2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yok 32+0da alma hakkım var ama acaba 32+6ya kadar almasam da o altı günü de doğum sonrasına eklesem 36+6ya kadar çalışıp diye düşünmüştüm ama olur mu bilemedim kabuş eder mi acaba
İlk oglumda 36 ya kadar calisir raporu almistim ama 36 dan sonra asla calisir rapiru vermedi doktorum. 36 da izne ciktim o sureyide dogum sonrasina eklettim haliyle sistemsel oalrak bunu yapabiliyorsun.

Kız ben daha terlik almadım Gümüş kapak aldım bakalım işe yariycakmi . T tulperde burda kaç kere dedi sutumle siliyordum meme ucumu diye
Aynn o soylefi kendi cozumunu. Ben gundeme gelsin die etiket yaptim
Terlik deme bana cok ovuyorlar gumus kapaklari 370 tl ye gordum suan ama e bebekte farkli marka 170 e de var bilemedim

Terlik deme bana cok ovuyorlar gumus kapaklari 370 tl ye gordum suan ama e bebekte farkli marka 170 e de var bilemedim
Canım Trendyol da indirime girdi ben aldım gelen kapak iyiydi
Bunu takip et 155 liraya aldım yine indirime girer belki .

37+0 mı 36+0 mı son işgünü
36+6 son iş günü sanırım. Ben raporumu 32+1’de aldım, doktor ayarlıyor en sonuna kadar çalışmak istiyorum derseniz. Ben 8 kasımda aldım raporumu en son 10 aralıkta işe gideceğim. Hatta raporu almaya erken gitmişim, boşa yanmasın 2 gününüz 2 gün sonra gelin deri öyle gittim tekrar verdi

Gümüş kapağa da iyi diyorlar. Maksat sürtünüp tahriş olmasın. Avent kalkan alacağım ben de.
Ya benim denizde bile ıslanınca nemli tutarsam değiştirmezsem, acıyor yanmaya başlıyor.
Bu sene yedek bikinim yoktu eskiler olmuyordu değiştiremedim üstünü. yandı hep canım.
Islak tutmamak gerekiyor prensip o sanırım.

Aletleri evdeyken kullaniyodum, daha rahat oluyor. Yine ayni amacla aldim. Sutyenleri de disarda kullaniyordum. Evde ozgur takiliyoruz:)

Ski durun yeni i gundemim var
Gumus kapaklar icin ne dusunuyorsunuz ?
Almak sartmi ? T tulperde
Bunun terlik kadar uzatilqbilecigini dusunmesem de tecrubemi yazayim Bizim zamanimizda:) gumus kapaklar yoktu. Avent gogus kalkani vardi. Ben de dahil bircok arkadasimin hayatini kurtarmisti. Ama belki gumusler de iyidir.

Bunun terlik kadar uzatilqbilecigini dusunmesem de tecrubemi yazayim Bizim zamanimizda:) gumus kapaklar yoktu. Avent gogus kalkani vardi. Ben de dahil bircok arkadasimin hayatini kurtarmisti. Ama belki gumusler de iyidir.
Askolsun kankasu terligi benmi uzattim vi atcam dedim linc yemedigim kaldi evet benim oglumda da gogus kalkani modaydi ama ben kullanmadim hic ne bileyim iste luzumsuz gibi gelii bana

Ben bavul organizerlerini yıkadım. Hurç şeklinde olan bezleri.
Poşeti de yıkamamışlardır herhalde kim yıkadıysa el kaldırsın
Yok yok yikanmadilar isim hatirlamiorumda sildi dalinli suyla bide kurulayup guneste kuruttu sanirim arkadas yanlis olmasin yinee

Askolsun kankasu terligi benmi uzattim vi atcam dedim linc yemedigim kaldi evet benim oglumda da gogus kalkani modaydi ama ben kullanmadim hic ne bileyim iste luzumsuz gibi gelii bana
Yok cnm sen uzattin demedim:)) el birligiyle sündürdük. Daha dur arkadan gelecekler var konuyu takip etmeyenler fln. mevzu heran gundem olabilir. Kalkan olayina gelince ben cok sıkınti cektim ilk bikac gun acidan agladim. Krem fln ise yaramadi. Ama onlari kullanmaya basladiginma gecti hemen. Kiyafetine degdirmiyoya gogus ucunu o iste tedavi ediyo. Yani baya luzumlu hassas memislilere

37+0 mı 36+0 mı son işgünü

32+ dan sonra istediğin zaman alabilirsin raporunu (32+0-32-6) 32+5 te alırsan 5 gün burdan ,37+5 te 37.hafta raporunu alırsan 5 günde burdan kazancın olur .40 dan önce doğum yaparsan o da üstüne eklenir .Velhasıl totalde 15-20 gün gibi bir karın olmuş olur ,ama kul plan yapar kader gülermiş,kendine de dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…