2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yok canım ilkinde de böyleydi aynı hastanede doğum yaptım. Bi dahaya gittiğimde sorayım bakayım neden böyleymiş o zaman sormak aklımıza gelmedi.
Bende benim hastaneye taktim gecen tesadufen bakiniyorum hastanemde sikayet var da bir yazi bebeklerin karismis olma ihtimali uzerine bir şikayet aklim gitti icim cok kotu bulandi seytan git egitim arastirmaya dio zaten orda da takipliyim tahliller icin gidiyordum

Ay Allah korusun. Doğar doğmaz bileklik takıyorlar değil mi

Ay Allah korusun. Doğar doğmaz bileklik takıyorlar değil mi
Daha once esimin kuzeni dogum yapti ayni hastanede onun onerisi ile basladim cok memnundu ama allah korusun bilekligi vs bilmiyorum bu hastanede. Oglumda daha cikar cikmaz hasta bakici elinde bileklikle basimda bekliyordu kordonu bile kesilmeden koluna taktı gordum ki boylede olmali ama okudugum yazidan baya baya etkilendim allah kimsenin basina vermesin geecektende

O

Yyyyy masslllhhhh tosuncukkk

MasaAllallah masaAllahhhhhhhh imrendim

Erkek bebe farkı o yüzden ultrasonda ileri gidiyorsa gerçekten ileridir
96 tane 3 numara almıştım prima indirimdeyken. Kaç adet 3 numara kullanılır ki.
Ben de 4-5 alsam mı dedim
Kaç ayda 4 e geçiyor ki bu bebişler

Myomlar için evet benimde alınacak inşallah.Ya bizim çok hızlı oldu herşey beni örnek alma sen

Ya maşallah sana ben daha hiç bir şey hazır etmedim . Ekran resmi aldım ihtiyaclarimi hazırlamak için hastane çantası için teşekkür ederim

Antibiyotik kullandım bi kaç kez mecbur yine kullancam laleden zaten 4 haftamız kaldı şurda sabrediyorum

2 soru soracağım
1. Si kilitli poset linki isteyeceğim boyut vs bakmak icin
2. Si bu lcw dan emzirme atleti,südyeni alanlar
Hangisini aldınız acaba, kumaşı vs nasıl beğendiniz mi
Onunda linkini atarsanız cok sevinirim

Kızlar kullanmayın diye demiyorum kesinlikle
Suyun faydasını anlatmak
İcin yazıyorum
Bana en son yine antibiyotik yazdı idrardaki enfeksiyon yüzünden
Biliyosunuz burda hep Yazdım bu illet benide mahvetti
Ama hamile hamile icmedigim
Kadar cok antibiyotik icmek istemedim
Ve cok. Cok su içtim
Tahlil yaptırdım dr dedi idrarın ter temiz
Lutfen ilacınızı kullanırken su icmeyi ihmal etmeyin

Kesinlikle cok dogru bosuna demiyorlar su hayattir die

Aksam olunca bu kiza bi haller oluyor yaaa gunduz kuzu gece etmedigi kalmio suan varya sol kasigima bicak saplanio ve vajinama tekmelerle savasiyorum resmen. Yarin kontrolum var bakalm ne dicek doktorcugumuz

Kilitli poşeti koroplast büyük boy alırsın Bende lcw dan aldım sütyenle, atleti ama mağazadan almıştım eve geçtiğimde bakarım hangisinden almışım

1. Sorunun cevabi kilitli poset icin kargo bekleme yahu â101 de var yakininda varsa koroplast buyuk boy kilitli poset

Aksam olunca bu kiza bi haller oluyor yaaa gunduz kuzu gece etmedigi kalmio suan varya sol kasigima bicak saplanio ve vajinama tekmelerle savasiyorum resmen. Yarin kontrolum var bakalm ne dicek doktorcugumuz
Benimkinin kafası aşağıda, ayaklar yukarı doğruymuş. Beni 1 hafta sonra yine çağırdı, bu haftalar da sık mı kontrol oluyor artık 33 bitti

Kilitli poşeti koroplast büyük boy alırsın Bende lcw dan aldım sütyenle, atleti ama mağazadan almıştım eve geçtiğimde bakarım hangisinden almışım
Teşekkür ediyorum bekliyorum
1. Sorunun cevabi kilitli poset icin kargo bekleme yahu â101 de var yakininda varsa koroplast buyuk boy kilitli poset
Tmam o zaman bana kucuk gibi geldi ya
Dedim özel bisi mi aldınız ki
Benimkinin kafası aşağıda, ayaklar yukarı doğruymuş. Beni 1 hafta sonra yine çağırdı, bu haftalar da sık mı kontrol oluyor artık 33 bitti
Benimkide daha 29 haftada
Öyleydi canım
Ama korkma kanalda degil normal dedi
Son haftalara dogru cogu dr daha sık çağırıyor evet

Bunu aldım içinde sütyen gibi süngeri var içinde. Şu an sütyen takamıyorum bunaltıyor. Bunu kullanıyorum. Sütyen gibi desteklemiyor fakat.

Teşekkür ederim bayada pamukluymus bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…