2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benım doktor ne degerlerımı ne kilomu ne hastalıklarını sallamıyor malesef pandemi yı fırsata cevıren hasta kabul etmeyen unversıtede calısan doktorlar ve yuksek muayene ve dogum ücreti cıkaran ozel hastaneler doktorlar yuzunden hıc de memnun olmadıgım doktorda devam ediyorum. Ne sıkıntımı soylesem takılma onlara dıyor. Bebegın fotosunu bıle vermiyor dogunca gorursun mantığında. Allahtan pımpırıık yapmıyorum ama durumum boyle hasta doktor uyumsuzluğu yasıyorum

Goruyorum arttiriyorum. Ben almadim verdim. 74le basladim. Su an 68'im. Daha dogrusu once cokca verip sonra az az aldim.

Aralıkta gelicekmiş gibi hissediyorum, 40 hafta durmaz bu kız etrafımda da 37 de doğuranları görünce tedirgin oldum.. Valla dolabında mis gibi duruyor kıyafetleri, son 2 haftadır da ağırlaştım artık, ufak tefek şeyleri kaldı anca onlarla ilgilenirim. Ayakta durunca belim ağrıyor, kalça kemiklerimi hiç söylemiyorum bile. Eğilmesi kalkması ayrı dert

benim wevel marka elektronik vardı ayarı resetleniyordu sürekli ben de duvara civalı klasik model aldım onla daha rahat ettim ama nem ölçmüyor tabiki

Ya ben de heves edip hic cesaret edenemistim. Kendiniz mi yapuyosunuz Duval kagitcilar? Kolay mi? Ben de istoyorum ben de ben de
Bende hayvanlı duvar kağıdı istiyorum yapıp yapmamak arasında kaldım
Bu çok hoşuma gitti ya da sadece iki tane poster tarzı bişey mi koysam bı türlü karar veremedim

Bebisler alsinda sıkıntı yok benim doktor çok memnun almamamdan
Benim doktor pek yorumsuz tartmiyor bile beni :))
Goruyorum arttiriyorum. Ben almadim verdim. 74le basladim. Su an 68'im. Daha dogrusu once cokca verip sonra az az aldim.
Wauwwww ne güzel ben kızımda aldiklarimi veremedim üstüne kilo aldım öyle kaldı bunda çok korkuyordum gene alıp veremexsem diye bu seferde az aldım bebek acaba iyimi diye endişeleniyorum :))
Bnm 38+5 im bile Ocak 13 e falan geliyor o yüzden bnm için erkenmis gibi hissediyorum sezeryan olacağım sonuçta ssvd düşünüyordum ama kuyruk sokumundski tümör yüzünden doktor riske atmak istemedi deneme dedi bnde denemeyecegim temizliği ben yapmayacağım Allah'tan bugün çamaşır yıkayıp kurutma hunclama işini bitirirsem daha bsey yapmam :))

Gunaydin kizlar. Bugun berrbat kotu kalktim heryerim agrio sanki halsizim ruyamda doktora gidip agliyordum benim kalcam cok agrio bisi yap die oda normallll diodu sadece bi kalktim ki kalcam felc resmen belimde agri kasiklarimda agri sanirim 2 gun evvel dip kose buyuk temizlik yaptim fena yoruldum cikiyor acisi ama bu kiz beklemicekmis gibime gelio insallah korktuguma ugramam

Günaydınn , çok geçmiş olsun karnında gerginlik ve şişlikte var mı ?

Yokkk suan icin ama aklima gelmedi degil takipteyim wala
Ya benim saydıklarınin üstüne karnimda gerginlikte vardı doktor bebek doğum kanalına baskı yapıyor demişti 1 gün yatırdı serum ve iğne ile düzeldim dikkatli ol uzan fazla iş yapma istersen yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…