2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
32 den 37. Haftaya kadar rapor veriliyor
Benim raporumda tarih var otomatik olarak 32 de başlıyor 37 de son buluyor sanırım bunlar hazır format oluyorlar başlangıç adet tarihine göre

Ay bende ağırlaştım, sertleşme oluyor sürekli.. birde karnım düşmüş gibi.. erken değil mi daha? Cuma kontrolüm var acaba erken mi gitsem
Günaydın. Ben de sabah sağıma donecekken karnımın sol tarafına bir ağrı saplandi. Ve bebeğim karnımın sol tarafında toparlandı. Karnımı gördüğümde çok korktum resmen sola yamulmustu. Beş dakika içinde yavaş yavaş geçti ama ürkütücü birşey ya. Ben sık sık yaşıyorum bunu offf

Gunaydin canim. Onca sayfa geride kalan bir konuyu okuyup gundem edeni ben gundem ederim kiz
Kapak sadece yara olmamaya yariyor yani oyle mi ya bide benim dun gordum gogus ucum cok kuru kuru olmus sanki sut gelmis icinde kurumus gibi bi degisik nemlendirici bisi kullansam mi banyoda flan cikmio oyle bide cokta oynamak sikmak vs istemiyorum nasi anlatsam c.tesi kontrolum var doktora sorarim

Gunaydin. Yalanci kasilma dedikleri olsa gerek zamanlarini kontrol etmende artarsa doktora danismanda fayda var

Gunaydin herkeslere benim kizce dun aksam pat die disari cikacak sandim
Gogus bosluguma bi tekme vuruyor ayni anda rahmimde ittirme hissi cok degisik bisi her yaptiginda resmen coglik attim agrili bisi degildi ama zorladi sanki

doğum sonrasını kouşmadık henüz ama doğuma kadar kullanacağım. ama ben coraspirinde kullanıyorum. onu 1-2 haftaya kesecek. sen corasprin kullanıyor musun ?

ben hep göbekten devam ediyorum. hoş şuan gerildi ama yinede oraya alıştığım için oradan devam ediyorum. ama senin dediğim gibi çok sezaryen dişine yakın yapmıyorum. daha çok göbeğe yakın yerlere yapıyorum.
valla ben başta çok korkuyordum iğne fobim var. ama şuan alıştım yine o ufak acıma yakma duygusu var ama eski korkum kalmadı.

Ben bavul organizerlerini yıkadım. Hurç şeklinde olan bezleri.
Poşeti de yıkamamışlardır herhalde kim yıkadıysa el kaldırsın
evet dalinle yıkamıştı biri. hatta bende çanta hazırlayacağım aklımda yıkama takıldığından eli hazırlamay gitmiyor. o poşetleri yıkamak çok zor geldi :))

Selaaaam hastane çantasını hazırlayanlar kimleeer ? doğum yapan arkadaşımız olmuş allah analı babalı büyütsün ilk miniğimiz geldi
Ben hazirlamadim daha ütü yapmadım Aralık ortasında düşünüyorum çok mu geç kalırım acaba
Koroplast kullandın mı bacımsu
Bı ben mi bulamadım bunu acaba netten almam gerekecek yakinimdaki marketlerde yoktu baktım.

kizlar bende e bebekten uyguna bunu aldım kızımda hiç bişey kullanmamıştım kızım zten mememi tutamamisti silikon ucla emzirmeye çalıştım gene olmadı sağıp verdim en son mastit oldum bunda emzirmeliyim bunu çok istiyorum denemek için aldım tutsun yeterki avent gibi olurmu bilmem ama yorumlar iyiydi

evet dalinle yıkamıştı biri. hatta bende çanta hazırlayacağım aklımda yıkama takıldığından eli hazırlamay gitmiyor. o poşetleri yıkamak çok zor geldi :))
Tulperde ydi sanırım yıkayan ben öyle hatırlıyorum. Aslında bunu yıkamak iyi olabilir plastik sonuçta nerelere sürüldü belli değil bebeğin kıyafeti yikayacagiz utuleyecegiz her yere sürülen plastik kalıplarin baskilamasindan çıkan bı poşete bilerek koymak doğru olmaz bence

Benim de bebeğim erkek yeğenime de bacak boyu kısa demişlerdi ama hiç problemsiz doğdu belki de genetik bir etken başı biraz büyük deyince daha fazla endişelendim aslında bakalım artık hayırlısı

Gunaydin:) Kapak derken gumus kapagi soruyosan onu hic bilmiyorum. Benim kullandigim Avent gogus kalkaniydi. Yarayi engelliyo, bir de sut normalde de akarya bazen emzirmesek de, iste o akan sut dis kismindaki hazneye birikiyo.
Cildin kurumus olabilir, hormonlar cosmus durumda onlardan olabilir. Bence oramizi buramizi fazla sorgulamayalim bu ara hafif nemlendirici surebilirsin dustan sonra. Bisi yoktur merak etme. Agri, asiri, kasinti kizariklik fln yoksa her sey normal bence.

Kurban olam o posetleri niye yikiyosunuz:)) vallhi gerek yok. Zaten kapali kutudan tek tek cikmiyo mu? Bir de disiyle isimiz yok icine koycaz. Ilk biz aciyoruz zaten.

Avent olmasi sart degil bence dizayni ayni, ayni isi gorur

Bana hemşire göbek deliğinin 4 yada 5 parmak sağ sol ( )şeklinde yapılcak öbür yerler olmaz demişti

doğum sonrasını kouşmadık henüz ama doğuma kadar kullanacağım. ama ben coraspirinde kullanıyorum. onu 1-2 haftaya kesecek. sen corasprin kullanıyor musun ?
Kızımda 8. aya kadar kullandım ama bu hamileliğimde kanamam oluyodu 12. Haftada bıraktım.Tüp bebek bu arada benimde gebeliklerim

Yok kiz sorun ettigim yok sadece nemlendirici kismina takildim yoksa suan bir cok sey cok normal. Ben cok takilmam orama burama ooo desem daha ne degisiklikler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…