Ben ilk fotolari icin en sevdigim takimini paketledim. Giydirirler mi hemen bilmiyorum. Burda klasik bir bez var ilk ona sariyolar bebegi ama giydirmeye en sevdigimden basilicam. Ben de simdilik iki takim koydum ama bi takim daha yedek koycam sanirim.Kızlar simdi size detay bir soru soracagim. Annemler bebise bir takim hastane çıkışı almis. Bej rengi. 8’li takim. Kumasi falan kaliteli ama gosterisli degil, nispeten sade. Bir de daha renkli takımlarımız var. Onlar 5li takim. Ben dogumda ilk olarak o bej sade takimi veririm giymeye, kirlenecekse o kirlensin diye düşünmüştüm ama esim de bebisin ilk fotosu daha canli olanlarla olsun diyor. Zaten profesyonel cekim düşünmüyoruz da tahminen bebisin ilk fotosu ne zaman cekiliyor? ilk giydigi takimla mi cekilir yoksa o takim ustunde biraz durup kisa sure sonra degistirilir mi? İlk cocuk olunca sureci kestiremedim siz olsaniz nasil yapardiniz
Ilk fotosu ne zaman cekilir derken tam anlamadim ama ilk fotosu benim kizimda hemsireler giydirirken esimin Camdan cektikleriydi. Sonra kucagima getirdiklerinde var mesela ilk fotomuzKızlar simdi size detay bir soru soracagim. Annemler bebise bir takim hastane çıkışı almis. Bej rengi. 8’li takim. Kumasi falan kaliteli ama gosterisli degil, nispeten sade. Bir de daha renkli takımlarımız var. Onlar 5li takim. Ben dogumda ilk olarak o bej sade takimi veririm giymeye, kirlenecekse o kirlensin diye düşünmüştüm ama esim de bebisin ilk fotosu daha canli olanlarla olsun diyor. Zaten profesyonel cekim düşünmüyoruz da tahminen bebisin ilk fotosu ne zaman cekiliyor? ilk giydigi takimla mi cekilir yoksa o takim ustunde biraz durup kisa sure sonra degistirilir mi? İlk cocuk olunca sureci kestiremedim siz olsaniz nasil yapardiniz
Oglumda hastane cikisini vermistik 11 limi neydi bebe bi geldi gobegine batikon surerken uzerine bulasmisKızlar simdi size detay bir soru soracagim. Annemler bebise bir takim hastane çıkışı almis. Bej rengi. 8’li takim. Kumasi falan kaliteli ama gosterisli degil, nispeten sade. Bir de daha renkli takımlarımız var. Onlar 5li takim. Ben dogumda ilk olarak o bej sade takimi veririm giymeye, kirlenecekse o kirlensin diye düşünmüştüm ama esim de bebisin ilk fotosu daha canli olanlarla olsun diyor. Zaten profesyonel cekim düşünmüyoruz da tahminen bebisin ilk fotosu ne zaman cekiliyor? ilk giydigi takimla mi cekilir yoksa o takim ustunde biraz durup kisa sure sonra degistirilir mi? İlk cocuk olunca sureci kestiremedim siz olsaniz nasil yapardiniz
İlk foto derken odaya gelip benim kucagimda benle ve babasıyla ne zaman cekinir diye. Bir de doktorumuz da genelde her bebekle foto cekinip sosyal medyasinda paylasiyor ama onu dogdugu gun mu ertesi gun mu cekiyor bilmiyorumIlk fotosu ne zaman cekilir derken tam anlamadim ama ilk fotosu benim kizimda hemsireler giydirirken esimin Camdan cektikleriydi. Sonra kucagima getirdiklerinde var mesela ilk fotomuz
Evet iste ben de onu sormak istemistim en sevdigim takimi ilk versem kirlenir de foto cekinmeden degismek durumunda kalirsak diye kafam karıştı.Oglumda hastane cikisini vermistik 11 limi neydi bebe bi geldi gobegine batikon surerken uzerine bulasmiselime alir almaz ilk isim degismek olmustu mesela en sevdigin takimi odaya gecince kendin giydirecek sekilde plan yapmani tavsiye ederim
Wala oglum geldi degistim emzirdim hemen hemsire gelmisti zaten direk memeye koydu gazini cikardik yatirdim vu defa da cattt kustuEvet iste ben de onu sormak istemistim en sevdigim takimi ilk versem kirlenir de foto cekinmeden degismek durumunda kalirsak diye kafam karıştı.
Anladim. Kizlarin dedigi de mantikli kirlenme ihtimali var. Istersen sonraya sakla sen de. Ben o konuda biraz kaderciyim kizimda hastanenin takimini giydirmislerdi ibis gibiİlk foto derken odaya gelip benim kucagimda benle ve babasıyla ne zaman cekinir diye. Bir de doktorumuz da genelde her bebekle foto cekinip sosyal medyasinda paylasiyor ama onu dogdugu gun mu ertesi gun mu cekiyor bilmiyorum
Hayırlı olsunÇok yoğun bir günün daha sonuna geldik bu seferde yorgunluktan uyuyamıyorumkızımın arabasını aldık sonunda odasını da yerleştirdik . E bebekten de minnoş ciciler aldık yine dayanamadık
TeşekkürlerHayırlı olsunBebek arabasi ne aldiniz
Saglikla kullansin bebisÇok yoğun bir günün daha sonuna geldik bu seferde yorgunluktan uyuyamıyorumkızımın arabasını aldık sonunda odasını da yerleştirdik . E bebekten de minnoş ciciler aldık yine dayanamadık
Bende dayanamadımTi
Tikiniyorum suan
Bu saatte uykudan uyanıp birde yemek yiyenler var yani ben hehehheUyumadığım sürece hep canım bişeyler istiyo, acıkıyorum, açım
Bende doğunca kendi karar verecek heralde diyirumBiz sanırım doğunca karar vericez isme
Yarın yiyeceğim kahvaltının hayaliyle uyuyamıyorumBu saatte uykudan uyanıp birde yemek yiyenler var yani ben hehehhe
Biz de ameliyathaneye vermek için isminin yazılı olduğu hastane çıkışını vericez. Odaya gelince onunla foto çekiliriz diye dusundukKızlar simdi size detay bir soru soracagim. Annemler bebise bir takim hastane çıkışı almis. Bej rengi. 8’li takim. Kumasi falan kaliteli ama gosterisli degil, nispeten sade. Bir de daha renkli takımlarımız var. Onlar 5li takim. Ben dogumda ilk olarak o bej sade takimi veririm giymeye, kirlenecekse o kirlensin diye düşünmüştüm ama esim de bebisin ilk fotosu daha canli olanlarla olsun diyor. Zaten profesyonel cekim düşünmüyoruz da tahminen bebisin ilk fotosu ne zaman cekiliyor? ilk giydigi takimla mi cekilir yoksa o takim ustunde biraz durup kisa sure sonra degistirilir mi? İlk cocuk olunca sureci kestiremedim siz olsaniz nasil yapardiniz
Bende en iyisini ameliyathaneye veririz diyordum demek ki Vermemek lazım. Akıl akıldan üstündür :)Wala oglum geldi degistim emzirdim hemen hemsire gelmisti zaten direk memeye koydu gazini cikardik yatirdim vu defa da cattt kustugene degistim. Sevdigin 2 takimi oda icin ayir bence ne olur ne olmaz bebe bu
Aynen iste zaten cocuklar okula gittigi surece gercekten yapacak bir sey yok. Okulda cocuklar asla duzgun takmiyolardir ki bu gayet normal cocuk onlar. Ogretmenler de napsin ders mi anlatsin maske mi gozetlesin. Ben bir tek kizimi Kirk kere uyariyorum. Iki kez hafif grip oldu okul basindan beri.. simdi de ben.. hayirlisiyla bi onumuzdeki yaza ulasalim covidsiz hepimizAy benim esimin sirketide son donemde salmis maskesizlermis sok gecirdim. Acik ofis ama 25 30 kisiler tabi masalar baya mesafeli ki esim pozisyonu geregi daha da uzakta masasi topluluktan ama yinede soylendim durdum. Benimkide dio ki gel sen maskeyle calis 7 8 saatadam hakli bi yerde malesef... artik gercekten allaha emanetiz kas kas nereye kadar pskolojim bozuldu hepten . Oglum alerjik ve anaokulundan surekli mikrop aliyor ve her ay hasta muhakakk her seferinde hehhhh bu sefer covitiz die soylenmekten cocuk bile burnu aksa annee virusmu geldi acaba dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?