tuperde bu meme yarası olmasın diye zeytinyağlı bir şey önermiştin. o neydi? benim ilk bebeğimde çok acımıştı , aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Bugün bi gündem yok mu kızlar
dediğim gibi ben suwen aldım ama çok memnun kalmadım kapları çok geniş. ben victoriya secrette emzirme sütyeni görmüştüm resmen normal sütyen sadece açılabilendi. tabi orada fiyatlar çok yüksek olduğundan almadım sonuçta geçici kullanılacak. görüp alabiliyorsan en iyisi görüp almak.ya suwenden ben de almak istiyorum bi tane tablo koymuşlar sitelerine, o tabloya göre ölçtüğümde benim 75 c almam lazım. Pentiden yazın normal askısız sutyen almıştm mecbur kalıp onu da 75c almıştm ama şimdi siz suwenin kalıpları geniş diyince bi tereddüt ettim. ben normalde 70a fln giyerim hem sırtım dar hem göğüslerim küçük ama şuan baya genişledim. Acaba emzirme sutyenlerini nasılsa memeler büyüyo diye daha büyük mü yapıyolar sizce. HM'den de bi tane penye sutyen aldm spor sutyeni gibi bişey balensiz desteksiz, onu da M aldım göğüslerim büyüdü diye ama o da büyük çıktı S almalıymşm. İnternetten almak da çok zor.
Bir soru daha, emzirme atleti aldığını gördüm çoğu kişinin, o daha mı rahat oluyor. Sutyen takmadan direk emzirme atleti mi kullanıyorsunuz? Kafamda oturtamadm açıkçası göğüsler destek görmeden atlet içinde nasıl durur ki
Ben de göğüs ucumu hafif sıkınca iki yerden su şeklinde damlacik çıkıyor.Kızlar göğsünden sıvı gelen var mı ?Benden bir damla geldi araştırdım bebeğin ağız sütüymüş çokta faydalıymış galiba
Ben sütyen normalde de asla takamıyorum o nedenle sadece atlet aldım. Sütyen de bulunsun diye alacağım doğum sonrası 1-2 tane. Ama normalde sütyen takamayan biri olduğum için hele ki o dönem hiç katlanamam muhtemelenya suwenden ben de almak istiyorum bi tane tablo koymuşlar sitelerine, o tabloya göre ölçtüğümde benim 75 c almam lazım. Pentiden yazın normal askısız sutyen almıştm mecbur kalıp onu da 75c almıştm ama şimdi siz suwenin kalıpları geniş diyince bi tereddüt ettim. ben normalde 70a fln giyerim hem sırtım dar hem göğüslerim küçük ama şuan baya genişledim. Acaba emzirme sutyenlerini nasılsa memeler büyüyo diye daha büyük mü yapıyolar sizce. HM'den de bi tane penye sutyen aldm spor sutyeni gibi bişey balensiz desteksiz, onu da M aldım göğüslerim büyüdü diye ama o da büyük çıktı S almalıymşm. İnternetten almak da çok zor.
Bir soru daha, emzirme atleti aldığını gördüm çoğu kişinin, o daha mı rahat oluyor. Sutyen takmadan direk emzirme atleti mi kullanıyorsunuz? Kafamda oturtamadm açıkçası göğüsler destek görmeden atlet içinde nasıl durur ki
Beyazları ve açık renkleri birlikte attım. Koyu renkleri ayırdık sadece. Küçücük giysiler olduğu için boş çalıştırıyor gibi olmasını istemedim. Ama ben renk karıştırmayan kağıtlardan attım her seferindeKızlar bebek kıyafetleri yıkarken beyaz zıbınlarla açık renkli pijama takımlarını aynı anda mı yıkadınız ayrı ayrı mı yıkancak
oo iş yerinde sutyensizlik iyiymiş:) benim için mümkün değil ben de bazen uyurken bile çıkarmıyorum. Meme uçlarım büyük bence mememin şekli de bi garipBen sütyen normalde de asla takamıyorum o nedenle sadece atlet aldım. Sütyen de bulunsun diye alacağım doğum sonrası 1-2 tane. Ama normalde sütyen takamayan biri olduğum için hele ki o dönem hiç katlanamam muhtemelenşuanda bile işyerimde sütyensizim kışlık giysilerde meme ucum belli olmuyor ama yazın şart olacak dışarı çıktığımda. Siz sütyensiz yapamayan biriyseniz sütyen de alabilirsiniz
Kızlar bebek kıyafetleri yıkarken beyaz zıbınlarla açık renkli pijama takımlarını aynı anda mı yıkadınız ayrı ayrı mı yıkancak
peki bu memelerin büyüklüğü olayı ne kdr süre devam ediyor emzirdikçe büyük kalmaya devam ediyo mu? Bi arkadaş büyüklükleri kalıyo demişti ama benim geçen sene 1 hafta süt sağdm sadece sonra ilaç alıp sütümü kestim hemen hoop yine eski küçücük memelere döndüBen sütyen normalde de asla takamıyorum o nedenle sadece atlet aldım. Sütyen de bulunsun diye alacağım doğum sonrası 1-2 tane. Ama normalde sütyen takamayan biri olduğum için hele ki o dönem hiç katlanamam muhtemelenşuanda bile işyerimde sütyensizim kışlık giysilerde meme ucum belli olmuyor ama yazın şart olacak dışarı çıktığımda. Siz sütyensiz yapamayan biriyseniz sütyen de alabilirsiniz
Yok canım ben önermedim zeytinyağlı nasıl oluyor bilmiyorum. Ben kendi sütümle siliyordum hem emzirmeden önce hem de emzirdikten sonra bu şekilde hiç acıma ya da yara olmadı bende. Bir de bebek de doğru şekilde tutması gerekiyor, aslında meme ucu yaralarının en büyük nedeni bebeğin memeyi doğru kavrayamaması. Sadece ucunu değil tüm kahverengi kısmı alması gerekiyormuş.tuperde bu meme yarası olmasın diye zeytinyağlı bir şey önermiştin. o neydi? benim ilk bebeğimde çok acımıştı , aynı şeyi yaşamak istemiyorum.(
Ben de öyleyim heleki destekli sütyen den nefret ederim. Evde hep sütyen siz dolaşırım. Geceleri sutyenle hayattaaa uyuyamamBen sütyen normalde de asla takamıyorum o nedenle sadece atlet aldım. Sütyen de bulunsun diye alacağım doğum sonrası 1-2 tane. Ama normalde sütyen takamayan biri olduğum için hele ki o dönem hiç katlanamam muhtemelenşuanda bile işyerimde sütyensizim kışlık giysilerde meme ucum belli olmuyor ama yazın şart olacak dışarı çıktığımda. Siz sütyensiz yapamayan biriyseniz sütyen de alabilirsiniz
Teşekkür ederim engel olmadığını bilmem iyi oldu gerçekten doktorumla konuşacağımben baştan beri iğne + coraspirin kullanıyorum. son doktora gittiğimde 35. haftada coraspirini bırakacağız iğneye doğuma kadar devam dedi. ben sezaryen olacağım. ama hamilelikten önce kan sulandırıcılar formunu okuyordum normal doğuma engel değil demişlerdi. birde son gittiğimde doktoruma sordum kan sulandırıcı sorun olmayacak mı kanamayı durdurmada diye. oda aniden doğuranlar var sorun olsa onlarda olurdu dedi.
O kahverengi kismi aldirabilmek bana imkansiz gelio yaaa 1. De de beceremedimYok canım ben önermedim zeytinyağlı nasıl oluyor bilmiyorum. Ben kendi sütümle siliyordum hem emzirmeden önce hem de emzirdikten sonra bu şekilde hiç acıma ya da yara olmadı bende. Bir de bebek de doğru şekilde tutması gerekiyor, aslında meme ucu yaralarının en büyük nedeni bebeğin memeyi doğru kavrayamaması. Sadece ucunu değil tüm kahverengi kısmı alması gerekiyormuş.
ya suwenden ben de almak istiyorum bi tane tablo koymuşlar sitelerine, o tabloya göre ölçtüğümde benim 75 c almam lazım. Pentiden yazın normal askısız sutyen almıştm mecbur kalıp onu da 75c almıştm ama şimdi siz suwenin kalıpları geniş diyince bi tereddüt ettim. ben normalde 70a fln giyerim hem sırtım dar hem göğüslerim küçük ama şuan baya genişledim. Acaba emzirme sutyenlerini nasılsa memeler büyüyo diye daha büyük mü yapıyolar sizce. HM'den de bi tane penye sutyen aldm spor sutyeni gibi bişey balensiz desteksiz, onu da M aldım göğüslerim büyüdü diye ama o da büyük çıktı S almalıymşm. İnternetten almak da çok zor.
Ben sadece zeytinyağını sürüyordum. Hiç goğus uçum yarilmadi hiç de ağrı sızı yaşamadım. Sezeryan günüm yaklasirken her gün sürüyordum o nemli tutuyordu. Yine aynısını yapacağım.O kahverengi kismi aldirabilmek bana imkansiz gelio yaaa 1. De de beceremedimhevesle bekliyordum zeytingali ne yapiprus acaba die bende de yara olmustu ama bende sutumde silip aciya dayaniyordum ilac vb bisi kullanmadim hic
Yaaa yerim onları çok tatlılarYa ellerini ittiriyor ya da poposunu dönmüş ittiriyor olabilir diye düşünüyorum
Aa sıkma sakınBen de göğüs ucumu hafif sıkınca iki yerden su şeklinde damlacik çıkıyor.
Aa sıkma sakın rahmin uyarılmasına neden olurmuşBen de göğüs ucumu hafif sıkınca iki yerden su şeklinde damlacik çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?