok şükür gelişiminde problem yok bende çok takılıyordum ama baktım takınca olmuyor biraktim çokta zorlamamak lazımmışArkadaşlar iyi akşamlar, benim bugünkü evhamım da şu akıntı olayı yanolur yalnız olmadığımı söyleyin çok rahatsız ediyor beni ve korkuyorum bazen sıvıya çok yakın oluyo ama iç çamaşırımda kalıntı bırakıyor ben amniyon sıvısı mı acaba diye korkuyorum. Beyaz sarı arası bir renk. Geçen ay enfeksiyonum vardı bu arada ama çok dikkat ediyorum suyu çok içiyorum ama hala aynı
nolur lütfen çok merak ediyorum ilk bebeğimmmmUnutmuşum canım ya bayadır yapmıyorum
Bacak arası boş gibi geldi başka ultrason görüntüsü var mı?
Insallah gerek kalmaz cnm ztn baya ileri haftalara gelmissin zamaninda gelsin insallah. Kac gun geride gorunuyor? Bende de gecen sene boyle bi olay yasanmisti gerci gecen sene 6 hafta kdr geriydi de bu sefer de kilosu 3 gun geri cikti korkuyorm surekli o gerilik artar mi dye 2bucuk haftadir gtmedm kontrole daha da 2 haftam varAslında klasik erken doğum riskim yok. Ama 20. Haftalarımın ortasında perinatalog plesentama giden damarlarda biraz direnç görmüştü. O yüzden sık takip ediliyorum. Bebeğim o sebeple biraz geriden geliyor gelişimi. Ama henüz gelişme geriliği var tespiti konmadı. Gelişmeye devam ediyor. Ama ilerde olur da erkenden alınması gerekirse ciğerler gelişmiş olsun diye iğne yapmak istedi.
İkiniz de maskeliyseniz cam da açıksa bulaşmamıştır canım bence insallahKızlar canım çok sıkıldı. İş yerimde dün arabama binen kişinin önce dün akşam eşi pozitif çıkıyor. Bugün de kendi test sonucu pozitifmiş. Madem böyle hir durum var insanlar neden hamile bir kadına kendisini durağa bıraktırırken haber vermiyor ki? O şahıs tam arkama oturmuştu, ikimiz de maskeliydik, araç yolculuğu 10 dk sürmüştür ve benim camım biraz açıktı.
Bunun dışında yeni genelgeye göre evde pozitif çıkan kişi olsa dahi diğer kişiler karantinaya alınmıyor. Mesela bizim güvenliğin kızı pozitif ama kendisi aşılı olduğundan işini yapabiliyor, ben de kargolarımı onun elinden alıyorum. Aslında sokakta artık birden çok temaslıylayız.
Sizce bana arabadaki şahıstan bulaşmış mıdır? Bir daha arabama kimseyi almayacağım. İnsanlara iyilik yapmaya gelmiyor. 2 doz sinovac aşım var ama o kişinin de 2 doz biontech aşısı vardı. Bu hastalık bende ne zaman çıkar eğer bulaşmışsa? Temaslı olduğum gün dün yani pazartesi...
Biz de is yerinden bi arkadasla arabada dip dibe nerdeyse kucak kucaga yaklasik 10 dk yol gttk ve 10 dk da geri donduk. Bu sahis 2 doz biontechli, o pzt belirtileri varmis ama kendini grip saniyomus klasik.. sali daha beter olunca eve gonderdik testi pozitif geldi. O maskesini cikarmamisti allahtan arabada ama ben cikarmistm. Sonucta bana gecmedi. Bence bosa telas yapma durduk yere. Bulasadabilir bulasmayadabilir yani kesinlik yok bazen dibine giriosn bulasmio bazen de evden cikmayana bulasio. Ayni durum suan bzm sekreterde de var annesi pozitif kendisi negatif ise gelio bgn bari maske tak dedm bi de cayciyla oturmus maskesiz yan yana hadi sekretere yaklasmasan cayciyla illa yaklasican fln zor is 2 ay daha dayaniriz insallah ne diym bgne kdr olmadik..Kızlar canım çok sıkıldı. İş yerimde dün arabama binen kişinin önce dün akşam eşi pozitif çıkıyor. Bugün de kendi test sonucu pozitifmiş. Madem böyle hir durum var insanlar neden hamile bir kadına kendisini durağa bıraktırırken haber vermiyor ki? O şahıs tam arkama oturmuştu, ikimiz de maskeliydik, araç yolculuğu 10 dk sürmüştür ve benim camım biraz açıktı.
Bunun dışında yeni genelgeye göre evde pozitif çıkan kişi olsa dahi diğer kişiler karantinaya alınmıyor. Mesela bizim güvenliğin kızı pozitif ama kendisi aşılı olduğundan işini yapabiliyor, ben de kargolarımı onun elinden alıyorum. Aslında sokakta artık birden çok temaslıylayız.
Sizce bana arabadaki şahıstan bulaşmış mıdır? Bir daha arabama kimseyi almayacağım. İnsanlara iyilik yapmaya gelmiyor. 2 doz sinovac aşım var ama o kişinin de 2 doz biontech aşısı vardı. Bu hastalık bende ne zaman çıkar eğer bulaşmışsa? Temaslı olduğum gün dün yani pazartesi...
Canım dahiliye doktoru değil iyi bir endokron doktoruna görünmen lazım bence çnkü ben orda şifamı buldm bir de sor kadın doğum doktoruna selenyum kullanman zararlı mı diye çnkü çok iyi geliyo tsh düşürüyo ve bir de demir hapı içiyosan asla sabah aç karnına tiroid ilacınla birlkte alma onlr yarım saat der ama sen kahvaltıdan bir saat önce iç ilacıTsh yuksek çıkmış yine bendeaz once öğrendim sinirim bozuldu
Tiroidi olan hamişler acaba dahiliye destekli mi devam ettiniz
Yoksa kadın dogum dr unuz mu krar verdi doza
Yok canım anlayamadım.. hayırlısı olsunnolur lütfen çok merak ediyorum ilk bebeğimmmmÇok teşekkür ederimmm
3-4 güne çıkıyormuş sanırım belirtiler ama maskeleriniz varmış cam da açık bence bulaşmamıştır. Bulaştıysa da aşılarınız varmış inşallah hafif geçer ama stres yapma bunun için şimdiden..Kızlar canım çok sıkıldı. İş yerimde dün arabama binen kişinin önce dün akşam eşi pozitif çıkıyor. Bugün de kendi test sonucu pozitifmiş. Madem böyle hir durum var insanlar neden hamile bir kadına kendisini durağa bıraktırırken haber vermiyor ki? O şahıs tam arkama oturmuştu, ikimiz de maskeliydik, araç yolculuğu 10 dk sürmüştür ve benim camım biraz açıktı.
Bu arter sorunu nu sonucta doktorun biliyor degil mi ? Endise duysaydi erken cagirirdi emin ol. Rutin olarak gebe takibi 5 h zaten ama kafa karismasin die ayda bir diyormus doktorlar o sebeble endise etme benceKızlar en son 27 haftalık gittim kontrole bir dahaya 32 de gideceğim haftaya. 5 hafta çok mu ara vermişim acaba ya. Hele bi de arter sorunu varken.. doktorum kendisi 32 de gel dedi hem raporunu da alırsın diye.
Rhea Silvia canım seni doktor kaç haftada bir çağırıyor?
Ne bileyim ilk defa bu kadar çok ara vermiş oluyorum.. gerçi 2 buçuk hafta önce acile gittiğimde bakmıştı bi doktor ama 1 dk baktı bakmadı hiç bilgi vermemişti. Sadece plasenta aşağıda falan demişti onu da merak ediyorum aslında doktorum ne diyecek diye.Bu arter sorunu nu sonucta doktorun biliyor degil mi ? Endise duysaydi erken cagirirdi emin ol. Rutin olarak gebe takibi 5 h zaten ama kafa karismasin die ayda bir diyormus doktorlar o sebeble endise etme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?