2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
O da çok bana 3000-3250 civarı yeterli
Bir de bu ölçümler net değil sanırım yanılma payı da var
Tabiki var. Doktor bana ilkinde 3-3200 arası doğar demişti.
3080 gr doğdu, kafası da küçüktü yormadı annesini kızım
Bunda kafa da ilerde kilo da ama sanmıyorum benden 3 buçuk kilo bebek çıkmaz. bu da en fazla 3200 doğar gibi geliyo bakalım

Benim doktorum normal doğum yanlısı. Tek arter olmama rağmen hep normal gözüyle bakıyor üstelik plasentam aşağıdaymış ama tam rahim ağzını kapatmadığı halde plasentanın yine de biraz daha yukarı çıkması gerekiyor dedi normal için

Oy minnoşu yerim.
Benimkinin de kafa büyük, kilo ileride ama çok değil galiba.
2. Doğum kolay oluyor diyorlar sizinki zorlamaz belki.

Ben de 3 buçuktan yukarısını doğuramam diye pazarlık yapıcam doktorumla hadi bilemedin 3.700
Benim doktor 3500 e kadar asla sezeryana almam hersey yolundaysa cok dayanamiuorsan epidurali verorim dedi ama bebek 3501 grm olsa risk almam ben sezeryana donerim dedi bakalim hayirlisi
Oglum kafa buyuktu bayaca ( genetik) 3560 gr dogdu ki ultrasonda en son 3800 demislerdi

Doktorun ilkinde 3500 doğurduğunu biliyor ama değil mi? Ona rağmen olmaz mı diyor.

Plasentanın konumuyla ilgili doktorun haklı olabilir. Benim doktorum da normal doğum yanlısı ama biraz pimpirikli bir kadın en ufak riskli durumda sezaryen diyeceğini düşünüyorum. Bakalım yaşayıp göreceğim

Doktorun ilkinde 3500 doğurduğunu biliyor ama değil mi? Ona rağmen olmaz mı diyor.
Yok ben korkularimi anlattim kendisine oda 2. Dogumun beni daha az yoracagini korkmamam gerektigini ve bahsettigim fikrini soyledi yani 3.5 u 1 gr bile gecse riske girmem demesi beni rahatlatti acikcasi yada beni yedi hatta en son korkmaaa korkmaaa guzel guzel dogurucaksin normal dogumla dedi

Kızlar selamlar bayadır yazamadım umarım herkesin sağlığı iyidir Daha doğuma iki ay var ama ben sanki dokuz aylık hamile gibiyim karnım cok gergin kasık ağrım inanılmaz her gece kramp giriyor desteksiz oturup kalkamıyorum bile magnezyum kalsiyum kullanmadıgım takviye kalmadı… sorun bende mi anlamıyorum oğluma hamileyken dokuz aylıkken bile hızlı tempo yürürdüm banamısın demezdi bunda on dk yürüyüş vile yapamıyorum cok canım acıyor kasıklar bacaklar bel…

32+0 da alabilirsin. Bana mecburen çalışamaz raporu verdiler. Kaçıncı haftada bitiyor bilmiyorum o yuzden
Yok 32+0da alma hakkım var ama acaba 32+6ya kadar almasam da o altı günü de doğum sonrasına eklesem 36+6ya kadar çalışıp diye düşünmüştüm ama olur mu bilemedim kabuş eder mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…