32 den 37. Haftaya kadar rapor veriliyor
Benim raporumda tarih var otomatik olarak 32 de başlıyor 37 de son buluyor sanırım bunlar hazır format oluyorlar başlangıç adet tarihine göre32+ dan sonra istediğin zaman alabilirsin raporunu (32+0-32-6) 32+5 te alırsan 5 gün burdan ,37+5 te 37.hafta raporunu alırsan 5 günde burdan kazancın olur .40 dan önce doğum yaparsan o da üstüne eklenir .Velhasıl totalde 15-20 gün gibi bir karın olmuş olur ,ama kul plan yapar kader gülermiş,kendine de dikkat et
Günaydın. Ben de sabah sağıma donecekken karnımın sol tarafına bir ağrı saplandi. Ve bebeğim karnımın sol tarafında toparlandı. Karnımı gördüğümde çok korktum resmen sola yamulmustu. Beş dakika içinde yavaş yavaş geçti ama ürkütücü birşey ya. Ben sık sık yaşıyorum bunu offfAy bende ağırlaştım, sertleşme oluyor sürekli.. birde karnım düşmüş gibi.. erken değil mi daha? Cuma kontrolüm var acaba erken mi gitsem
Gunaydin canim. Onca sayfa geride kalan bir konuyu okuyup gundem edeni ben gundem ederim kizYok cnm sen uzattin demedim:)) el birligiyle sündürdük. Daha dur arkadan gelecekler var konuyu takip etmeyenler fln. mevzu heran gundem olabilir. Kalkan olayina gelince ben cok sıkınti cektim ilk bikac gun acidan agladim. Krem fln ise yaramadi. Ama onlari kullanmaya basladiginma gecti hemen. Kiyafetine degdirmiyoya gogus ucunu o iste tedavi ediyo. Yani baya luzumlu hassas memislilere
Gunaydin. Yalanci kasilma dedikleri olsa gerek zamanlarini kontrol etmende artarsa doktora danismanda fayda varGunaydin canim. Onca sayfa geride kalan bir konuyu okuyup gundem edeni ben gundem ederim kiz
Kapak sadece yara olmamaya yariyor yani oyle miya bide benim dun gordum gogus ucum cok kuru kuru olmus sanki sut gelmis icinde kurumus gibi bi degisik nemlendirici bisi kullansam mi banyoda flan cikmio oyle bide cokta oynamak sikmak vs istemiyorum nasi anlatsam c.tesi kontrolum var doktora sorarim
ben ondan hiç kulanmadım. ama kullanan arkadaşlarım memnun kalmıştı. umarım işe yarar.Doğum sonrası için şu gümüş koruyucu olanlardan aldım Kasım indiriminde 150 TL ye indi onu kullanınca kreme gerek yokmuş
doğum sonrasını kouşmadık henüz ama doğuma kadar kullanacağım. ama ben coraspirinde kullanıyorum. onu 1-2 haftaya kesecek. sen corasprin kullanıyor musun ?Bende oksapar kullanıyorum yada eşdeğer başka isimdede oluyo onu kullanıyorum.ben doğum olana kadar kullandım kızımda birtek doğum yaptığım gün kullanmadım sonra 40 gün daha devam dedi doktor o şekilde kullandım
ben hep göbekten devam ediyorum. hoş şuan gerildi ama yinede oraya alıştığım için oradan devam ediyorum. ama senin dediğim gibi çok sezaryen dişine yakın yapmıyorum. daha çok göbeğe yakın yerlere yapıyorum.Ben de oksapar kullaniorm ben de hamilelgin ortalarinda birakiriz demistm dr dogumdan sonra 1 2 hafta devam dedi sasirdm seninki 40 gun vermis bi decok zorlaniorm artik gobegmde yer kalmadigi icin igneyi vuracak. Kol fln daha cok acitio en rahat gobekteki yumusak yerden yapiyodm ben sezeryan dikisinin etrafindaki alana, ama artik erisemiorm oralara da:))
evet dalinle yıkamıştı biri. hatta bende çanta hazırlayacağım aklımda yıkama takıldığından eli hazırlamay gitmiyor. o poşetleri yıkamak çok zor geldi :))Ben bavul organizerlerini yıkadım. Hurç şeklinde olan bezleri.
Poşeti de yıkamamışlardır herhaldekim yıkadıysa el kaldırsın
Ben hazirlamadim daha ütü yapmadım Aralık ortasında düşünüyorum çok mu geç kalırım acabaSelaaaam hastane çantasını hazırlayanlar kimleeer ?doğum yapan arkadaşımız olmuş allah analı babalı büyütsün ilk miniğimiz geldi
Bı ben mi bulamadım bunu acaba netten almam gerekecek yakinimdaki marketlerde yoktu baktım.Koroplast kullandın mı bacımsu
Tulperde ydi sanırım yıkayan ben öyle hatırlıyorum. Aslında bunu yıkamak iyi olabilir plastik sonuçta nerelere sürüldü belli değil bebeğin kıyafeti yikayacagiz utuleyecegiz her yere sürülen plastik kalıplarin baskilamasindan çıkan bı poşete bilerek koymak doğru olmaz benceevet dalinle yıkamıştı biri. hatta bende çanta hazırlayacağım aklımda yıkama takıldığından eli hazırlamay gitmiyor. o poşetleri yıkamak çok zor geldi :))
Teşekkür ederimTrendyoldan aldım canım Kolonyada trendyol Japon kiraz çiçeği kolonyası diye geçiyor 50 tane ye 3 lt yetiyor
Benim de bebeğim erkek yeğenime de bacak boyu kısa demişlerdi ama hiç problemsiz doğdu belki de genetik bir etken başı biraz büyük deyince daha fazla endişelendim aslında bakalım artık hayırlısıCanım erkek mi bebek? Benim de 31+6’da kafası 5 gün ilerde, karın çevresi 5 gün geride çıktı. Kilosu da 1.700 gram. Doktor sorun yok fark çok artmadıkça dedi. 1 hafta sonra ise 32+6’da ise kafası 1.5 hafta ileriye, karın çevresi de 1 hafta geriye geldiama bacak boyu, kemikleri uzun. Kilosu da 2.020 gram oldu Doktor sadece erkek bebeklerde kafa büyük oluyor, çok büyürse normal doğum engellenir sezeryana karar veririz, ama karın çevresinin geriden olması senin protein yoğunluklu beslenmen gerektiğini gösteriyor dedi. Bebeğin büyük ihtimalle pek kilolu olmayacak kemikli, uzun ama zayıf olur öyle bir tipi var dedi. Doktor haklı da ben hep şeker ve karbonhidrat beslendim resmen kendime aldım kiloyu.
Gunaydin:) Kapak derken gumus kapagi soruyosan onu hic bilmiyorum. Benim kullandigim Avent gogus kalkaniydi. Yarayi engelliyo, bir de sut normalde de akarya bazen emzirmesek de, iste o akan sut dis kismindaki hazneye birikiyo.Gunaydin canim. Onca sayfa geride kalan bir konuyu okuyup gundem edeni ben gundem ederim kiz
Kapak sadece yara olmamaya yariyor yani oyle miya bide benim dun gordum gogus ucum cok kuru kuru olmus sanki sut gelmis icinde kurumus gibi bi degisik nemlendirici bisi kullansam mi banyoda flan cikmio oyle bide cokta oynamak sikmak vs istemiyorum nasi anlatsam c.tesi kontrolum var doktora sorarim
Kurban olam o posetleri niye yikiyosunuz:)) vallhi gerek yok. Zaten kapali kutudan tek tek cikmiyo mu? Bir de disiyle isimiz yok icine koycaz. Ilk biz aciyoruz zaten.evet dalinle yıkamıştı biri. hatta bende çanta hazırlayacağım aklımda yıkama takıldığından eli hazırlamay gitmiyor. o poşetleri yıkamak çok zor geldi :))
Avent olmasi sart degil bence dizayni ayni, ayni isi gorurBen hazirlamadim daha ütü yapmadım Aralık ortasında düşünüyorum çok mu geç kalırım acaba
Bı ben mi bulamadım bunu acaba netten almam gerekecek yakinimdaki marketlerde yoktu baktım.
Eki Görüntüle 2953136 kizlar bende e bebekten uyguna bunu aldım kızımda hiç bişey kullanmamıştım kızım zten mememi tutamamisti silikon ucla emzirmeye çalıştım gene olmadı sağıp verdim en son mastit oldum bunda emzirmeliyim bunu çok istiyorum denemek için aldım tutsun yeterki avent gibi olurmu bilmem ama yorumlar iyiydi
Bana hemşire göbek deliğinin 4 yada 5 parmak sağ sol ( )şeklinde yapılcak öbür yerler olmaz demiştiBen de oksapar kullaniorm ben de hamilelgin ortalarinda birakiriz demistm dr dogumdan sonra 1 2 hafta devam dedi sasirdm seninki 40 gun vermis bi decok zorlaniorm artik gobegmde yer kalmadigi icin igneyi vuracak. Kol fln daha cok acitio en rahat gobekteki yumusak yerden yapiyodm ben sezeryan dikisinin etrafindaki alana, ama artik erisemiorm oralara da:))
Evet 39+3de nolmal doğum olduDoğum normal mi oldu peki kızında?
Kızımda 8. aya kadar kullandım ama bu hamileliğimde kanamam oluyodu 12. Haftada bıraktım.Tüp bebek bu arada benimde gebeliklerimdoğum sonrasını kouşmadık henüz ama doğuma kadar kullanacağım. ama ben coraspirinde kullanıyorum. onu 1-2 haftaya kesecek. sen corasprin kullanıyor musun ?
Gunaydin:) Kapak derken gumus kapagi soruyosan onu hic bilmiyorum. Benim kullandigim Avent gogus kalkaniydi. Yarayi engelliyo, bir de sut normalde de akarya bazen emzirmesek de, iste o akan sut dis kismindaki hazneye birikiyo.
Cildin kurumus olabilir, hormonlar cosmus durumda onlardan olabilir. Bence oramizi buramizi fazla sorgulamayalim bu arahafif nemlendirici surebilirsin dustan sonra. Bisi yoktur merak etme. Agri, asiri, kasinti kizariklik fln yoksa her sey normal bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?