2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar English Homeda çok güzel indirim vardı, ben doğum sonrası için nevresim, yüz havlusu ve bebek havlusu aldım, Bebişlerin nevresimlerinde de ayrıca indirim var, ihtiyacınız varsa bir bakın derim

Merhaba normal diye biliyorum pozisyonunun.
Rapor almak için erken davranmadınız mı?
Tarihlerimiz aynı gözüküyor ben 32+0 da alacağım raporu.

Aynı akıntı bende de var haftalardır, tahlillerim temiz çıkıyor, amniyon sıvım da yeterli, akıntı normal zaten gebelikte. Hatta bi ara sadece su geldiği bile olmuştu çok stres yaptığım dönemlerde.

Merhabalar lütfen lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınız

Eklentiler

• 1EC35ABE-EABE-483A-93FC-0EECB4696761.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 20

Başta 5 ocak deniyordu doğum tarihim şuan 28 Aralığa kadar öne geldi 1 hafta önden gittiğini söylüyor doktorum şuan 32+2yim erken değil yani

Aynı akıntı bende de var haftalardır, tahlillerim temiz çıkıyor, amniyon sıvım da yeterli, akıntı normal zaten gebelikte. Hatta bi ara sadece su geldiği bile olmuştu çok stres yaptığım dönemlerde.
Genel olarak normal deniyor evet ama işte insan her şeyi düşünüyor. Neyse bir sıkıntı olmasın da razıyız

Başta 5 ocak deniyordu doğum tarihim şuan 28 Aralığa kadar öne geldi 1 hafta önden gittiğini söylüyor doktorum şuan 32+2yim erken değil yani

Anladım, benim de hep önden gidiyor ama son adet tarihine göre alacağım. Doğumdan sonra daha uzun süre izin kullanmış oluruz. Siz bilirsiniz yine de .

Yalnız değilsin, bana da fitil vermişti tahlil yapmadan. Ama fitilden sonra daha beter oldu. İdrar yolumda iltihap çıktı. Şimdi de antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Hafif akıntıyı kendi halinde bıraksam daha iyiydi sanki. Yoğurt, kefir ve bol su tüketmek yeterli sanırım. Hem okuduğuma göre son zamanlar yaklaştıkça akıntıda artış olması normalmiş.

Aramızda gebelik şekeri olanlar var mı acaba şeker yükleme testim yüksek çıktı çok tedirginim 1.saat 200 2.saat 166

Tahlilsiz fitil gerçekten çok mantıksız olmuş. Ben de geçen ay antibiyotik kullandım canım ama hala var. Kurtulamadım sanırım enfeksiyondan. Perşembe kontrolüm var tekrar idrar tahlili yaptırırım artık

Evet mesela benim düştü aslinda şuan normal seviyede ama yine de ilaca devam ediyorum

Fitil zararsız diye düşündü herhalde doktor. İnşallah tamamen geçer seninki de, ağrı falan yoksa geçiyordur.

Ciğer geliştirici iğne olan var mı aramızda. İnternette bebek hareketlerinde geçici azalma yapabilir yazıyordu. Ben dün ilk iğnemi oldum, hareketler normaldi. Ama bugün ikinci iğnemden sonra pek hareket etmiyor bebeğim. Böyle bir sonuç olabilme ihtimali yazılsa da insan geriliyor ister istemez.

Hareket olayini hic bilmiorm cnm ama niye bu igneyi yapma geregi duydu ki doktorun erken dogum riski mi vardi

Hareket olayini hic bilmiorm cnm ama niye bu igneyi yapma geregi duydu ki doktorun erken dogum riski mi vardi
Aslında klasik erken doğum riskim yok. Ama 20. Haftalarımın ortasında perinatalog plesentama giden damarlarda biraz direnç görmüştü. O yüzden sık takip ediliyorum. Bebeğim o sebeple biraz geriden geliyor gelişimi. Ama henüz gelişme geriliği var tespiti konmadı. Gelişmeye devam ediyor. Ama ilerde olur da erkenden alınması gerekirse ciğerler gelişmiş olsun diye iğne yapmak istedi.

Hanımlar merhaba .Ben 24,haftada idari izne ayrıldım .32, haftada tekrar belge götürülüyor mu?

Tsh yuksek çıkmış yine bende az once öğrendim sinirim bozuldu
Tiroidi olan hamişler acaba dahiliye destekli mi devam ettiniz
Yoksa kadın dogum dr unuz mu krar verdi doza
Benim de tsh yüksek çıkmıştı 50 mg kullan dedi kadın doğum doktoru sonrakinde düzelmişti ama hala devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…