Günaydın hanımlar. Uzandigim zaman bebeğim zaman zaman sağ tarafıma ya da sol tarafıma (gobegimin sağı veya soluna,) aşırı ittiriyor resmen göbeğimin o bölgesi tümsek şeklinde görünüyor. Ya da sağıma yatmissam eğer süt üstü doneugum zaman gobegimin sağ tarafi orantisiz bir sekilde tümsek gorunuyo. Bu sizde de oluyor mu. Ne dersiniz bir sıkıntı yoktur dimi
Ya ben de anlamadım sevmiyo galiba sıkışıyo sağa yatınca hemen sola yatıyom sağa yattığım zaman hemen ittiriyo tepiniyo sırt üstü yatınca da öyle ama sola yattım mı tık yok kafası sağda duruyo hep ultrasonda ondan sanırım diyorm ama sorun olmaz ya duruşu
Kızlar doğum yaptım haberiniz olsun acil sezeryan çünkü enfeksiyon vardı . Bebeğin kalbi iyi değildi .
Şimdilik 2 mizde iyiyiz . Dua edin bir an önce iyi olalım . Haber veririm yine
Ya ben de anlamadım sevmiyo galiba sıkışıyo sağa yatınca hemen sola yatıyom sağa yattığım zaman hemen ittiriyo tepiniyo sırt üstü yatınca da öyle ama sola yattım mı tık yok kafası sağda duruyo hep ultrasonda ondan sanırım diyorm ama sorun olmaz ya duruşu
Ben de anlamadım ki nasıl yapacağımı bı de mesela sağıma yattim diyelim bebeğim sağımda toparlaniyor ya elleriyle ittiriyor o kadar korkuyorum ki ona zarar vericem elini ayağıni yatarken sikistiricam diye ya bi de ikinci hamileliğim ya biraz daha rahat olmaam gerekmiyor muydu
29 haftalık gebelik şimdiden 9 kilo aslında başalrda iyidi şimdi haftada 1 kilo almaya başladım resmen ondan kendimi durdurmaya karar verdim akşam az yiyorum ekmek yemiyorum gndüz de yürüyüş yapıyorum
29 haftalık gebelik şimdiden 9 kilo aslında başalrda iyidi şimdi haftada 1 kilo almaya başladım resmen ondan kendimi durdurmaya karar verdim akşam az yiyorum ekmek yemiyorum gndüz de yürüyüş yapıyorum
Emzirme sütyenini annem bana almış ama asla olmadı resmen ya sütten dar kalıp ya da benim göğüslerim 2-3 beden büyümüş.
Atleti şurdan aldım ve çok beğendim 4 tane aldım m-l beden. Hamile değilken m giyerdim. https://ty.gl/ipmrxiaepz 4 taneye 130 vermiştim şimdi artmış sanırım ya da paketleri de var çoklu
Lcw den atlet aldım. L beden tercih ettim üstüme yapışsın istemedim. Normalde s bile bol gelirdi. Bol bol giyerim daha iyi daralmaya gelemiyorum bu aralarda.
80 b olan sütyenlerimin bel kısmı dar geliyor agrafla büyüttüm biraz.
Suwen den emzirme sütyeni aldım 85 c kafam kadar değiştireceğim onu.
suwenin kalıpları geniş. Eğer geniş kup arıyorsanız.
ay bende aldım dediğim gibi kalıplarıda büyük, bedenime olanın kendide büyük. valla iade falan uğraşmak istemediğimden kullanacağım. zaten 5-6 ay sonra normal sütyen olayına girerim.
ay bende aldım dediğim gibi kalıplarıda büyük, bedenime olanın kendide büyük. valla iade falan uğraşmak istemediğimden kullanacağım. zaten 5-6 ay sonra normal sütyen olayına girerim.
ya suwenden ben de almak istiyorum bi tane tablo koymuşlar sitelerine, o tabloya göre ölçtüğümde benim 75 c almam lazım. Pentiden yazın normal askısız sutyen almıştm mecbur kalıp onu da 75c almıştm ama şimdi siz suwenin kalıpları geniş diyince bi tereddüt ettim. ben normalde 70a fln giyerim hem sırtım dar hem göğüslerim küçük ama şuan baya genişledim. Acaba emzirme sutyenlerini nasılsa memeler büyüyo diye daha büyük mü yapıyolar sizce. HM'den de bi tane penye sutyen aldm spor sutyeni gibi bişey balensiz desteksiz, onu da M aldım göğüslerim büyüdü diye ama o da büyük çıktı S almalıymşm. İnternetten almak da çok zor.
Bir soru daha, emzirme atleti aldığını gördüm çoğu kişinin, o daha mı rahat oluyor. Sutyen takmadan direk emzirme atleti mi kullanıyorsunuz? Kafamda oturtamadm açıkçası göğüsler destek görmeden atlet içinde nasıl durur ki
Bebeğimin hareketleri azaldı demiştim. Suyumuz azalmış. Kan sulandırıcı iğne başlayacağım. Zaten coraspirin kullanıyodum. Onu bırakıyorum oksapar başlıyorz. İğne daha mı etkili var mı aramızda iğne kullanan? Ve iğne normal doğuma engel mi?
ben baştan beri iğne + coraspirin kullanıyorum. son doktora gittiğimde 35. haftada coraspirini bırakacağız iğneye doğuma kadar devam dedi. ben sezaryen olacağım. ama hamilelikten önce kan sulandırıcılar formunu okuyordum normal doğuma engel değil demişlerdi. birde son gittiğimde doktoruma sordum kan sulandırıcı sorun olmayacak mı kanamayı durdurmada diye. oda aniden doğuranlar var sorun olsa onlarda olurdu dedi.
Merhabalar oksapar iğne hakkında söyleyim yardımcı olmak adına.benim pıhtılaşma sorunum var tüp bebekle gebe kalıyorum ve normal doğuma hiçbir engel yok ilk doğumum 5 sene önce normal doğumla devlette yaptım doktorum o hastanenin prof uydu ve takibim hep özelde yapılmıştı tedavimi de o yaptı.39+3te normal doğum oldu.doğum hakkında sorduğumda dpktorlar kanamadan korkuyo yoksa hiçbi sorun yok dedi ve öylede oldu.kusura bakmayın biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
bendede pıhtılaşma sorunu var aslında ilk bebeğimde bir sıkıntı olmadı. ama sonrasında 3 düşüğüm olduğundan bu gebelikte oksapar + coraspirin kullanıyorum. şimdi doktorum hapı 34. haftada kestirecek ama işte insan bir tedirgin oluyor. sen ne kullanıyorsun ?