2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu banyo filelerini de pek önermiyorlar aslında. Bebeğin cildine iyi gelmeyebiliyormuş hem de ıslak kalıp bebeği üşütebiliyormuş. Ben de aldım tabi ama ilk başta filesiz yıkamayı düşünüyorum.

Ben bebeğim kucağımda çıkmıştım doğumhaneden karışma ihtimali sıfır annem ikimizin de peşinden gelmek zorunda kaldı. ayrı ayrı çıksak kimin peşinden giderdi acaba
Ben sogumdan sonra 4 saat musaadede kaldim hemde catalda bebegi onden goturup gostermisler tabi once bana getirdiler sonrsa babasina ama yanlarinda birakmayip bebek bakim odasinda tutmuslar 4 saat beni tekerlekli sandalye ile cikardilar dogumhaneden asansorun kapisi acildiginda annemde esimde kapida bekliolardi bebegi odaya gecince verdiler yanima

Meşhur filli organizer ve battaniyesi geldi kızlar çok yumoş bir battaniye organizer de keza öyle tavsiye olunur şiddetle.

Eklentiler

• IMG_20211112_142640.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20211112_142527.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20211112_142446.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 57

Üşütür bebeği diye hiç kullanmadim birimiz tutar birimiz yıkar artık zaten 2 tas su yetiyor

Bende alacaktım bunlardan küvet falan annem diyor ben yikayamam onda hepinizi kucakta yıkadım anam babam usulü bildiğim gibi yıkarım ben diyor ben nasıl yıkayacam dedim kocanın kucağında yıkarsın diyor hem üşümez bebek diyor bakalım deneyeceğiz yoksa mecbur alacam bende

Ya buu filelerde usuyorlar fibime gelio benim pskolojik olarak. standart anne usulu suyun icinde yikadim oglumu kuveti hafif egimli yy apip son durulama suyunda kucaga alarak
Ama bi yandan hem yıkanıp hem aynı suyun içinde kalması nasıl olur ki. Bana illa akan su olacak. Filenin üstünde sürekli su dökerek hızlı hızlı süngerleyerek yıkıyorum ben.

Kızlar hastane odası süslemeyi düşünüyor musunuz ? Maşallah nişanda yaptığımız gibi organizasyon yaptıranlar var
Yok organizasyon dusunmuyorm ben, annem ozenioms oyle seylere kendi yaptirmaya kalkmazsa ben yapmam ama evdeki tepsilerden fln goturup cikolata pogaca fln pastaneden biseyler alir goturur koyarm biraz belki kendim suslerim

Kızlar yarın çalışamaz raporu ve kontrol için gideceğim. Doktorumun sabah ameliyatı var. Bir aksilik olurda doktorumu göremezsem diğer kadın doğumcuya rapor yazdırtabilir miyim acaba, raporu doktorumuz mu imzalıyor sadece ? Bu konuda çok cahilim

450 ne allasen ya çok para dip köşe girmem bir de oldu paşam deseydin .
Battaniyeyi beğendiniz mi ben kararsız kaldım
Beğendim normal yeni doğan battaniye ölçüsünden bir tık daha büyük ama kumaş filan güzel gayet .İç kısmı dökülen cinsten değil o açıdan iyi olabilir.
Kızlar hastane odası süslemeyi düşünüyor musunuz ? Maşallah nişanda yaptığımız gibi organizasyon yaptıranlar var

Ya ben o kadar abartiyi sevmiyorum zaten ziyaretçi yasak ,bir de o katta sadece doğum yapan anneler olmayacak kötü tecrübe yaşamış insanları göz önüne alarak bu konuda hassas davranmaya caliriyorum kapı süsü yaptırdım sadece o kadar.
Yaa çok güzel görünüyor hayırlı olsun bende sabırsızlıkla bekliyorum kargolarımı
Evet çok beğendim bende gerçekten.

Raporu asistanları bile imzalayabilir sonuçta onlarda duruyor kaşesi.Raporu yazanda genelde ya raportör oluyor ya asistan yazıyor .Doktorun bilgisi olsun ama bugünden söyle rapor alacağını .

He ya dip kose ok dese insan gene gozunu kapatir asabim bozuldu resmen yavas yavas yapiom hafta sonuda esim buyugu yapacak wala gunah

Ama bi yandan hem yıkanıp hem aynı suyun içinde kalması nasıl olur ki. Bana illa akan su olacak. Filenin üstünde sürekli su dökerek hızlı hızlı süngerleyerek yıkıyorum ben.
Yeni bebek kiz ne kiri var zaten buyuyunce direk ben babasinin kucaginda yikiyordum ilk 4 aymi ne iste oturana kadar kullandim kuveti. Son bi kopuk koluma yayirip yapiyorum hemecncik sonra hop durula bitti .

Benimkide gecen tutturdu anne kizlarin pipisi nasil oluyor die babasi oturup anlayabilcegi sekilde anlatti artik sormuyor sukur ama klozetin taharet muslugunun cikintisi varya onu tuvaletin pipisi zannedio
Biz en son icerde demistik seninkide rahat etmistik

Sakasi bi yana bende kapi susu haric sus yapmayi dusunmuyorum ama kismet abartmadan belki bebegin yattigi seyin ismi neydi ona tul vs

Valla benimde aklımdan gecen bu
Kayinvalide tarafi keske boyle yapsa ve gitse hayırlısıyla
Yoksa evde yandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…