Yok canım ilkinde de böyleydi aynı hastanede doğum yaptım. Bi dahaya gittiğimde sorayım bakayım neden böyleymiş o zaman sormak aklımıza gelmedi.Evet ya o neden oyleyanlis mi soylediler acaba genel olarak normal dogum daha ucuz cunku
Amaň didikleme bosver memnunsan. Konustukca biseylere kafamiz takilip duruyor isteYok canım ilkinde de böyleydi aynı hastanede doğum yaptım. Bi dahaya gittiğimde sorayım bakayım neden böyleymiş o zaman sormak aklımıza gelmedi.
Bende benim hastaneye taktim gecen tesadufen bakiniyorum hastanemde sikayet var da bir yazi bebeklerin karismis olma ihtimali uzerine bir şikayet aklim gitti icim cok kotu bulandi seytan git egitim arastirmaya dio zaten orda da takipliyim tahliller icin gidiyordumYok canım ilkinde de böyleydi aynı hastanede doğum yaptım. Bi dahaya gittiğimde sorayım bakayım neden böyleymiş o zaman sormak aklımıza gelmedi.
Bi tek benim hastanemde mi normal doğum sezaryenden daha pahalı
Ay Allah korusun. Doğar doğmaz bileklik takıyorlar değil miBende benim hastaneye taktim gecen tesadufen bakiniyorum hastanemde sikayet var da bir yazi bebeklerin karismis olma ihtimali uzerine bir şikayet aklim gitti icim cok kotu bulandi seytan git egitim arastirmaya dio zaten orda da takipliyim tahliller icin gidiyordum
Daha once esimin kuzeni dogum yapti ayni hastanede onun onerisi ile basladim cok memnundu ama allah korusun bilekligi vs bilmiyorum bu hastanede. Oglumda daha cikar cikmaz hasta bakici elinde bileklikle basimda bekliyordu kordonu bile kesilmeden koluna taktı gordum ki boylede olmali ama okudugum yazidan baya baya etkilendim allah kimsenin basina vermesin geecektendeAy Allah korusun. Doğar doğmaz bileklik takıyorlar değil mi
O
Yyyyy masslllhhhh tosuncukkk
MasaAllallah masaAllahhhhhhhh imrendim
Ben sezaryen olursam sırf kapalı yer fobim yüzünden olucam.
Bir de miyomlar var alınması gerekiyorsa sezaryen daha mantıklı. Tam konuşmadık doktorla.
Panik olmayanlar için tabi bebeğini görsün ilk temas olsun güzel .
96 tane 3 numara almıştım prima indirimdeyken. Kaç adet 3 numara kullanılır ki.
Ben de 4-5 alsam mı dedim
Kaç ayda 4 e geçiyor ki bu bebişler
Ya maşallah sana ben daha hiç bir şey hazır etmedim . Ekran resmi aldım ihtiyaclarimi hazırlamak için hastane çantası için teşekkür ederimKızlar merhabalar ,ben bütün alışverisi bitirdim ,yıkadım ,utuledim dolabimiz hazır bu akşam da insaalah hastane cantalarimizi hazırlayacağım,siz neler koydunuz çantalara ,hazırlayan var mı. Şimdilik bir liste hazırladım sizinle de paylaşayım belki fikir olur.bende kilitli dolap poşeti aldım onlara bırakacağım , bide valiz düzenleyiciler
Antibiyotik kullandım bi kaç kez mecbur yine kullancam laleden zaten 4 haftamız kaldı şurda sabrediyorumGeçmiş olsun benimde böbrek sıkıntılı kültür temiz çıkıyor şükür ama enfeksiyon hep var , doktorum da sürekli kontrol ediyor erken doğum riskine karşı zor valla hem bebisler hem böbrek sıkıntısı Allah yardımcın olsun
Gerçekten ne kadar ilginçmiş o yaBi tek benim hastanemde mi normal doğum sezaryenden daha pahalı
Kesinlikle cok dogru bosuna demiyorlar su hayattir dieKızlar kullanmayın diye demiyorum kesinlikle
Suyun faydasını anlatmak
İcin yazıyorum
Bana en son yine antibiyotik yazdı idrardaki enfeksiyon yüzünden
Biliyosunuz burda hep Yazdım bu illet benide mahvetti
Ama hamile hamile icmedigim
Kadar cok antibiyotik icmek istemedim
Ve cok. Cok su içtim
Tahlil yaptırdım dr dedi idrarın ter temiz
Lutfen ilacınızı kullanırken su icmeyi ihmal etmeyin
Kilitli poşeti koroplast büyük boy alırsın Bende lcw dan aldım sütyenle, atleti ama mağazadan almıştım eve geçtiğimde bakarım hangisinden almışım2 soru soracağım
1. Si kilitli poset linki isteyeceğimboyut vs bakmak icin
2. Si bu lcw dan emzirme atleti,südyeni alanlar
Hangisini aldınız acaba, kumaşı vs nasıl beğendiniz mi
Onunda linkini atarsanız cok sevinirim
1. Sorunun cevabi kilitli poset icin kargo bekleme yahu â101 de var yakininda varsa koroplast buyuk boy kilitli poset2 soru soracağım
Benimkinin kafası aşağıda, ayaklar yukarı doğruymuş. Beni 1 hafta sonra yine çağırdı, bu haftalar da sık mı kontrol oluyor artık 33 bittiAksam olunca bu kiza bi haller oluyor yaaa gunduz kuzu gece etmedigi kalmiosuan varya sol kasigima bicak saplanio ve vajinama tekmelerle savasiyorum resmen. Yarin kontrolum var bakalm ne dicek doktorcugumuz
Teşekkür ediyorum bekliyorumKilitli poşeti koroplast büyük boy alırsın Bende lcw dan aldım sütyenle, atleti ama mağazadan almıştım eve geçtiğimde bakarım hangisinden almışım
Tmam o zaman1. Sorunun cevabi kilitli poset icin kargo bekleme yahu â101 de var yakininda varsa koroplast buyuk boy kilitli poset
Benimkide daha 29 haftadaBenimkinin kafası aşağıda, ayaklar yukarı doğruymuş. Beni 1 hafta sonra yine çağırdı, bu haftalar da sık mı kontrol oluyor artık 33 bitti
2 soru soracağım
Teşekkür ederimİç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Pembe U Yaka Askılı Düz Emzirme Özellikli Pamuklu Hamile Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W15602Z8-FSAwww.lcwaikiki.com
Bunu aldım içinde sütyen gibi süngeri var içinde. Şu an sütyen takamıyorum bunaltıyor. Bunu kullanıyorum. Sütyen gibi desteklemiyor fakat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?