2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Daha önce hiç olmamıştı böyle bir hareket. Bugün ilk kez oldu ve dün geceden beri 5-6. kez oluyor o yüzden tedirgin oldum epey. Bir de tecrübesizlik tabii. İnşallah hıçkırıktır çok sağolun.
Benim bugün çok hareketsiz bende buna tedirgin oldum şuan

Bedavadan biraz pahali almissin suan ki fiyati gorunce gule gule kullansin bebisin. Yaa kiziyorum boyle olunca demekki 2bin kurtariyor ama suan ki satisa bak her sey boyle degil mi zaten
Ben aldığım zamanda da hepsiburada da aynı fiyatti canım. E bebeğe baktım tükenmiş ordan link veremedim . Göstermek için burdan verdim link. E bebeği takip et sık gelen bir modelmiş bide çabuk tükenen satıcı öyle demişti. Ve mutlaka indirimli bulursun . Bu arada 3 rengi var asker yeşili, bu bide kırmızıydı sanırım

Kızlar bebeğin döndüğünü hareketlerinden nasıl anlaşılır? Geçen gittiğimde tersti. Doğum pozisyonunu aldığını nasıl anlarım ?

Canım benmde 3 hafta önce öyleydi. Hergün armut 3 litre su içtim düzeldi şükür. Havuç suyunu katı meyve sıkacağından sıkman gerekiyor günde bir kere ama çok şekerli olduğu için şekerin varsa önermiyolar

Şekerim yok çok şükür, katı meyve sıkacağını da aldım artık napalım sağlık daha önemli. Armut ben de duymuştum ondan da yiyim.

Aaa tamam cok saol takip edeyim

Eki Görüntüle 2948837
Annesi eğilemiyo diye çorabını giydiriyo kızım
Sizin kızlarınız da böyle olsun inşallah.. oğlandan böyle şeyler beklemiyim değil mi
Ahh guzelim benimmm..Kuzu bunlar yaa. Ya lutfen oglundan da bekle boyle seyler. Oglan analari size cok buyuk gorev dusuyor. Kizlardan ne beklerseniz erkeklerden de bekleyin ki kizlarimizin karsisina boyle vicdanli duzgun evlatlar ciksin

Tek bir odanın camını peteğini kapısını sildim. Şu an yamulmuş durumdayım. Dikkat ederek yaptım erişemediğim yerlere uzanmadım ama benim harcım değilmiş.
Yatak odasına koyacağım çocuğumun şifonyerini yıkamadan önce temiz olsun istedim. Yamuldum.

Aynı yamulmayı pazar günü bende yaşadım. Temizlik zamanı geçmiş dedim kendi kendime

Gecen ben evi konple temiledim camlar dahil ( elimin yettigi kadar sildim bende sadece ) ki salon camini silemedim kaldi esime kalsa yapma hafta sonu ven yaparim dio ama o hafta sonu hic gelmio 2 gun kendime gelemedim cok normal

Gecen ben evi konple temiledim camlar dahil ( elimin yettigi kadar sildim bende sadece ) ki salon camini silemedim kaldi esime kalsa yapma hafta sonu ven yaparim dio ama o hafta sonu hic gelmio 2 gun kendime gelemedim cok normal

Bütün evi güvenip de yapamazdım ama bir oda bir şey olmaz yavaş yavaş yaparım dedim. Belim tutmuyor şu an

Hqftasonu biz de toparlama temizlik yaptik esimle. Camlar ve kapilar kaldi. Onlara da birini cagircam tekrar elden gecmis olur hem ev de. Ama bittim yorgunluktan su an koltuktan kalkamiyorm..

Kızlar bebeğin döndüğünü hareketlerinden nasıl anlaşılır? Geçen gittiğimde tersti. Doğum pozisyonunu aldığını nasıl anlarım ?
Mesaneye çok baskı oluyor, ayağa kalktığın an tuvaletin geliyor. Bi de yürürken bebek çıkıverecek gibi geliyor ben bunlardan anlamıştım, bugün de doktor söyledi dönmüş diye.
Bir de hıçkırıklarını alt tarafta ve derinlerde, ayak hareketlerini göbek deliği civarında hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…