2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende oksapar kullanıyorum yada eşdeğer başka isimdede oluyo onu kullanıyorum.ben doğum olana kadar kullandım kızımda birtek doğum yaptığım gün kullanmadım sonra 40 gün daha devam dedi doktor o şekilde kullandım

Ben de oksapar kullaniorm ben de hamilelgin ortalarinda birakiriz demistm dr dogumdan sonra 1 2 hafta devam dedi sasirdm seninki 40 gun vermis bi de cok zorlaniorm artik gobegmde yer kalmadigi icin igneyi vuracak. Kol fln daha cok acitio en rahat gobekteki yumusak yerden yapiyodm ben sezeryan dikisinin etrafindaki alana, ama artik erisemiorm oralara da:))

Bebek arabasını travel almadık biz puset aldık şimdilik zaten bebek arabasıyla gezemeyiz iki çocukla yaza doğru hafif güzel bişey bakmayı düşünüyoruz acele etmedik araba konusunda

Devlete gidiyorum umarım böyle bi durumla karşılaşmam
Soledigime pisman oldum hahahahah isin sakasi bi yana insan hayatina elbette onem veriyorlar ben ozeller daha kolaya kaciyor aslinda demek istedim. Sezeryan yanlisi bir doktor hopp bahane edio cati dar die hepsi bu bence

Soledigime pisman oldum hahahahah isin sakasi bi yana insan hayatina elbette onem veriyorlar ben ozeller daha kolaya kaciyor aslinda demek istedim. Sezeryan yanlisi bir doktor hopp bahane edio cati dar die hepsi bu bence
Dusunsene eskiden koylerde kadinlar cati muayenesimi oluyor hepsi catir catir doguruyor aralarinda catisi dar olan hic bir kadin olmama ihtimali var mi ? arkadaşın dedigi dogru sadece isin kolayina kaciyorlar

Sol tarafa yatmak öneriliyor hep ama ben sola yatınca daha çarpıntım oluyor sağ daha iyi geliyor

Dusunsene eskiden koylerde kadinlar cati muayenesimi oluyor hepsi catir catir doguruyor aralarinda catisi dar olan hic bir kadin olmama ihtimali var mi ? arkadaşın dedigi dogru sadece isin kolayina kaciyorlar
Ama çok fazla da bebek ve anne ölümleri oluyormuş canım

Ben de eskiyle yeniyi dusununce acaba diyorm simdi sehir hayatinda o koy insanlarina gore cok daha hareketsiz oldugumiz icin mi sezeryanlar artti simdi biz corap giyemiyorz egilemedigimi, icin eskiden kadinlar son ana kadar tarlada calisirmis sonucta ondan belki de herkes normal dogurabiliodu

Ya toroman olursa da sezaryen iyi
Şu an tosunpaşa olarak devam ediyor. Sona doğru normale dönmezse zor

Hazır konusu açılmışken hangi durumlarda sezaryen yapılır anlatayım Bebek uygun baş pozisyonuna gelmezse, bebeğin çeşitli sebeplerle kalp atışlarında yükselme ya da düşme varsa, bebeğin eşi anne karnında erken ayrılmışsa ya da rahim ağzını kapatacak şekilde yerleşmişse sezaryen yapılabilir. Annenin normal doğuma engel bir hastalığı varsa da sezaryen yapılabiliyor. Geriye kalan sebepler çatı darlığıdır kordon dolanmasıdır vs. normal doğuma engel değildir. Ama tabi o aşamada illa ben normal doğuracağım diye tutturamıyorsun. Normal doğum yapmak isteyen de yapar inşallah diye sözlerimi bitireyim Ben de normal yapacağım her şey yolunda giderse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…