2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimkinin kafası aşağıda, ayaklar yukarı doğruymuş. Beni 1 hafta sonra yine çağırdı, bu haftalar da sık mı kontrol oluyor artık 33 bitti
Tabiii max kontrol 15 gun oluyor kontroller artik mesela oglumda riskli gebelik bolumunde takip goruyordum 2 gunde bir gidiyordum dusun. Suan ki doktor 15 gun mu haftada 1 mi cagiricak bilmiyorum ama gecen ay bidahaki ay goruselim ama son aylik kontrolumuz bilgin olsun die ekledi normal yani.

Bende kloroplast kilitli poşetin bir küçük birde büyük boyunu aldım ,a101 ve bütün marketlerde bulabilirsin,üzerinde yazıyor kilitli poşet diye , küçük boyu da eldiven çorap gibi küçük şeyler için kullanılır. Bide bugün rossman dan büyük boy kilitli poşet aldım ,daha açmadım birazdan bakarım kloroplasta göre büyükse yazarım burdan, kloroplastin büyük boyu bile çok büyük değil çünkü

Benimkinin kafası aşağıda, ayaklar yukarı doğruymuş. Beni 1 hafta sonra yine çağırdı, bu haftalar da sık mı kontrol oluyor artık 33 bitti
benim meslea 25 temi ne dogum pozisyonu almis demisti doktor ama son gittigimde yan yatiyordu donmus he su dk dan sonra yer skintisi var donerler mi fikrim yok

Aa evet bende koroplast buyuk boy olanina hastane cikisinin battaniyesi sigmadi mesela onu ayri posetledim bi tik daha buyuk olsa guzel olurdu

Kızlar benim göğsümden önce şeffaf sonra sarı sıvı gelmeye başladı süt müdür gelen benimde ilk doğum olacak o yüzden acemiyim bu konuda erken değilmi sizde durumlar nasıl

Ben ilk dogumumda emzirme atleti lohusa külodu falan almıştım ama hiç beğenmedim, kullanışlı değiller bence ,emzirme atletinin altından sütyen giyilmiyor mesela ve sutyensiz giyildiginde de göğüs ucunu belli ediyor yani kullanışlı değil pek, gereksiz de pahalı. Lc Waikiki de bugün kaplı emzirme atleti vardı güzel gorunuyordu ama kullanışlı mi bilemedim , çok dar alsan ve kap kısmı göğüse otursa belki rahatsız eder ,zaten insan emzirirken çok bunaliyor. Ben bu defa şöyle yaptım ,lc Waikiki nin yüksek bel kulotlari var 3 lu paketlerde satılıyor ,fiyat gayet iyi ve tam bir lohusa külodu bence ,ben 3 paket aldım ve kullanmaya başladım çok rahat ediyorum uzun süre de bozulmuyor gayet kaliteli, atlet olarak da bim den xl beden düz atletlerden aldım , o kadar rahat ki,hem geniş emzirirken gogusunu çok rahat cikarabiliyorsun,hem uygun fiyatlı, ben çok beğeniyorum,bundan da bol bol aldım ilk zamanlar süt falan bulaşıyor çok gerek oluyor ,tanesi 10 lira gibi bişey , emzirme sütyeni almak lazım ama ,ben onu da e bebekten kaplı olanlardan almıştım 2-3 sene oldu hala kullanıyorum gayet güzel ve kullanışlı

Ben ikinci el avent aldım bir bayandan 3 ay kullanmış, yepyeni geldi, kiralamakta aynı olay zaten bari elimin altında olsun, kullanılan parçalarını kaynatıp dezenfekte edicem

Gayet normal ,doğumdan sonra da insaalah sutun hemen gelir,sıkma ,çok dar çamaşır giyme yeterli,
Yok sıkmadım Bi süredir uçlarda sarı sarı sert bişey birikiyordu temizlerken geldi birden demekki onlarda sütmüş. Evdeyken memeler özgür sütyen darlıyor ay inşallah doğumda da hemen gelir

Lansinoh elektrikli pompa aldım, benimde ilk gebelik ne olur ne olmaz garanti olsun

Yok sıkmadım Bi süredir uçlarda sarı sarı sert bişey birikiyordu temizlerken geldi birden demekki onlarda sütmüş. Evdeyken memeler özgür sütyen darlıyor ay inşallah doğumda da hemen gelir
Ay bende de sarı sarı sert birikim oluyor ama ben sütyen mi yapıyor göğüs filan büyüyor kır mi oluyor diyordum ama akarken görmedim hiç. Oy my good

Kızlar benim 2 gündür kuyruk sokumuma ağrı saplanıyor, hiç yaşamazdım ağrılar falan. Bir de 2 gündür sabah kasık bölgemde de adet ağrısı yaşıyorum. Bu doğum belirtisi falan mı doğum yapanlarımız bilir belki Pazartesi nst’ye gireceğim o zaman belli olur mu? Şuanda 2.5 kilo bile değil bebek endişe ettim işe gidip geliyorum masa başında bazen saplanıyor ağrı kapımı kitleyip uzanınca geçiyor

Bana 4 ay önce doğum yapan arkadaşım lansinoh manuel pompadan önerdi onu almayı düşünüyorum önümüzdeki cuma olacak black friday indiriminden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…