2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de sadece solda bütün gece duramıyorum. Saga döndüğümde karnımın sag altında en en kenarda ellerini hissediyorum. Elleriyle ittiriyor, bazen gıdıklanıyorum parmak hareketlerinden. İnsallah ellerini ezmiyorumdur cocugumun

Onu hiiç bilmiyorum benimki ilk bebe olacağı için ama çevremde gördüğüm kişilerde sanki kaldı o büyüklük olayı hep
Ben de öyleyim heleki destekli sütyen den nefret ederim. Evde hep sütyen siz dolaşırım. Geceleri sutyenle hayattaaa uyuyamam

Ay hayatımda 1 kere sütyenle uyuyakalmışım rüyamda karabasanlar beni boğuyordu hep lastik izi kalmış. Zaten sütyenle ve çorapla uyumak kan dolaşımı açısından sağlıklı da değil. Evde ben de takmıyorum ya sevemiyorum her türlü sütyeni aldım motive olmak için 20 tane vardır ama sadece babanne sütyeni olanları kullanıyorum en çok

Kızlar bir soru; istanbul’da özele gidenlerin nst ücretleri(muayene hariç) ne kadar? Benim gittiğim klinik 50 tl alıyor da muayene hariç. Merak ettim burdaki piyasayı
Haftaya ilk nst’ye giriyorum 35.haftada olarak

malesef üst kısmım çok zayıf sırtım dar ve göğüslerim küçük. Bundan önce amerikan ölçüsü sanırım marks spencerda fln içi full+full destekli 34B giyerdim içinde okdr destek olmasa 34A idi bence yani 70A oluyor türk ölçüsünde galiba. Ama yazın gittiğim bi nişanda giyeceğim elbise için askısız gerekti düz askısız sutyen aldm 75C oldu. Keşke böyle kalsa hem sırtım hem göğüslerim ama imkansız=( gidip deneyip alayım alcaksam da bakalm, sabah gaza gelmiştim 100TLye düşmüş görünüyodu ama heralde güncellediler tekrar 179a çıkmış beni kaybettiler bu fiyata 3 5 ay giyeceğim bi sutyeni almam =) İşte emzirdiğim sürece göğüslerin büyük kalacağını bilsem aslında alırım da hemen küçülcek gibi gelio

evet öyle demişlerdi ama sanırım ben tutturamadım birkaç gün acısını çektim. o zaman başkası önerdi sanırım pamukla zeytinyağı koyuluyordu sanırım meme üzerine. neyse ben netten araştırayım bakalım neler çıkacak:) teşekkürle.

O kahverengi kismi aldirabilmek bana imkansiz gelio yaaa 1. De de beceremedim hevesle bekliyordum zeytingali ne yapiprus acaba die bende de yara olmustu ama bende sutumde silip aciya dayaniyordum ilac vb bisi kullanmadim hic
birde ayva çekirdeiği suda bekletip jel kıvamına getirip sürüyorsun. ben öylede yapmıştım oda iyi gelmişti.

hemen küçülmüyor , yani ilk 6 ay zaten emzirdiğin için göğüsler büyük oluyor devamlı süt dolduğundan ondan sonra küçülüyor. benim öyle olmuştu. hatta emmemiz bitince göğüslerin hamilelik öncesinden bile küçüktü ( bazılar büyüyor diyor ama bende tam tersi oldu.

Kızlar bir soru; istanbul’da özele gidenlerin nst ücretleri(muayene hariç) ne kadar? Benim gittiğim klinik 50 tl alıyor da muayene hariç. Merak ettim burdaki piyasayı
Haftaya ilk nst’ye giriyorum 35.haftada olarak
150 TL ama eşim 120 TL ye indirmiş. Bedavaya gidiyorsun bence

Emzirme surecinde gogusler hamilelikten daha mi buyuk oluyor? Yoksa küçülüyor mu?

Normal doğum yapmak istiyorum kızlar hergün düzenli yürüyüş merdiven inip çıkma yapıyorum başka öneri olan var mı 32 haftalığım

Normal doğum yapmak istiyorum kızlar hergün düzenli yürüyüş merdiven inip çıkma yapıyorum başka öneri olan var mı 32 haftalığım
inşallah gönlüne göre olsun cnm ben normal doğum yapamadım ama ilk hamileliğimde pilatese gidiyodm kadın bana iç bacak kasların da normal doğmda ıkınırken fln önemli diyodu istersen hamile pilatesi ya da hamile yogası diye arat youtubedan hafif hafif hareketleri yap

Bende hala soğuk su içiyorum, içim yanıyor valla gece de ateş basıyor terliyorum, petekler kapalı olduğu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…