Hadi yaaa kiz ben devlette yaptim ya dogumu sadece ikin diolar ula ikiniom bence ama olmuo bi anlatin dimi bi nefesimi kullanmayi soleyin yok salak bende hic arastirmadimdi daha var 2 h die die 1. Cocuk cahilligi sanirim ne bilim
Tamam o zaman benden günah gitti önce ütüyü iyice ısıtacaksın, sonra fişten çekip altına sirke dökeceksin ama bütün deliklerinden girecek sirke öyle birkaç dakika tut ters çevrilmiş halde bu kadar
Bi de limon tuzuyla yaptığım var onda da limon tuzunu sıcak suyla erit ütünün su koyduğun haznesine koy, sonra ütüyü çalıştır buhar düğmesine bas bak nasıl dökülüyor kurumuş kireçler
Not: evde denemeyiniz
Tamam o zaman benden günah gitti önce ütüyü iyice ısıtacaksın, sonra fişten çekip altına sirke dökeceksin ama bütün deliklerinden girecek sirke öyle birkaç dakika tut ters çevrilmiş halde bu kadar
Bi de limon tuzuyla yaptığım var onda da limon tuzunu sıcak suyla erit ütünün su koyduğun haznesine koy, sonra ütüyü çalıştır buhar düğmesine bas bak nasıl dökülüyor kurumuş kireçler
Not: evde denemeyiniz
Çömelme, squat hareketleri çok kolaylaştırıyormuş. Nefes egzersizleri de var. Youtube'da gebelik okulu diye bir kanal var onların videoları yardımcı olur
inşallah gönlüne göre olsun cnm ben normal doğum yapamadım ama ilk hamileliğimde pilatese gidiyodm kadın bana iç bacak kasların da normal doğmda ıkınırken fln önemli diyodu istersen hamile pilatesi ya da hamile yogası diye arat youtubedan hafif hafif hareketleri yap
Hamile platesi ve perine masaji oneriyorlar. Ben bol miktarda hareket ediyorum umudumm kolay dogum ama bilemedim hahahahah. Biraz dogru ikinma ( ben mesela 1. Dogumumda ikinamadim neden bilmem beceremedim tam acilma oldugu halde cikamadi ve ittirdiler ) biraz hastaneye gec gitme vs de etkiliyor sanirim