2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende bu şekilde hazırlamıştım duruyor hastane çantasında, sadece benimkileri koymadım

Ben de 9,5 -10 kilo arasında gidip geliyorum bu hafta. Kalan sürede tahmini kaç kilo alırız Benim üst limitim 12 sanki daha fazlasına kalbim dayanmayabilir
Abartılı yemezsek, tatlıya karbonhidrata düşmezsek haftada yarım kilo alınıyormuş bundan sonra. O da 4 kilo yapıyor bende. ama benim tatlısız günüm yok maalesef

Doğumdan sonra bi süre daha içimde bebek hareketine benzeyen hareketler hissetmiştim ben. Meğer rahim kendini toplarkenki hareketlermiş.
Birde fena sancı oluyor
Cidden ağrılı olduğunu hatırlıyorum
Rahim kendini toparladigi içinmiş yine

Tabiki yaptirmama taraftari degilim 2 asimida yaptirdim benimde icim rahat eder yaptirinca ama zamani nasil ayarlarlar orasi handikap. Dun aksam biraz dogum hikayeleri okudum anam hastaneye girip 10 dk da doguranda var 5 gun kalanda hakkimizda hayirlisi insallah diorum en son

O pcr testi beni çok geriyor çok şükür hiç yaptırmadım gerek olmadı ama eşim memur olduğu için aşı çıkana kadar birkaç kere yaptırmak zorunda kalmıştı çok can yakıcı bir şey sen dayanamazsın kesin demişti... Ben doğumdan çok testten korkuyorum

Ben organizer almıştım ona koyacağım henüz ürünlerim gelmedi ama bu hafta içi gelir sanırım .

Eşinin canı tatlıymış bir acısı yok öyle korkma

Yok beee oyle korkulcak bisi degil ok anlik bi geniz bogaz yanmasi oluyor 5 dk yanma devam edio ama at sinegi isirigi kivaminda ogluma bile 2 kez yaptirdik

Ben kilitli poşetlerin yanı sıra organizer aldım. Düzeni nasıl yaparım bilmiyorum ama mümkün olduğu kadar pratik olmalı. Hurcun içinde kıyafet aranmamalıyız Gecelik ve pijamalar bir organizerda olur onlar daha büyük olacak. Bebeğin takımlarını ayrı ayrı poşetlerim. Bakımla ilgili şeyler ayrı. Kendime bornoz koyacağım. Bornoz saçma mı olur bilemedim. Havlu şampuan diş macunu vs. Daha eşime de bir şeyler koyacağım. Konulacak bir ton şey olur da yarısı kullanılmaz gelir herhalde Ben en çok o arada derede makyajıyla süsüyle püsüyle uğraşanlara hayranım. Ben kesin kendimi dağıtırım

Wala bavulum duzenliydi ama annemle yapmistik ve bavulu ben hastanede hic acmadigim icin zerre hatirlamiyorum ne nasildi die . Makyaj mi oda ne berbat gorunuyordum dagilmis kaymisti tipim hastanede de hic bir sekilde foto cektirmedim bebek haric eve geldim yikandim paklandim oyle resim cekildim wala

Şimdi yargılamak gibi olmasın ama abimin eşi bebekten çok fotoğrafçıyla ve makyajıyla süsüyle püsüyle ilgilenmişti. Hayret etmiştim. Hatta annem o şoku bir süre üstünden atamayıp çok üzülmüştü. Sanki doğuma değil de bir markanın katalog çekimine gitmiş gibiydik. Tabi herkesin kendi tercihi ama ben fotoğrafçı falan istemiyorum. Her şey yolunda giderse bebek 10 günlükken falan yenidoğan çekimi yaptıracağız o kadar.

Yani tabi herkesin tercihi farkli olabilir bosver gecmis zaman. Ben ilk oglumda devlet hastanesinde yapmistim riskli dogum hic bir ozel kabul etmemisti vs. Haliyle oraya fotografci flan alinmiyor simdi bunda istedim gelsin fotografci hatta hastanenin kuaforude var ama esim engelledi 1. Nin gunahi ne buyuyunce resimlere bakip sorarsa ne diceksin aciklarsin ama anlamayabilir ve cok uzuur esitlik saglamaliyiz dedi dusununce kendi heveslerim icin cocuguma bunu yasatmak istemem o sebeble fotograf flan falan yapmayacagim bende kismetse1. Ye ne yaptiysam 2. Yede o kadar yapacagim insallah

Birinciye yapmadıysanız ikinciye yapmamak da mantıklı. Zaten virüs ortamında hastaneye dışardan birilerinin gelmesi pek doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…