2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Reflü bende de azdı. Midemi bulandırmıyor ama bazen kusturuyor

D demav cnm nasılsın ne yaptın seni baya merak ediyorum umarım bebeğin de sen de iyisinizdir. Bir süre giremem demiştin biliyorum, inşallah iyi olup girebildiğinde bizi haberdar edersin durumundan.

Eve buhar makinasi ile duvar sildirme yapip jelatinle her yeri kaplarsam bu is tamamdir masumlar apartmanindaki kadin bizi gorse kendinden utanir resmen hahahahahahaha

Normal doğum yapmak istiyorum kızlar hergün düzenli yürüyüş merdiven inip çıkma yapıyorum başka öneri olan var mı 32 haftalığım
Çömelme, squat hareketleri çok kolaylaştırıyormuş. Nefes egzersizleri de var. Youtube'da gebelik okulu diye bir kanal var onların videoları yardımcı olur

Kızlar benim de ellerim hep şişip kasılıyor. Özellikle de geceleri. Başına gelen var mı normal mi böyle olması

Ben biooil sürüyorum cildimi nemlendirirken bana iyi geliyor

Normal doğum yapmak istiyorum kızlar hergün düzenli yürüyüş merdiven inip çıkma yapıyorum başka öneri olan var mı 32 haftalığım
Hamile platesi ve perine masaji oneriyorlar. Ben bol miktarda hareket ediyorum umudumm kolay dogum ama bilemedim hahahahah. Biraz dogru ikinma ( ben mesela 1. Dogumumda ikinamadim neden bilmem beceremedim tam acilma oldugu halde cikamadi ve ittirdiler ) biraz hastaneye gec gitme vs de etkiliyor sanirim

Hayatım boyunca kabızlık çektiğim için ıkınma bana hiç zor gelmemişti

Hayatım boyunca kabızlık çektiğim için ıkınma bana hiç zor gelmemişti
Hadi yaaa kiz ben devlette yaptim ya dogumu sadece ikin diolar ula ikiniom bence ama olmuo bi anlatin dimi bi nefesimi kullanmayi soleyin yok salak bende hic arastirmadimdi daha var 2 h die die 1. Cocuk cahilligi sanirim ne bilim

Heee tabi sen dedin die cemkiricem burda sana hahahahahah kafam atarsa adresini bile bulurum heee hahahahah
Annemin utusu eski once onda denerim kiz yeni utuye sak die kiyamam
Tamam o zaman benden günah gitti önce ütüyü iyice ısıtacaksın, sonra fişten çekip altına sirke dökeceksin ama bütün deliklerinden girecek sirke öyle birkaç dakika tut ters çevrilmiş halde bu kadar
Bi de limon tuzuyla yaptığım var onda da limon tuzunu sıcak suyla erit ütünün su koyduğun haznesine koy, sonra ütüyü çalıştır buhar düğmesine bas bak nasıl dökülüyor kurumuş kireçler
Not: evde denemeyiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…