2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay keşke benimki de edepsiz olsa çarşaf çarşaf gösterse doktora tekme atıyor anca ultrasonu sevmiyor ittiriyor

Nazlı olacak bizim kızlar
Benimki de 23.haftada gösterdi bir kere bir daha da yok buna da şükür kızım hiç göstermemişti. Aman zaten ordakiyle doğan birbirine hiç benzemiyor görmesem de olur

Gecmis olsun oncelikle. Bu durumu yasamadim ancak tek bobrek ile dogup hic bise sekilde sorun yasamadan hayatini devam ettiren cok kisi var canini sikma insallah doktoe yanilmasidir

37+0 mı 36+0 mı son işgünü
Cnm ben bgn gttm dr'a calisabilir raporumu verdiler tam 32+0im aslinda onun icin gelmemistm ama denk geldi. Raporrda 21 aralik son is gunu yaziyo yani yam 37+0 oldugum gun. Bu raporu sisteeme yuklediklerind3 21 aralikta otomatik olark iznim basliyomus o sekild3 anlattilar

Cok geçmiş olsun moralinizi bozmayın benim arkadaşımda doğuştan tek böbrekli olduğunu hamileyken öğrendi yani ciddi bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum

Ski durun yeni i gundemim var
Gumus kapaklar icin ne dusunuyorsunuz ?
Almak sartmi ? T tulperde
Ben göğüs kalkanı ve göğüs pedi aldım canım. Gümüş kapaklardansa göğüs kalkanını daha çok önerdiklerini okudum. Onu da göğsüne koyuyorsun ama durmuyor ki düşüyor Nasıl kullanacağımı pek anlamadım. Herhalde sütyenle atletle falan temas etmemesi yeterli.

Benim raporumda tarih var otomatik olarak 32 de başlıyor 37 de son buluyor sanırım bunlar hazır format oluyorlar başlangıç adet tarihine göre

Raporu almaya ne zaman gidersen o zaman başlıyor.İdari izni tam 24+0 da alıp personel servisine verdim ,o tarihten hesap etti 32+0 22 Kasım'da doluyor dedi .Geç versem geç alacaktim .Rapor hazır format kişiye göre bilgiler değişir,adet tarihine göre yapilir bebeğin ileride geride olması da değiştirmez, sadece adete göre 32+ olması yeterli zaten ,her türlü hafta şeklinde yazılıyor + gün belirtilmiyor.Ama bir kaç gün geç almak ise geç dönmek demek .Kimine göre avantaj olarak kullanılabilir.

Ben sadece gümüş kapak ve meme ucu kremi aldım mustela’nın. Başka birşey almadım emzirmeye dair.
Bir de tomris’in emzirme notlarını okuyacağım o beni iyi yönlendiriyor emzirme konusunda

Ben sadece silikon meme ucu aldim bakalim

Ay keşke benimki de edepsiz olsa çarşaf çarşaf gösterse doktora tekme atıyor anca ultrasonu sevmiyor ittiriyor

Valla benim de ikisi de göstermiyor biri zaten direk kıçını dönüyor öbürü de eliyle yüzünü yapatıyor sinir oluyorum doğumdan önce göremezsin der gibiler

Valla benim de ikisi de göstermiyor biri zaten direk kıçını dönüyor öbürü de eliyle yüzünü yapatıyor sinir oluyorum doğumdan önce göremezsin der gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…