2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben ilk fotolari icin en sevdigim takimini paketledim. Giydirirler mi hemen bilmiyorum. Burda klasik bir bez var ilk ona sariyolar bebegi ama giydirmeye en sevdigimden basilicam. Ben de simdilik iki takim koydum ama bi takim daha yedek koycam sanirim.

Ilk fotosu ne zaman cekilir derken tam anlamadim ama ilk fotosu benim kizimda hemsireler giydirirken esimin Camdan cektikleriydi. Sonra kucagima getirdiklerinde var mesela ilk fotomuz

Oglumda hastane cikisini vermistik 11 limi neydi bebe bi geldi gobegine batikon surerken uzerine bulasmis elime alir almaz ilk isim degismek olmustu mesela en sevdigin takimi odaya gecince kendin giydirecek sekilde plan yapmani tavsiye ederim

Ilk fotosu ne zaman cekilir derken tam anlamadim ama ilk fotosu benim kizimda hemsireler giydirirken esimin Camdan cektikleriydi. Sonra kucagima getirdiklerinde var mesela ilk fotomuz
İlk foto derken odaya gelip benim kucagimda benle ve babasıyla ne zaman cekinir diye. Bir de doktorumuz da genelde her bebekle foto cekinip sosyal medyasinda paylasiyor ama onu dogdugu gun mu ertesi gun mu cekiyor bilmiyorum

Oglumda hastane cikisini vermistik 11 limi neydi bebe bi geldi gobegine batikon surerken uzerine bulasmis elime alir almaz ilk isim degismek olmustu mesela en sevdigin takimi odaya gecince kendin giydirecek sekilde plan yapmani tavsiye ederim
Evet iste ben de onu sormak istemistim en sevdigim takimi ilk versem kirlenir de foto cekinmeden degismek durumunda kalirsak diye kafam karıştı.

Evet iste ben de onu sormak istemistim en sevdigim takimi ilk versem kirlenir de foto cekinmeden degismek durumunda kalirsak diye kafam karıştı.
Wala oglum geldi degistim emzirdim hemen hemsire gelmisti zaten direk memeye koydu gazini cikardik yatirdim vu defa da cattt kustu gene degistim. Sevdigin 2 takimi oda icin ayir bence ne olur ne olmaz bebe bu

İlk foto derken odaya gelip benim kucagimda benle ve babasıyla ne zaman cekinir diye. Bir de doktorumuz da genelde her bebekle foto cekinip sosyal medyasinda paylasiyor ama onu dogdugu gun mu ertesi gun mu cekiyor bilmiyorum
Anladim. Kizlarin dedigi de mantikli kirlenme ihtimali var. Istersen sonraya sakla sen de. Ben o konuda biraz kaderciyim kizimda hastanenin takimini giydirmislerdi ibis gibi Bizimkiler ayirdigim takimi verdi mi vermedi mi hic sormadim o karkasada. Bunda da esime tembihlicem isterlerse ilk en sevdigimi versinler. Sonrasina bakariz.

Biz de ameliyathaneye vermek için isminin yazılı olduğu hastane çıkışını vericez. Odaya gelince onunla foto çekiliriz diye dusunduk

Wala oglum geldi degistim emzirdim hemen hemsire gelmisti zaten direk memeye koydu gazini cikardik yatirdim vu defa da cattt kustu gene degistim. Sevdigin 2 takimi oda icin ayir bence ne olur ne olmaz bebe bu
Bende en iyisini ameliyathaneye veririz diyordum demek ki Vermemek lazım. Akıl akıldan üstündür :)

Aynen iste zaten cocuklar okula gittigi surece gercekten yapacak bir sey yok. Okulda cocuklar asla duzgun takmiyolardir ki bu gayet normal cocuk onlar. Ogretmenler de napsin ders mi anlatsin maske mi gozetlesin. Ben bir tek kizimi Kirk kere uyariyorum. Iki kez hafif grip oldu okul basindan beri.. simdi de ben.. hayirlisiyla bi onumuzdeki yaza ulasalim covidsiz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…