2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nst icin erken degil mi beni hala sokmadi hic. ilk gebeligimdede 34 den sonra aliyorlardi. Konteolum ayin 20 sinde o zaman baslicaz
Yok canim ben rutin girmedim zaten. Dun bahsetmiştim ya regl sancisi gibi sancilarim oldu diye. Ona istinaden aldılar

Kızlar benim bi arkadaşımında suyu azdı hergün bol bol portakal havuç suyu falan içti düzeldi.Armutta yiyin birde Migros’ta havuç suyu var ama ne kadar organik bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2948837
Annesi eğilemiyo diye çorabını giydiriyo kızım
Sizin kızlarınız da böyle olsun inşallah.. oğlandan böyle şeyler beklemiyim değil mi
Yaaaaaaa tuuuu masallahhh sizeee yoo oglumda yapiyor cunku babadan goruyor sagolsun insallah oglunda boyle merhametli bir cocuk olur bayildimmm

Eki Görüntüle 2948837
Annesi eğilemiyo diye çorabını giydiriyo kızım
Sizin kızlarınız da böyle olsun inşallah.. oğlandan böyle şeyler beklemiyim değil mi
Bekle bekle canim. Benim oğlum sağolsun uzandigim yerden tatlı tatlı annecim şunu getirir misin bunu getirir misin deyince tamam annecim kıyamam sana diyogetiriyor.

Bir de sormak istediğim baby me markasının yeni doğan şampuanını kullanan var mı şu an çok ucuz da alsam mı

Bunlar cok agir oluyor ve cok buyuk iste port bebe cikmayan travellar cok daha kullanisli diyorlar. Urun ok guzel kaliteli ve uygun fiyatli ama eksi yani cok fazla tabi kisisel bir gorus bu

Hanımlar sol tarafımda kasığın üstü göbeğin altı orta bir noktada, bebek hareketine benzemeyen sistematik bir hareket var. Sanki damar atması gibi. Dün gece o harekete uyandım, başta bebek hareketi sandım ancak çok sistematik bir şekilde atıyor. Gün içince de devam etti. Şu an hala ara ara başlayıp duruyor. Sizce acile gidip göstermeli miyim çok tedirgin oldum inşallah kötü bir durum yoktur? 29. haftadayız bu arada.

Hickirik tutuyor olmasin

Bebeğin hickirigi olmasın o.

Bedavadan biraz pahali almissin suan ki fiyati gorunce gule gule kullansin bebisin. Yaa kiziyorum boyle olunca demekki 2bin kurtariyor ama suan ki satisa bak her sey boyle degil mi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…