2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim doktorum da kızıyor, her gittiğimde fil yavrusu dkğurmucan az ye diyor boyum 164, hamilelikten önce kilom 64tü, zaten az yemeye dikkat ediyordum, hamile kalınca biraz yerim diyordum onada doktor kızıyo ayrıca şeker çıktı lohusa dönemimde affetmeyeceğim

Hamileliği rahat geciremiyoruz korkudan canım epeydir un helvası istiyor ama direniyorum yersem tencere dibini görürüm sonra yaptığım 1 saat yürüyüş yetmez 2-3 saat yürümem lazım gerek yok çünkü benim sınırım yok vur deyince mahalleyi ateşe veririm

Bana hala yıkamak için erken gibi geliyor

Ben de bugün yarın derken yıkamaya başlayamadım. 4-5 gün önce uyku setini kenarlıkları falan yıkadım. Süs yastıkları hala tam kurumadı. Onları kaldırınca kıyafetlere de başlayacağım. Kalın şeyler zor kuruyor.

Canım istedi
benim de ayarım yok ne kadar yapıldıysa hepsini yerim.
Ben yiyip yiyip yürümüyorum bi de

Bugün kontrolüm vardı. Yine 1 hafta önce çıktı normal diyor. Rahim ağzı uzunluğunu bu sefer ölçmedi. Sormadım da bir şey olmaz herhalde şikayetim yok diye ölçmedi.
34. Hafta bir sonraki kontrole gideceğim o zamana doğurmam herhalde

Uzunluğa belki bakmıştır da söylememiştir iyi çıktıysa.
Bu erkekler hep bir hafta önde gidiyor maşallah

Ahahaha helvas süt yapar derler, bebiş gelince hep beraber mahalleyi ateşe veririz,

Bende henüz ne yatak var ne bebek arabası ne puset ne bebek bezi yalnız değilsin

Kesinlikle yedikleri helal giydikleri haram benim tek alacağım bebek bezi ve termometre kaldı başka birşey almayacağım ama evin işleri için dha erkene gibi geliyor Ocak ortası sonuçta doğum
Temizliği sen bitir bir an önce gerisi gelir :) Ben hafta sonundan, hafta sonuna yaptım bu işleri. Hafta içi çalışıyorum bir şey yapasım gelmiyor akşamları
Erken değil mi Ocak ortası doğum olacak o zamana kadar gene kirlenir :))
Bende +4 henüz tartıda ama görünüşe bakılacak olursa +10 falan
En düşük kilo alan benim sanırım+3 hala ama gobusum bayağı büyümüş

Başta çok mu kilo verdin sende benim öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…