2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Haftasonu kv evindeydik. yazık eşim bizim evi temizlediği yetmezmiş gibi bi de kv evini temizledi. biz de oturduk gelin-kaynana

İlk gebeliği olanlarda bi heves oluyor, insan onu alma gerek yok da diyemiyor hevesi kırılmasın diye. Bana eltimle görümcem hep derdi; bi şey alırdım, beğensinler diye gösterirdim hemen burun kıvırırlardı ne gerek var boşuna para vermişsin gibisinden. tabi moralim bozulurdu benim de. O yüzden ben kimseye bir şey demem hevesi olan yapsın. Ben ilk gebeliğimde yeterince aldım hevesimi bunda eltim görümcem gibi bakıyorum olaya

Canım senınle aynıyız kafa 2 haftaya yakın ilerde karın gerıde, valla benım ııcımı rahatlattın Allah razı olsun, uyuz doktorum hıcbır bılgı vermrdıgı Icın kafama takmamaya calısıyorum ama yıne de suphe oluyor insanda. Unv hastanesınde ıyı bır dr bulsam bugun bırakacam doktorumu resmen maddiyat yuzunden cekiyorum su adamı

Merhaba Drum babada aynısını söyledi 31+5 tim .karın çevresi 5 gün geri kafası iri dedi önden gidiyor..kilosu 1900 dedi ama uzun boylu olcak sanırım..protein almamı söyledi sanki benim doktoru anlattınız.. yumurtaya,süte, abanın kızlar sonra nasıl doğururuz bilmem

Kendi sancımla oldu.hatta ilk gittiğimde eve geri gönderdiler sancın az açılma 2 cm diye gece geri gittim epidural falan olmadan doğdu zaten gittiğimden 15 dkka sonra açılma tamamlandı doğum başladı 1 saat sonrada doğdu

Ayyy ne guzel cok kisa surmus

Benim mide bulantılarım yine başlamış olabilir mi son aylarda bulantı oluyor diyorlardı ama ben zaten yeni kurtulmuştum bulantı haplarından.. birde enfeksiyon için evde özel bir karışım falan içiyor musunuz? Doktorun verdiği ilaçlar dışında?

Mide bulantısı bende de oluyor bazen ama çok rahatsız edici değil.

Günaydın hanımlar. Uzandigim zaman bebeğim zaman zaman sağ tarafıma ya da sol tarafıma (gobegimin sağı veya soluna,) aşırı ittiriyor resmen göbeğimin o bölgesi tümsek şeklinde görünüyor. Ya da sağıma yatmissam eğer süt üstü doneugum zaman gobegimin sağ tarafi orantisiz bir sekilde tümsek gorunuyo. Bu sizde de oluyor mu. Ne dersiniz bir sıkıntı yoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…