2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar hepinize merhaba. Bugün ayrıntılı ultrasona girdim. 19+3üm. Doktor bebeğimin sağ böbreğini net olarak gördü ama sol böbreği ya daha aşağıda kalmış ya da bebeğiniz tek böbrek olacak dedi. Böyle bi durumu yaşayıp da sonucu normale dönen var mı aranızda acaba? Ya da tek böbrek olcak deyip de çift böbrek ile doğan bebekleriniz var mı? Moralim biraz bozuldu bu duruma da

Kızımı görmeye gidiyorum hadi bana şans dileyin de göreyim yüzünü gözünü minnoşun gostermemekte ısrarcı da biraz en son detaylida gördüm yüzünü
Hadi bakalim allah gonlune gore versin benimkinde utanma yok caraaf carsaf gosterior kendini edepsiz az insan kendine ceki duzen verir anan baban gelmis

Canım ilkinde yara olmadı bende, bunda olursa düşünebilirim faydası olduğu söyleniyor ama şimdilik gerek duymuyorum. Duruma göre alınabilecek bir şey bence, önceden almaya gerek yok.
Duruma gore bakmak en guzeli sanirim yeter daa simdi 400 tl ye onu vermiyim. Baska markalarda var daha ucuz ama bakalim artik

Ben daha yıkamadım poşetleri ama yıkicam bacımsular
Emzik-biberon temizleyicisiyle azıcık köpürtüp durular asarım zor bir şey değil benim için geri dönüşümden yapılıyor o poşetler sonuçta tamam gıda koyuyoruz ama içime sinmez yine de

Hadi bakalim allah gonlune gore versin benimkinde utanma yok caraaf carsaf gosterior kendini edepsiz az insan kendine ceki duzen verir anan baban gelmis
Ay keşke benimki de edepsiz olsa çarşaf çarşaf gösterse doktora tekme atıyor anca ultrasonu sevmiyor ittiriyor
İns görürsün bende görmedim hala ayrintili da bile sakladı gostermedi kizim
Nazlı olacak bizim kızlar

Hiç duymadım canım inşallah doktorun yanılmasıdır, farklı bi doktora daha mı gitseniz acaba. Allah şifasını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…