2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir desekci bul çok rahat edersin bak bize de dün geldi ablamiz sağolsun derleyip toplayıp gitti heryeri ,keşke onun düzeni gibi kalsa ev evlikten çıkıyor 15 günde
Yok yaaa hamile olmasam yaparim kimseninkini begenmiom goya cok titizim ya bide pandeminin basinda tasindim buraya pek tanidigim bildigim de yok int den buldum birini hem cok pahaliya gelio hemde dibe koseye girmem dedi ortalik isi 450 tl yuh dedim yaa

Merhaba kızlar çok yorgunum .
Dünden berli sancılarım var . Durdurmaya çalışıyorlar . Şimdilik iyi gibi . Açılmam yok şimdilik çok şükür . Sıkı takip altındayım .
Dikkat edin kendinize bebekleriniz ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi acele etmeyin . Haber veririm yine hoşçakalın

Puset örtüsü ve battaniyesi geldi .Renk farkı var gibi çıkmış ama ışık kaynaklı sanırım .Biri Trendyoldan biri instadan geyik ve fillerde bozdum kafayı
Çok minnoşmuş Battaniyeyi aynı yerden almışız sanırım. Ben de beyazını aldım sade olsun diye. Ama o kenardaki ponponlara çok takıldım. Çocuk ağzına alır da kopup boğazına takılır diye. Bir tanıdığımızın kızının boğazına hırkasının düğmesi takılmıştı. Zor kurtarmışlardı çocuğu Ondan böyle düğmeli ponponlu şeylere mesafeliyim. Ponponları sökmeye karar verdim. Yoksa içim rahat etmeyecek.

Canım benim sen de çok dikkat et kendine. Ben inanıyorum bebeğin de sen de sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatacaksınız Dualarım seninle

Kotunun iyisini yasiyor gibisin buna sukur diyelim. Hersey yolunda gider insallah hepimiz icin.

Benim annem de bebeğin peşinden gitmişti Doğum öncesinde herkesi çok tembihlemiştim beni bırakın, bebeği takip edin, karışmasın diye. Bebek hastanede karışırsa endişem var da
Aynı durum bende de vardı Serap Ezgü nün programinda hep karıştırılan bebeklerle ilgili haberler yapılıyordu o ara kafayı bununla bozmustum

Kizlar Yenidoğan bebekler için hem fiyatı uygun hem de kalitesi iyi olan bebek bezi ne önerirsiniz kızımda bimden kullanmıştım memnundum 2 sene önce şimdi siz neler aldiniz

Puset örtüsü bende bunu aldım bakabilirsiniz kızlar çok kaliteli geldi puset minderiyle beraber…beecollectıon diye gecıyor ınstadada var…

Eklentiler

• C16D231D-B18E-43F9-AA95-0EA35BA1BC7A.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar Yenidoğan bebekler için hem fiyatı uygun hem de kalitesi iyi olan bebek bezi ne önerirsiniz kızımda bimden kullanmıştım memnundum 2 sene önce şimdi siz neler aldiniz
Ben oglumda 1.5 yasa kadar prima kullandim sonra sleppy e gectim oda guzeldi ama suan prima cok pahali direk sleppy bio aldim 34 ad.li dokunmazsa devam edecegim sleppy den. Suan carrefour da indirim ler var hatta sleppy bio da

Ben bebeğim kucağımda çıkmıştım doğumhaneden karışma ihtimali sıfır annem ikimizin de peşinden gelmek zorunda kaldı. ayrı ayrı çıksak kimin peşinden giderdi acaba

Ben bebeğim kucağımda çıkmıştım doğumhaneden karışma ihtimali sıfır annem ikimizin de peşinden gelmek zorunda kaldı. ayrı ayrı çıksak kimin peşinden giderdi acaba
işte normal doğumun avantajları. sezaryende maalesef sonra gidiyorsun bebeğin yanına. birde benimki kakasını yapmıştı direk yıkamaya götürdüler.

Aynı durum bende de vardı Serap Ezgü nün programinda hep karıştırılan bebeklerle ilgili haberler yapılıyordu o ara kafayı bununla bozmustum
Birkaç yıl önce bir haber okumuştum. Bebeklerin karıştığını çocuklar 4 yaşına geldiğinde farkediyorlar. Yan yana evlerde yaşamaya başlamışlardı.

E bebeğin kendi markası var baby me yeğenime onu kullanmıştık hiç pişmedi bu aleoveralı olanları da var normali de denemek istersen fiyatı da çok uygun ben aldım deneyecem bakalım

Ya buu filelerde usuyorlar fibime gelio benim pskolojik olarak. standart anne usulu suyun icinde yikadim oglumu kuveti hafif egimli yy apip son durulama suyunda kucaga alarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…