2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yuru ne kim tutar seni şaka maka cesaretinden ötürü tebrik ederim seni. İnşallah gönlüne göre olur

Ozel sigortan var mi ? Ne kadar acibademde muayene ve dogum ucreti ozel sigortasiz ben muayeneyi sormustum sanki sgk kapsaminda 450 mi ne dediydi die hatiriyorum
özel sigortam var ama doğımı maaşesef kapsamıyor. normalde sgk ücreti 480 veriyordum. ama özel sigortanın kurum indirimden yararlanıyorum. yanlış hatırlamıyorsam 330 yada 380 di.
doğum epidural sezeryan 9500 olarak anlaştık.

Ben de almadım pompa. Manuel iş görüyorsa duruma göre hastanedeyken manuel pompa aldırabilirim.
Pompa işini ben de planlayamadım.8. Aya kadar çalışmayacağım sütüm olacak mı gerek olur mu boşuna almak istemiyorum

Almeda kesinlikle oneririm tecrube ile sabit. Biraz fiyat yuksek ama hak ediyor parasini. Yaninda goturmen sart degil bence ancak sut gelmeme durumunda zaten hastane cevresinde genelde kiralama da yapabiliyorsun
Duruma gore alinabilir listesinde olmali bence bir iki gune belli eder kendini bebis

Ay ne kadar çok her şeyden
Benim evde bu kadar eşyam yok zaten

Cok mu benim ilk bebe reflulu 1. Dk da kusmaya baslamisti o yuzdende biraz temkinliyim wala oyle olunca kiyafet vs yetmio
Bende doğumdan 1 saat sonra çıkmıştım hastaneden geldiğim kıyafetle zaten doğum içinde mavi önlük giydirdiler. Oğlumda hastane çıkışını giydi çıktık. Ondan heralde bana fazla geldi, ben de yine 2 takım koyarım kendimede bir takım koyarım diye düşünüyorum. Battaniye, hasta bezi, sağma pompası, bir de çocuk bezi. Sanırım bunlar benimkiler.

İnsan tecrubelerine gore yasiyor iste... Ben her birini ayri ayri posetledim hem bavul duzenli hemde kullamadigim esya hic bir sekilde herhangi bir yere degmeyeceginden eve gelince direk dolaba geri konabilir. Cok olsun az olmasin mantigindayim. Ayrica mesela 3 gecelik koydum birini dogumhanede onluk giydirmezlerse giyerim birini cikinca giyerim belki digerini pijama olarak degistiriip yada kiyafet ile cikis icin kullanirim ne olur ne olmaz

Aynı kafadayız canım, fazla fazla bulunsun kullanılmayan geri gelir. o an lazım olur da hemen bulamazsam panik olurum ben kendimi biliyorum

Kültür temiz çıkıyor ama ben böbrekten operasyon geçirdiğim için enfeksiyon istemiyorlar sürekli kanlı idrarım
Geçmiş olsun benimde böbrek sıkıntılı kültür temiz çıkıyor şükür ama enfeksiyon hep var , doktorum da sürekli kontrol ediyor erken doğum riskine karşı zor valla hem bebisler hem böbrek sıkıntısı Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…