Benim doktor fırçalıyor kilo alınca kadın doktorlarda var demek ki bu şey ne yapalım kaç defa hamile kalıyoruz ömrü hayatimzda yemeyek mi yani napak
Ya hareketli olmak iyi bir şey aslında ama dikkatli olmamizda gerekiyor millet hamileyken amuda kalkar parende atıyor o kadar yapamasakta hareket berekettir bebelere yansıması nasıl olur bunun bilmiyorum oğlumda çok sakindim o da sakin bunda deli dana gibiyim sonum hayrolsun inşallah
Benim doktorum da kızıyor, her gittiğimde fil yavrusu dkğurmucan az ye diyor boyum 164, hamilelikten önce kilom 64tü, zaten az yemeye dikkat ediyordum, hamile kalınca biraz yerim diyordum onada doktor kızıyo ayrıca şeker çıktı lohusa dönemimde affetmeyeceğim
Benim doktorum da kızıyor, her gittiğimde fil yavrusu dkğurmucan az ye diyor boyum 164, hamilelikten önce kilom 64tü, zaten az yemeye dikkat ediyordum, hamile kalınca biraz yerim diyordum onada doktor kızıyo ayrıca şeker çıktı lohusa dönemimde affetmeyeceğim
Hamileliği rahat geciremiyoruz korkudan canım epeydir un helvası istiyor ama direniyorum yersem tencere dibini görürüm sonra yaptığım 1 saat yürüyüş yetmez 2-3 saat yürümem lazım gerek yok çünkü benim sınırım yok vur deyince mahalleyi ateşe veririm
Ben de bugün yarın derken yıkamaya başlayamadım. 4-5 gün önce uyku setini kenarlıkları falan yıkadım. Süs yastıkları hala tam kurumadı. Onları kaldırınca kıyafetlere de başlayacağım. Kalın şeyler zor kuruyor.
Hamileliği rahat geciremiyoruz korkudan canım epeydir un helvası istiyor ama direniyorum yersem tencere dibini görürüm sonra yaptığım 1 saat yürüyüş yetmez 2-3 saat yürümem lazım gerek yok çünkü benim sınırım yok vur deyince mahalleyi ateşe veririm
Bugün kontrolüm vardı. Yine 1 hafta önce çıktı normal diyor. Rahim ağzı uzunluğunu bu sefer ölçmedi. Sormadım da bir şey olmaz herhalde şikayetim yok diye ölçmedi.
34. Hafta bir sonraki kontrole gideceğim o zamana doğurmam herhalde
Bugün kontrolüm vardı. Yine 1 hafta önce çıktı normal diyor. Rahim ağzı uzunluğunu bu sefer ölçmedi. Sormadım da bir şey olmaz herhalde şikayetim yok diye ölçmedi.
34. Hafta bir sonraki kontrole gideceğim o zamana doğurmam herhalde
Kadir Çöpdemir in canlandırdığı bir karakter vardı ekmek teknesinde kirli adında o modda geziyorum evde hava da sıcak bugün
Hiç bir hazırlık yapmadım daha ,alınacakları liste yapıyorum Kasım indirimlerinden düşürürsem alırım yoksa normal fiyattan alacam.İlk etapta zaten çok bir şey almayı düşünmüyorum,ihtiyaç dahilinde alacağım herşey elimizin altında ne de olsa .Var mı benim gibi tembel ana ,tek olmadigimi bilmek istiyorum
Ben hepsini pembiş almışım bana kalsa giydirecektim evin içinda ama eşim olmaz diyince hevesim kırıldı artık bana da olmaz gibi geliyo
Allahtan zıbınları beyaz, ekru almışım bi onları giydirebilicem. Battaniyeleri, nevresimleri de sarı, yeşil, turuncu onları da kullanırım.
Çok bir şey almadım oğlana, şu an 0-3 ay arası giyebileceği toplamda 7-8 takım falan vardır, yıkar yıkar giydiririm
Bebeğin yediği helal giydiği haram demişler
Kesinlikle yedikleri helal giydikleri haram benim tek alacağım bebek bezi ve termometre kaldı başka birşey almayacağım ama evin işleri için dha erkene gibi geliyor Ocak ortası sonuçta doğum
Temizliği sen bitir bir an önce gerisi gelir :) Ben hafta sonundan, hafta sonuna yaptım bu işleri. Hafta içi çalışıyorum bir şey yapasım gelmiyor akşamları
Kesinlikle yedikleri helal giydikleri haram benim tek alacağım bebek bezi ve termometre kaldı başka birşey almayacağım ama evin işleri için dha erkene gibi geliyor Ocak ortası sonuçta doğum
Erken değil mi Ocak ortası doğum olacak o zamana kadar gene kirlenir :))
En düşük kilo alan benim sanırım+3 hala ama gobusum bayağı büyümüş