2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya ben de anlamadım sevmiyo galiba sıkışıyo sağa yatınca hemen sola yatıyom sağa yattığım zaman hemen ittiriyo tepiniyo sırt üstü yatınca da öyle ama sola yattım mı tık yok kafası sağda duruyo hep ultrasonda ondan sanırım diyorm ama sorun olmaz ya duruşu

Kızlar doğum yaptım haberiniz olsun acil sezeryan çünkü enfeksiyon vardı . Bebeğin kalbi iyi değildi .
Şimdilik 2 mizde iyiyiz . Dua edin bir an önce iyi olalım . Haber veririm yine
Canım hayırlı olsun. Allah sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmanızı nasip etsin .

Ben de anlamadım ki nasıl yapacağımı bı de mesela sağıma yattim diyelim bebeğim sağımda toparlaniyor ya elleriyle ittiriyor o kadar korkuyorum ki ona zarar vericem elini ayağıni yatarken sikistiricam diye ya bi de ikinci hamileliğim ya biraz daha rahat olmaam gerekmiyor muydu

Peki sırt üstü yattigin zaman gobeginin bir yarısı daha yukarıda siskin olduğu oluyor mu E Elif0614

Kızlar bebek kıyafetleri yıkarken beyaz zıbınlarla açık renkli pijama takımlarını aynı anda mı yıkadınız ayrı ayrı mı yıkancak

Evet en azından çıkarmıyorum bende.. ama kilomda sürekli artıyor kilolar ne alemde kızlar??
29 haftalık gebelik şimdiden 9 kilo aslında başalrda iyidi şimdi haftada 1 kilo almaya başladım resmen ondan kendimi durdurmaya karar verdim akşam az yiyorum ekmek yemiyorum gndüz de yürüyüş yapıyorum

29 haftalık gebelik şimdiden 9 kilo aslında başalrda iyidi şimdi haftada 1 kilo almaya başladım resmen ondan kendimi durdurmaya karar verdim akşam az yiyorum ekmek yemiyorum gndüz de yürüyüş yapıyorum
Canım yine iyisin ben 27 haftalık ta +10 aldım . Evde terazi var çıkmaya korkuyorum

bende bu atletlerden arıyordum sağolasın link için :)

ay bende aldım dediğim gibi kalıplarıda büyük, bedenime olanın kendide büyük. valla iade falan uğraşmak istemediğimden kullanacağım. zaten 5-6 ay sonra normal sütyen olayına girerim.

ay bende aldım dediğim gibi kalıplarıda büyük, bedenime olanın kendide büyük. valla iade falan uğraşmak istemediğimden kullanacağım. zaten 5-6 ay sonra normal sütyen olayına girerim.
ya suwenden ben de almak istiyorum bi tane tablo koymuşlar sitelerine, o tabloya göre ölçtüğümde benim 75 c almam lazım. Pentiden yazın normal askısız sutyen almıştm mecbur kalıp onu da 75c almıştm ama şimdi siz suwenin kalıpları geniş diyince bi tereddüt ettim. ben normalde 70a fln giyerim hem sırtım dar hem göğüslerim küçük ama şuan baya genişledim. Acaba emzirme sutyenlerini nasılsa memeler büyüyo diye daha büyük mü yapıyolar sizce. HM'den de bi tane penye sutyen aldm spor sutyeni gibi bişey balensiz desteksiz, onu da M aldım göğüslerim büyüdü diye ama o da büyük çıktı S almalıymşm. İnternetten almak da çok zor.
Bir soru daha, emzirme atleti aldığını gördüm çoğu kişinin, o daha mı rahat oluyor. Sutyen takmadan direk emzirme atleti mi kullanıyorsunuz? Kafamda oturtamadm açıkçası göğüsler destek görmeden atlet içinde nasıl durur ki

Kizlar emzirme sudyeni sart bisi degil bence normal sutyenlede emzirilebiliyor ben desteksiz durmalarindan nefret edoyorum normalde zaten cok buyuk simdi ekstra buyudu emzirirken hepten fena oluyorlar

ben baştan beri iğne + coraspirin kullanıyorum. son doktora gittiğimde 35. haftada coraspirini bırakacağız iğneye doğuma kadar devam dedi. ben sezaryen olacağım. ama hamilelikten önce kan sulandırıcılar formunu okuyordum normal doğuma engel değil demişlerdi. birde son gittiğimde doktoruma sordum kan sulandırıcı sorun olmayacak mı kanamayı durdurmada diye. oda aniden doğuranlar var sorun olsa onlarda olurdu dedi.

bendede pıhtılaşma sorunu var aslında ilk bebeğimde bir sıkıntı olmadı. ama sonrasında 3 düşüğüm olduğundan bu gebelikte oksapar + coraspirin kullanıyorum. şimdi doktorum hapı 34. haftada kestirecek ama işte insan bir tedirgin oluyor. sen ne kullanıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…