2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
dediğim gibi ben suwen aldım ama çok memnun kalmadım kapları çok geniş. ben victoriya secrette emzirme sütyeni görmüştüm resmen normal sütyen sadece açılabilendi. tabi orada fiyatlar çok yüksek olduğundan almadım sonuçta geçici kullanılacak. görüp alabiliyorsan en iyisi görüp almak.
ben evde kaldığım sürede atlet kullandım sutyensiz daha rahat ettim. birde bende göğüste ufak yarılmalar olduğundan göğüs kalkanıda kullandığımda göğüs ucu falanda belli olma durumu yoktu. sutyeni işe başlayınca kullandım.

Ben sütyen normalde de asla takamıyorum o nedenle sadece atlet aldım. Sütyen de bulunsun diye alacağım doğum sonrası 1-2 tane. Ama normalde sütyen takamayan biri olduğum için hele ki o dönem hiç katlanamam muhtemelen şuanda bile işyerimde sütyensizim kışlık giysilerde meme ucum belli olmuyor ama yazın şart olacak dışarı çıktığımda. Siz sütyensiz yapamayan biriyseniz sütyen de alabilirsiniz

Kızlar bebek kıyafetleri yıkarken beyaz zıbınlarla açık renkli pijama takımlarını aynı anda mı yıkadınız ayrı ayrı mı yıkancak
Beyazları ve açık renkleri birlikte attım. Koyu renkleri ayırdık sadece. Küçücük giysiler olduğu için boş çalıştırıyor gibi olmasını istemedim. Ama ben renk karıştırmayan kağıtlardan attım her seferinde

oo iş yerinde sutyensizlik iyiymiş:) benim için mümkün değil ben de bazen uyurken bile çıkarmıyorum. Meme uçlarım büyük bence mememin şekli de bi garip Ben sutyenden devam ozaman=)

Kızlar bebek kıyafetleri yıkarken beyaz zıbınlarla açık renkli pijama takımlarını aynı anda mı yıkadınız ayrı ayrı mı yıkancak

Açık renklerin hepsini aynı anda yıkadım. Bir kaç tane beyaz üzerine siyah baskılar vardı onları ayrı yıkadım.

Bacılar selam herkese benim bebe kafa sağ kaburgada ayaklar sol kasıkta hiç dönmeye niyeti yok bide gün içinde 3, 4 defa hıçkırıyor normal mi bu acaba 32.haftaya 9buçuk kilo ve meme lerde ağrı, bulantılar la girdim petek leri hepten kapattım yanıyorum anamm yanıyom eşim battaniyeyle oturuyor adam isyan etti artıkdoğursanda hepten rahatlasak diye.

peki bu memelerin büyüklüğü olayı ne kdr süre devam ediyor emzirdikçe büyük kalmaya devam ediyo mu? Bi arkadaş büyüklükleri kalıyo demişti ama benim geçen sene 1 hafta süt sağdm sadece sonra ilaç alıp sütümü kestim hemen hoop yine eski küçücük memelere döndü

tuperde bu meme yarası olmasın diye zeytinyağlı bir şey önermiştin. o neydi? benim ilk bebeğimde çok acımıştı , aynı şeyi yaşamak istemiyorum. (
Yok canım ben önermedim zeytinyağlı nasıl oluyor bilmiyorum. Ben kendi sütümle siliyordum hem emzirmeden önce hem de emzirdikten sonra bu şekilde hiç acıma ya da yara olmadı bende. Bir de bebek de doğru şekilde tutması gerekiyor, aslında meme ucu yaralarının en büyük nedeni bebeğin memeyi doğru kavrayamaması. Sadece ucunu değil tüm kahverengi kısmı alması gerekiyormuş.

Ben de öyleyim heleki destekli sütyen den nefret ederim. Evde hep sütyen siz dolaşırım. Geceleri sutyenle hayattaaa uyuyamam

Teşekkür ederim engel olmadığını bilmem iyi oldu gerçekten doktorumla konuşacağım

O kahverengi kismi aldirabilmek bana imkansiz gelio yaaa 1. De de beceremedim hevesle bekliyordum zeytingali ne yapiprus acaba die bende de yara olmustu ama bende sutumde silip aciya dayaniyordum ilac vb bisi kullanmadim hic

Çok mu zayıfsınız.bel kısmı değil kup bölümleri büyük.
Ben normalde 75 b giyerdim. Hamilelikte genişledim biraz.
85 c aldım küp çok büyük geldi. 85 b ile değiştirdim yine büyük ama artık süt dolunca göğüs Kalkan’ı takınca olur sanırım. 85 a olsa iyi olurmuş.

Kızımda kullandığım emzirme atletleri böyle. Zaten evin içinde sütyen takmaktan nefret ederim bununla hem evde hem de dışarda çok rahat etmiştim. Lc den almıştım. Meme altından lastik geçiyor, normal atletlerdeki gibi memeler tamamen başıboş değil süt bulaşığı olmasın diye meme pamuğu kullanıyordum o da ucunu belli etmiyor. Şiddetle tavsiye ederim bulabilirseniz bu tarz alın sütyenden kat kat iyidir bence.

O kahverengi kismi aldirabilmek bana imkansiz gelio yaaa 1. De de beceremedim hevesle bekliyordum zeytingali ne yapiprus acaba die bende de yara olmustu ama bende sutumde silip aciya dayaniyordum ilac vb bisi kullanmadim hic
Ben sadece zeytinyağını sürüyordum. Hiç goğus uçum yarilmadi hiç de ağrı sızı yaşamadım. Sezeryan günüm yaklasirken her gün sürüyordum o nemli tutuyordu. Yine aynısını yapacağım.

Ben soluma yatamıyorum. totosu ve beli sol tarafta, sola yatarsam ağırlık canımı yakıyor. Sağa yatıp uyuyorum bir kaç gündür.

Sanırım benim mide bulantılarım geri geldi iki gündür kusuyorum. Ev sıcak oluncada midem bulanıyor. Bebeğin hareketleri iyi ama korkulucak bişey yoktur umarım. Reflüyum kaç haftadır çok fena acaba oda mide bulantısı yaparmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…