Bu banyo filelerini de pek önermiyorlar aslında. Bebeğin cildine iyi gelmeyebiliyormuş hem de ıslak kalıp bebeği üşütebiliyormuş. Ben de aldım tabi ama ilk başta filesiz yıkamayı düşünüyorum.kızlar bebek yıkama küveti için yıkama filesi aldınız mı ?
ben standart alacaktım ama bunun desteklileri falan çıkmış.
ben bunu alacaktım ;
ama şimdi böyle destekliler varmış:
Ben sogumdan sonra 4 saat musaadede kaldim hemde cataldaBen bebeğim kucağımda çıkmıştım doğumhaneden karışma ihtimali sıfırannem ikimizin de peşinden gelmek zorunda kaldı. ayrı ayrı çıksak kimin peşinden giderdi acaba
kızlar bebek yıkama küveti için yıkama filesi aldınız mı ?
ben bunu alacaktım ;
Bende alacaktım bunlardan küvet falan annem diyor ben yikayamam onda hepinizi kucakta yıkadımkızlar bebek yıkama küveti için yıkama filesi aldınız mı ?
ben bunu alacaktım ;
Battaniyeyi beğendiniz mi ben kararsız kaldımMeşhur filli organizer ve battaniyesi geldi kızlar çok yumoş bir battaniye organizer de keza öyle tavsiye olunur şiddetle.
Yaa çok güzel görünüyor hayırlı olsun bende sabırsızlıkla bekliyorum kargolarımıMeşhur filli organizer ve battaniyesi geldi kızlar çok yumoş bir battaniye organizer de keza öyle tavsiye olunur şiddetle.
Ama bi yandan hem yıkanıp hem aynı suyun içinde kalması nasıl olur ki. Bana illa akan su olacak. Filenin üstünde sürekli su dökerek hızlı hızlı süngerleyerek yıkıyorum ben.Ya buu filelerde usuyorlar fibime gelio benim pskolojik olarak. standart anne usulu suyun icinde yikadim oglumu kuveti hafif egimli yy apip son durulama suyunda kucaga alarak
Yok organizasyon dusunmuyorm ben, annem ozenioms oyle seylere kendi yaptirmaya kalkmazsa ben yapmam ama evdeki tepsilerden fln goturup cikolata pogaca fln pastaneden biseyler alir goturur koyarm biraz belki kendim suslerimKızlar hastane odası süslemeyi düşünüyor musunuz ? Maşallah nişanda yaptığımız gibi organizasyon yaptıranlar var
450 ne allasen ya çok para dip köşe girmem bir de oldu paşam deseydin .Yok yaaa hamile olmasam yaparim kimseninkini begenmiom goya cok titizim yabide pandeminin basinda tasindim buraya pek tanidigim bildigim de yok int den buldum birini hem cok pahaliya gelio hemde dibe koseye girmem dedi ortalik isi 450 tl yuh dedim yaa
Beğendim normal yeni doğan battaniye ölçüsünden bir tık daha büyük ama kumaş filan güzel gayet .İç kısmı dökülen cinsten değil o açıdan iyi olabilir.Battaniyeyi beğendiniz mi ben kararsız kaldım
Kızlar hastane odası süslemeyi düşünüyor musunuz ? Maşallah nişanda yaptığımız gibi organizasyon yaptıranlar var
Evet çok beğendim bende gerçekten.Yaa çok güzel görünüyor hayırlı olsun bende sabırsızlıkla bekliyorum kargolarımı
Raporu asistanları bile imzalayabilir sonuçta onlarda duruyor kaşesi.Raporu yazanda genelde ya raportör oluyor ya asistan yazıyor .Doktorun bilgisi olsun ama bugünden söyle rapor alacağını .Kızlar yarın çalışamaz raporu ve kontrol için gideceğim. Doktorumun sabah ameliyatı var. Bir aksilik olurda doktorumu göremezsem diğer kadın doğumcuya rapor yazdırtabilir miyim acaba, raporu doktorumuz mu imzalıyor sadece ? Bu konuda çok cahilim
He ya dip kose ok dese insan gene gozunu kapatir asabim bozuldu resmen450 ne allasen ya çok para dip köşe girmem bir de oldu paşam deseydin .
Beğendim normal yeni doğan battaniye ölçüsünden bir tık daha büyük ama kumaş filan güzel gayet .İç kısmı dökülen cinsten değil o açıdan iyi olabilir.
Ya ben o kadar abartiyi sevmiyorum zaten ziyaretçi yasak ,bir de o katta sadece doğum yapan anneler olmayacak kötü tecrübe yaşamış insanları göz önüne alarak bu konuda hassas davranmaya caliriyorum kapı süsü yaptırdım sadece o kadar.
Evet çok beğendim bende gerçekten.
Yeni bebek kiz ne kiri var zatenAma bi yandan hem yıkanıp hem aynı suyun içinde kalması nasıl olur ki. Bana illa akan su olacak. Filenin üstünde sürekli su dökerek hızlı hızlı süngerleyerek yıkıyorum ben.
Ben davul zurna ayarladim. Cikisa da bando ekibi gelecekKızlar hastane odası süslemeyi düşünüyor musunuz ? Maşallah nişanda yaptığımız gibi organizasyon yaptıranlar var
Biz en son icerde demistik seninkide rahat etmistikBenimkide gecen tutturdu anne kizlarin pipisi nasil oluyor diebabasi oturup anlayabilcegi sekilde anlatti artik sormuyor sukur ama klozetin taharet muslugunun cikintisi varya onu tuvaletin pipisi zannedio
Benim ikiside beni bekliyodu
Valla benimde aklımdan gecen buBence kesinlikle ziyaret mevzusu hastanede yapılıp eve taşmamalıhastanede hem daha kısa duruluyor, hem zaten yatıyor oluyoruz, hem de kimse mikrop getirmemiş olur eve hatta bu nedenle suit oda bile istemiyorum çok rahat bir ortam olmasın gelen gitmek zorunda kalsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?